تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • امضای قرارداد همکاری با موسسه فرهنگی، ورزشی و رفاهی کشتیرانی برای توسعه خدمات پتروکارت

  • بهاروندی تاکید کرد: تحقق نقطه مطلوب در بانکداری بدون ربا از مسیر تحقق کارایی در اقتصاد می‌گذرد

  • نشست هم‌اندیشی و مشارکت در زمینه صنایع تبدیلی به میزبانی بانک توسعه تعاون

  • استاندار زنجان: تسهیلات ارزان قیمت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران افزایش رضایتمندی اجتماعی را به دنبال داشته است

  • مهندس اصغر باقریان سرپرست مجتمع مس سونگون شد

  • تاکید مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران بر تسریع در بازسازی قسمت آسیب‌دیده واحد هیپ‌لیچینگ سونگون

  • بازدید مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از پروژه احداث کمپ ورزشی ورزقان

  • توسعه خدمات پتروکارت با امضای تفاهم‌نامه جدید با هلدینگ هگتا

  • «کارگزاری خلیج‌فارس»، در صدر جدول بهبود رتبه کارگزاری‌های کشور

  • حرکت بندرامام به‌سوی پتروشیمی سبز با تدوین نخستین سند جامع ESG / گامی دیگر برای تحقق بندرامام نوین

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›کدام سبزی ها با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کنند؟

کدام سبزی ها با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کنند؟

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۲-۱۳

همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی ها این موضوع درست باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.

گوجه فرنگی، کلم بروکلی و هویج، سه نوع سبزی است که ارزش غذایی شان با پخته شدن بیشترمی شود.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی از نظر علمی در رده‌ میوه ها قرار دارد، اما اگر پخته شود، سبزی محسوب می شود. گوجه فرنگی بسیار مغذی و منبع غنی ویتامین ث و لیکوپن است. لیکوپن، فیتوکمیکالی است که باعث قرمز شدن رنگ گوجه فرنگی شده و البته خواص آنتی اکسیدانی قابل توجهی نیز دارد.
بخارپز یا آب پز کردن گوجه فرنگی، بهترین شیوه برای فعال کردن لیکوپن است.

بروکلی

بروکلی جزو خانواده‌ کلم هاست و خواص آنتی اکسیدانی آن بسیار معروف است. همچنین بروکلی منبع غنی لوتئین و توکوفرول است. این ترکیبات شیمیایی، با کاهش التهاب در رگ های خونی بدن، خطر سرطان را کاهش می دهد.
بهترین شیوه برای پخت  کلم بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن است که با این شیوه خواص کاروتنوئید، لوتئین و فیتوئن های آن تقویت می شود. البته درباره کلم بروکلی مطالب ضد و نقیض زیاد است . بهتر است این کلم    مدت زمان کوتاهی در آب در حال جوش قرار بگیرد و سپس خارج شود یا  در مدت زمان کوتاهی بخارپز شود. در واقع با پختن بروکلی برخی خواص آن، افزایش و برخی دیگر کاهش می یابد.

هویج
هویج، سبزی ریشه ای معروفی است که سرشار از بتاکاروتن است و ویتامین و مواد معدنی زیادی دارد. هویج خواص آنتی اکسیدانی دارد که بیشتر آن ناشی از تجمع بسیار زیاد ویتامین آ و بتاکاروتن است. آزمایش ها نشان می دهد آب پز کردن هویج، کاروتنوئیدها را تا ۱۴ درصد افزایش می دهد.
با آب پز کردن هویج، بیشتر ویتامین ث و کاروتنوئیدهای آن حفظ می شود. بهترین دما وزمان توصیه شده برای پخت هویج ١٣٠ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه است.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=10217

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    درمان ها و علل ایجاد غده پشت گوش

    ۱۳۹۶-۰۴-۰۳
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    دیابتی‌ها هویج را خام بخورند

    ۱۳۹۶-۰۹-۰۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    خوردن این سبزی همراه با غذا به رفع یبوست و چربی خون کمک زیادی می‌کند

    ۱۳۹۶-۱۰-۲۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    میوه ای کم‌کالری و سرشار از مواد مغذی را بشناسید

    ۱۳۹۸-۰۱-۱۷
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    فواید و مضرات نوشیدن روغن زیتون

    ۱۳۹۸-۰۴-۱۳
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    اعلام تمهیدات اورژانسی کشور ویژه نوروز

    ۱۳۹۵-۱۱-۲۹
    توسط مهناز خدادوست

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • امضای قرارداد همکاری با موسسه فرهنگی، ورزشی و رفاهی کشتیرانی برای توسعه خدمات پتروکارت

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۲۸
  • بهاروندی تاکید کرد: تحقق نقطه مطلوب در بانکداری بدون ربا از مسیر تحقق کارایی در ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۲۷
  • نشست هم‌اندیشی و مشارکت در زمینه صنایع تبدیلی به میزبانی بانک توسعه تعاون

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۲۷
  • استاندار زنجان: تسهیلات ارزان قیمت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران افزایش رضایتمندی اجتماعی را به ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۲۷
  • مهندس اصغر باقریان سرپرست مجتمع مس سونگون شد

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۲۷
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است