در شیردهی چه غذاهایی نخوریم
رژیم غذایی مادران شیرده، با مصرف غذاهایی مثل گوجه فرنگی، توت فرنگی، پیاز، سیر، سبزیجات خام، کاهو، کلم، حبوبات، ادویه جات و چاشنیها، موجب بروز مشکلات گوارشی در ماههای اول تولد نوزادشو و حتی بو و مزه شیر تغییر میکند.
میوههایی مثل زردآلو و آلو و خوردن بیش از حد بعضی میوههای دیگر مثل هندوانه و هلو باعث ایجاد گاز در روده و دردهای شکمی کودک شود؛ گاهی نوزاد به بعضی از مواد غذایی در رژیم غذایی مادر حساسیت دارد و دچار کهیر میشود، بنابراین مادر شیرده باید در مصرف غذاها دقت و ماده آلرژی زا را از رژیم غذایی حذف کند، خیلی اوقات این ماده حساسیت زا را میتوان از حساسیت پدر یا مادر نسبت به بعضی از مواد غذایی متوجه شد.