خبرخوب برای قهوه بازان

تریتا نیوز – خبر خوب برای مشتاق قهوه صبح؛ بر اساس تحقیقات جدید، کسانی که در اوایل روز از قهوه لذت می برند، در مقایسه با کسانی که در طول روز قهوه می نوشند، خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی و کاهش خطر کلی مرگ و میر کمتری دارند.یک فنجان قهوه جزء اصلی یک روتین صبحگاهی است. بسیاری مشتاقانه منتظر تکان انرژی و اعتماد به نفس مایعی هستند که یک فنجان بخارپز قبل از اولین جلسه روز به ارمغان می آورد.بر اساس داده های انجمن ملی قهوه در سال ۲۰۲۲، مصرف قهوه در سطح جهان افزایش یافته است و دو سوم آمریکایی ها روزانه قهوه می نوشند.
قهوه صبح ممکن است بهتر از نوشیدن قهوه در طول روز از قلب محافظت کند
بر اساس مطالعه جدیدی که در مجله قلب اروپایی منتشر شده است، افرادی که فقط صبح قهوه می نوشند، در مقایسه با افرادی که قهوه نمی نوشند، کمتر به دلیل مشکلات قلبی جان خود را از دست می دهند. اما این نتایج سلامتی در بین افرادی که در طول روز قهوه مینوشیدند مشاهده نشد.
محققان داده های بیش از ۴۰۰۰۰ بزرگسال آمریکایی را تجزیه و تحلیل کردند که گزارش داده بودند آیا قهوه می نوشند، چند وقت یکبار و چه زمانی. این تیم دو الگوی متمایز را در میان قهوهخوران پیدا کرد: کسانی که قبل از ظهر قهوه مینوشیدند و گروه کوچکتری که در طول روز قهوه مینوشیدند.
این مطالعه با پیوند دادن افراد به سوابق مرگ و میر عمومی در طی یک دوره ۱۰ ساله، نشان داد افرادی که قهوه صبحگاهی می نوشند، ۱۶ درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی و ۳۱ درصد خطر مرگ ناشی از مشکلات قلبی عروقی نسبت به افرادی که قهوه نمی نوشند، دارند. هیچ تفاوتی در خطر مرگ بین مصرف کنندگان قهوه در طول روز و افرادی که قهوه نمی نوشند وجود نداشت.
مطالعات متعددی اثرات نوشیدن روزانه قهوه بر سلامت قلب را بررسی کرده اند.
یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه تولین برای اولین بار اهمیت زمان نوشیدن قهوه را بر نتایج سلامتی نشان میدهد، نه فقط میزان مصرف.
دانشمندان دریافتند افرادی که صبح ها قهوه می نوشند در مقایسه با کسانی که در طول روز قهوه می نوشند کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی قرار دارند.
در چند سال گذشته، تعدادی از مطالعات انجام شده است که مزایای بالقوه سلامتی و مضرات نوشیدن روزانه قهوه بر سلامت قلب را بررسی کرده است.
از جنبه مثبت، مطالعات منتشر شده نشان داد که نوشیدن قهوه ممکن است به خنثی کردن برخی از اثرات مضر زندگی کم تحرک کمک کند و مصرف کافئین ممکن است به بهبود سلامت عروق کمک کند.
تحقیقات دیگری برخی از جنبههای منفی بالقوه را گزارش کردند، مانند نوشیدن مزمن مقادیر بالای کافئین حداقل پنج روز در هفته ممکن است خطر بیماری قلبی را افزایش دهد و قهوه زیاد ممکن است خطر سکته مغزی را افزایش دهد.
دانشمندان همچنین مزایای بالقوه نوشیدن قهوه را در مورد مسائل سلامتی غیر مرتبط با قلب مورد بررسی قرار داده اند، مانند مطالعه ای که نشان داد نوشیدن قهوه و چای با کاهش خطر ابتلا به سرطان سر و گردن مرتبط است.
مجموعه ای از مطالعات در مورد اثرات نوشیدن قهوه بر سلامت انسان وجود دارد. با این حال، تمام این مطالعات قبلی فقط میزان مصرف قهوه را آزمایش میکنند.”تا به امروز هیچ مطالعه ای اثرات زمان نوشیدن قهوه را بررسی نکرده است.”
کاهش بیماری قلبی
برای این مطالعه،دادههای بیش از ۴۰۰۰۰ بزرگسال را که در منبع مورد اعتماد سازمان ملی سلامت و تغذیه ایالات متحده (NHANES) بین سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۸ شرکت کردند، تجزیه و تحلیل کردند.
