درمان های خانگی گلودرد
به گزارش تریتا نیوز ، در فصل زمستان بایدبیشتر مراقب سلامت خود و خانواده باشید یکی از نشانه های سرماخوردگی در فصل زمستان گلو درد است که سوزش دارد و کمی متورم می شود ، برای تسکین گلودرد استفاده از یک سری از گیاهان دارویی به شما کمک خواهد کرد تا زودتر بهبود یابید .پس با ما همراه باشید .
۱. “درمان گلودرد” با عسل :
برخی تحقیقات نشان می دهد که عسل در تسکین گلودرد بهتر از ، برخی داروهای بدون نسخه است. نه تنها یک پوشش محافظ به گلو می بخشد بلکه خاصیت ضد باکتریایی نیز دارد. عسل حاوی ترکیبی است که علاوه بر سایر ترکیبات ضد میکروبی به پراکسید هیدروژن تبدیل می شود. عسل «تقویت کنندهی» طبیعی محسوب میشود و برای تقویت بدن ایدهآل است. زمانی که بدن شما قویتر باشد بیماریتان زودتر بهبود مییابد.
روش استفاده: لیموترش را در آب داغ بچکانید و به آن عسل اضافه کنید، هم بزنید و میل کنید.
علاوه بر این میتوانید ۲۵۰ میلی لیتر آب گرم را با دو قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید و هم بزنید. در ظرف بپوشانید و اجازه دهید خنک شود. در روز چند بار با محلولی که آماده کردهاید قرقره کنید.
۲. “درمان گلودرد” با لیمو
لیمو برای گلودرد بسیار مفید است زیرا می تواند به شکسته شدن مخاط و تسکین درد کمک کند. علاوه بر این ، لیمو حاوی ویتامین C هستند که می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و قدرت بیشتری برای مقابله با عفونت می دهد. یک قاشق چایخوری آب لیمو را درون یک لیوان آب گرم مخلوط کرده و برای تسکین سریع بنوشید.
۳. “درمان گلودرد” با چای بابونه
چای بابونه به طور طبیعی تسکین دهنده است. مدت هاست که برای اهداف دارویی استفاده می شود ، مانند تسکین دهنده گلودرد. این غالباً از خواص ضد التهابی ، آنتی اکسیدانی و قابض استفاده می شود.
استنشاق بخار بابونه باعث تسکین علائم سرماخوردگی از جمله گلو درد می شود. نوشیدن چای بابونه می تواند همان مزیت را ارائه دهد. همچنین می تواند سیستم ایمنی بدن را تحریک کند تا به بدن شما در مقابله با عفونتی که در وهله اول باعث ایجاد گلودرد شما می شود ، کمک کند.
۴. “درمان گلودرد” با شنبلیله
شنبلیله فواید درمانی زیادی دارد. همچنین اشکال مختلفی دارد . می توانید تخم شنبلیله بخورید ، از روغن موضعی استفاده کنید یا چای شنبلیله بنوشید . چای شنبلیله یک درمان طبیعی برای گلودرد است.
تحقیقات نشان دهنده قدرت درمانی شنبلیله است. این می تواند درد را تسکین دهد و باکتری هایی که باعث تحریک یا التهاب می شوند را از بین ببرد. شنبلیله همچنین یک ضد قارچ موثر است.
زنان باردار از مصرف شنبلیله خودداری کنند.
۵. “درمان گلودرد” با ریشه شیرین بیان
ریشه شیرین بیان مدت طولانی است که برای درمان گلودرد استفاده می شود . تحقیقات اخیر نشان می دهد که مخلوط کردن ریشه شیرین بیان با آب و غرغره یک داروی گلودرد است. با این حال ، طبق این ، زنان باردار و شیرده باید از این روش درمانی خودداری کنند.
۶. “درمان گلودرد” با سیر
سیر همچنین دارای خواص ضد باکتری طبیعی است. این ماده حاوی آلیسین است ، یک ترکیب ارگانوسولفر که به دلیل توانایی آن در مبارزه با عفونت ها شناخته شده است.
مصرف سیر به طور منظم می تواند به جلوگیری از ابتلا به ویروس سرماخوردگی کمک کند. اضافه کردن سیر تازه به رژیم غذایی نیز راهی برای به دست آوردن خواص ضد میکروبی آن است. مادربزرگ شما ممکن است به شما گفته باشد که می توانید یک حبه سیر را بخورید تا گلو درد را تسکین دهد. از آنجا که سیر اقدامات درمانی زیادی دارد ، ممکن است این کار را امتحان کنید.
۷- درمان گلودرد با چای زنجفیل
زنجفیل ادویه ای است با اثرات ضد باکتری و ضد التهابی که به تسکین درد گلو کمک کند. در یک مطالعه مشخص شد که وقتی عصاره زنجفیل در افرادی که عفونت دستگاه تنفسی باکتریایی دارند ، استفاده می شود ، به کشتن برخی از باکتری های مسئول بیماری کمک می کند.
چای زنجفیل را می توانید از زنجفیل تازه تهیه کنید:
ریشه زنجفیل تازه.
۱ لیتر آب.
۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) عسل یا شیرین کننده دلخواه.
آب لیمو تازه
ریشه زنجفیل را پوست گرفته و رنده کنید. آب را در یک قابلمه بجوشانید ، سپس از روی حرارت بردارید. ۱ قاشق غذاخوری زنجفیل رنده شده را درون قابلمه بریزید و درب آن را ببندید.
بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.
شیرین کننده و آب لیمو را اضافه کنید ، سپس هم بزنید تا مخلوط شود.
این چای را می توان در صورت نیاز مجدداً گرم کرد ، یا سرد سرو کرد.
چای زنجفیل به مبارزه با عفونت ، کاهش التهاب و تسکین درد گلو کمک می کند.
۸. درمان گلودرد با اسطوخودوس
اسطوخودوس ضددرد و ضدالتهاب است و برای درمان بیماریهای تنفسی مثل برونشیت، رینیت و غیره بسیار موثر است. این گیاه گلودرد و سرفه را درمان میکند.
روش استفاده: ۲۰ گرم اسطوخودوس را با یک لیتر آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. محلول را از صافی رد کنید و روزانه ۳ فنجان بنوشید. این کار را حداکثر ۵ تا ۷ روز تکرار کنید.
توجه داشته باشید که از روغن ضروری این گیاه بدون نظر پزشک استفاده نکنید.
چند توصیه کلی
* اگر تا دو روز بیماریتان بهبود نیافت و یا تب داشتید حتماً به پزشک مراجعه کنید.
* برخی معتقدند که درمانهای گیاهی کاملاً بیخطر هستند و از هر گیاهی و به هر میزانی میشود استفاده کرد. توجه داشته باشید گیاهان، داروهای بیخطری نیستند و نباید در مصرف آنها افراط کنید. بعضی مواقع مورد منع مصرف وجود دارد.