تست کرونای کدام بانک ها منفی شد؟

به گزارش تریتا نیوز ،رضا قصری زاده ،چند ماه پیش در شهر ووهان چین، مردم به علت سینه پهلو و عدم پاسخگویی واکسن های موجود و همه گیر شدن این بیماری در بین افراد مختلف با نام ویروس کرونا آشنا شدند. این ویروس با انتشار در بسیاری از کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی در تاریخ ۲۹ بهمن ماه سال ۹۸ با فوت دو بیمار همراه با عوارض تنفسی پایش به ایران باز شد.
پس از اعلام رسمی شیوع بیماری کرونا در ایران به سرعت این بیماری انتشار یافته به گونهای که تاکنون ۱۲ هزار و ۷۲۲ نفر به این ویروس مبتلا شدند و بالغ بر ۶۱۱ نفر جان خود را از دست دادند.
با توجه به عدم وجود درمان قطعی برای بیماران کرونایی مهمترین عامل کنترل شیوع این بیماری قطع زنجیره انسانی مبتلایان است.
متاسفانه برخی از مردم کشور خطر ویروس کرونا را جدی نمیگیرند اما آمار شیوع این بیماری و تعداد جان باختگان نشان میدهد که باید مردم بیش از پیش به فکر سلامت وجان شان باشد.
یکی از مهم ترین مکان هایی که احتمال شیوع این بیماری را افزایش می دهد بانک ها و شعب آن ها است. این محل ها به علت ازدیاد جمعیت و همچنین رد و بدل شدن اسکناسهای آلوده یکی از مهمترین زنجیره های انتقال ویروس کرونا هستند به گونهای که طبق آمار رسمی در چند روز گذشته شش نفر از کارمندان بانکی کشور به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.
متاسفانه علیرغم ریسک بالای فعالیت در شعب بانک ها، ۶ نفر از هموطنان و کارمندان بانکداری کشور به عنوان سربازان خط مقدم خدمت به مردم جان خود را از دست دادند.اما اقدامات پیشگیرانه با استفاده از زیرساخت ها و ظرفیتهای بانکداری الکترونیک فرصتی را فراهم نموده تا ضریب سلامت مشتریان و کارمندان تلاشگر بانکی افزایش یابد و زنجیره شیوع بیماری و ویروس کرونا قطع شود.
بر همین اساس برخی از بانکهای کشور با افزایش سقف پرداخت کارت های بانکی به میزان ۱۰۰ میلیون ریال در شبانه روز و همچنین افزایش مدت اعتبار کارتهای عابر بانک تا خرداد ماه سال ۹۹ نقش بسزایی در زنجیره سلامت مشتریان و کارمندان خود داشتند به گونهای که با این اقدامات پیشگیرانه تست کرونای بانک ها، همواره منفی خواهد بود.
بانکهای کشور پس از شیوع جدی بیماری کرونا به عنوان یک حمله بیولوژیک در کشور برای حفظ جان مشتریان و سلامت مشتریان اقدامات شاخص و ویژه ای را در راستای تحقق مصوبات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران انجام دادند.
نظام بانکی کشور برای جلوگیری ازمراجعات مشتریان به شعب بانکی کارت های عابر بانک را که تا اسفندماه سال ۹۸ منقضی میشود بدون نیاز به حضور مشتریان تا ۳۱ خرداد سال ۹۹ به صورت خودکار تمدید کرد.بر همین اساس افراد دارای کارت های عابر بانک که تاریخ انقضای کارتشان تا اسفند ماه امسال است پس از این تاریخ باید تاریخ انقضای جدید یعنی خرداد ماه سال ۹۹ رادر تراکنش های الکترونیکی ثبت کنند.
همچنین بانک ها برای حفظ سلامت مشتریان از توزیع اسکناس های نو در شعب پرهیز می کنند برهمین اساس در راستای کاهش مراجعات حضوری مشتریان در روزهای پایانی سال از توزیع اسکناس های نو خودداری می شود و با توجه به خطرات گسترش بیماری کرونا از طریق مبادلات اسکناس بین افراد خانواده دوستان و آشنایان در هیچ یک از شعب و خزانه های بانکی توزیع اسکناس نو انجام نمی شود.
بانکهایی که از زیرساخت ها و ظرفیت های بالای بانکداری الکترونیک و یا بانکداری باز برخوردار باشند می توانند در چنین روزهای سخت و بحرانی به کمک مردم بیایند. در این میان بانک هایی که توانایی ارائه خدمات الکترونیکی بیشتر داشته باشند قطعا از لحاظ زیرساخت های بانکداری مجازی نیزنسبت به سایر رقبا پیشتاز هستند و حتی میتوان از این ظرفیت ها در زمان خروج از بحران و برطرف شدن بیماری کرونا نیز بیش از پیش استفاده کرد.