از شرکتکنندگان خواسته شد تا جزئیات غذا و نوشیدنیای را که حداقل برای یک روز خوردهاند، از جمله مصرف قهوهشان را توضیح دهند. همچنین از یک گروه فرعی متشکل از ۱۵۰۰ شرکت کننده خواسته شد تا مصرف غذا و نوشیدنی خود را برای یک هفته کامل مستند کنند.
پس از تجزیه و تحلیل، محققان دریافتند شرکتکنندگانی که صبحها قهوه مینوشیدند، ۳۱ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی و ۱۶ درصد کاهش خطر مرگ و میر ناشی از همه علل بودند.
این فواید در مصرف کنندگان قهوه صبحگاهی صرف نظر از مصرف متوسط - دو تا سه فنجان – یا مصرف زیاد – بیش از سه فنجان – در روز مشاهده شد. برای افرادی که صبحگاهی سبک مینوشیدند که یک فنجان قهوه یا کمتر مینوشیدند، تنها یک مزیت خطر کوچک وجود داشت.
«دادههای ما نشان میدهد که نوشیدن قهوه فقط در [صبح] ممکن است اثرات مفید آن را تقویت کند. در حالی که دیر نوشیدن ممکن است فواید آن را به حداقل برساند. نتایج ما نشان می دهد که نوشیدن در صبح به ویژه برای مصرف کنندگان متوسط و زیاد (۲ فنجان یا بیشتر) مفید است.
شواهد قبلی همچنین فواید نوشیدن قهوه را بر متابولیسم از جمله فاکتورهای متابولیک مرتبط با سلامت قلبی عروقی مانند کاهش گلوکز و چربی های نامطلوب نشان داده است. مطالعات نشان می دهد که نوشیدن قهوه در صبح ممکن است این فواید را تقویت کند.
چه زمانی قهوه بنوشم؟
رسیدن به یک فنجان قهوه در اولین ساعت پس از بیدار شدن از خواب بخش بزرگی از برنامه های صبحگاهی بسیاری از افراد است.
قهوه برای بسیاری فقط محرکی برای مبارزه با خستگی نیست. در واقع، نوشیدن قهوه به بخش بزرگی از مراسم صبحگاهی مردم تبدیل شده است و ساختار و راحتی روزانه را فراهم می کند.
بنابراین، آیا استاندارد طلایی برای بهترین زمان برای نوشیدن قهوه وجود دارد؟
به طور متوسط، کافئین موجود در یک فنجان قهوه در حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت پس از مصرف ترشح می شود. با این حال، این بستگی به فرد، ژنتیک آنها و اینکه آیا قبلاً یک وعده غذایی خورده است یا خیر، دارد. برای برخی، اثرات ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پس از مصرف ظاهر می شود، در حالی که برای برخی دیگر ممکن است چند ساعت طول بکشد.
تارا اشمیت، متخصص رژیم غذایی در کلینیک مایو می گوید: «برخی افراد با معده خالی زمان خوبی برای هضم قهوه ندارند. “دیگران بدون قهوه نمی توانند کار کنند.”
کارشناسان می گویند که ۹:۳۰ صبح تا ۱۱ صبح ممکن است بهترین زمان برای مصرف قهوه باشد. با این حال، چند نکته کلیدی در مورد بهترین زمان مصرف قهوه وجود دارد.
ساعت بدن خود را به خاطر بسپارید
شدت اثرات کافئین میتواند به زمانی از روز که آن را مصرف میکنید به دلیل ریتم شبانهروزی بدن، یا ساعت طبیعی بدن که زمان خواب و بلند شدن را نشان میدهد، بستگی داشته باشد. جولیا زومپانو، متخصص تغذیه می گوید، کورتیزول بدن، که به عنوان هورمون استرس شناخته می شود و به شما کمک می کند احساس بیداری کنید، حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پس از بیدار شدن از خواب افزایش می یابد.
اگر اول صبح قهوه مصرف کنید، ممکن است واکنش شدیدتری داشته باشید، زیرا اثرات آن را در بالای واکنش هشدار طبیعی بدن احساس می کنید. در حالی که برخی ممکن است به فشار اضافی نیاز داشته باشند، برخی دیگر ممکن است برخی از عوارض جانبی ناخوشایند قهوه را احساس کنند، مانند لرزش، افزایش ضربان قلب و سرگیجه، به دلیل اثرات محرک بر روی سیستم عصبی، که آدنوزین شیمیایی را مسدود می کند.