راهکاری برای حفظ سلامت قلب بعد از ۵۰ سالگی
ریسک ابتلا به بیماریها با افزایش سن بالاتر میرود، در این شرایط پوست چروکیدهتر میشود و عضلات و استخوانها شروع به تحلیل رفتن میکنند.
ریسک ابتلا به بیماریها با افزایش سن بالاتر میرود، در این شرایط پوست چروکیدهتر میشود و عضلات و استخوانها شروع به تحلیل رفتن میکنند. خوردن ترکیبات دارای ویتامین E و ویتامین C کمکتان میکند از پوستتان در برابر پرتوهای مضر محافظت کنید. دانههای آفتابگردان، منبع عالی ویتامین E هستند و اگر در کنار سالاد اسفناج قرار بگیرند ترکیب شگفتانگیزی خواهد بود، افراد بالای ۵۰ سال ممکن است نگران سلامت قلب خود باشند؛ ترکیب منحصربهفرد چربیهای غیراشباع، استرولهای گیاهی، فیبر و فلاوونوئیدهای موجود در گردو همگی باعث میشوند غذای بسیار مفیدی برای قلبتان باشد.
حتماً میدانید که عضلات بعد از ۳۰ سالگی کمکم شروع به تحلیل رفتن میکنند، بنابراین منطقی است به غذاهایی فکر کنید که کمکتان میکند این پروسه را به تأخیر بیندازید تا از سرعتش کم کنید؛ بیشتر کارشناسان میگویند بهترین راه دریافت مواد مغذی، منابع طبیعی آنها است.