تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • در راستای ارتقای ایمنی و پایداری تولید و بنا به تصویب کمیته‌ی عالی HSE؛ آیین الحاق سه دستگاه خودروی سنگین آتش‌نشانی و امداد به بخش HSE شرکت فولاد خوزستان انجام شد

  • دکتر «فتحعلی» خبر داد: حفظ کمترین نرخ مطالبات غیرجاری شبکه بانکی توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران

  • لیست شعب کشیک برخی مناطق بانک سینا در روزچهارشنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۴

  • تأکید نمایندگان مجلس بر ضرورت خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری / از عملکرد بانک ملی ایران قدردانی شد

  • ارتقای سواد مالی با کاریکاتور؛ نگاه تازه بانک توسعه صادرات ایران و تامین سرمایه تمدن به دیپلماسی فرهنگی

  • همزمان با هفته گرامیداشت قانون اساسی؛ نشست «تبیین همبستگی و وفاق ملی در پرتو قانون اساسی» در پست‌بانک ایران برگزار شد

  • جلسه ارزیابی عملکرد آبان‌ماه مدیریت شعب استان‌ها و مناطق پست‌بانک ایران برگزار شد

  • شرکت سرویس نیروگاهی مپنا برنده مناقصه بهره‌برداری نیروگاه سیکل ترکیبی بوتیا شد

  • حضور فعال بیمه آسیا در همایش بیمه و توسعه

  • در نشست رئیس هیات عامل ایمیدرو و مدیرعامل بورس کالای ایران اعلام شد: سمیعی نژاد: برنامه تشکیل کارگروه ایمیدرو و بورس کالای ایران با هدف جذب سرمایه از طریق بورس کالا/جهرمی: توسعه بورس کالا؛ با حمایت ایمیدرو محقق شد/ارایه ۷ روش تامین مالی در بخش معدن و صنایع معدنی

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›کدام سبزی ها با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کنند؟

کدام سبزی ها با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کنند؟

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۲-۱۳

همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی ها این موضوع درست باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.

گوجه فرنگی، کلم بروکلی و هویج، سه نوع سبزی است که ارزش غذایی شان با پخته شدن بیشترمی شود.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی از نظر علمی در رده‌ میوه ها قرار دارد، اما اگر پخته شود، سبزی محسوب می شود. گوجه فرنگی بسیار مغذی و منبع غنی ویتامین ث و لیکوپن است. لیکوپن، فیتوکمیکالی است که باعث قرمز شدن رنگ گوجه فرنگی شده و البته خواص آنتی اکسیدانی قابل توجهی نیز دارد.
بخارپز یا آب پز کردن گوجه فرنگی، بهترین شیوه برای فعال کردن لیکوپن است.

بروکلی

بروکلی جزو خانواده‌ کلم هاست و خواص آنتی اکسیدانی آن بسیار معروف است. همچنین بروکلی منبع غنی لوتئین و توکوفرول است. این ترکیبات شیمیایی، با کاهش التهاب در رگ های خونی بدن، خطر سرطان را کاهش می دهد.
بهترین شیوه برای پخت  کلم بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن است که با این شیوه خواص کاروتنوئید، لوتئین و فیتوئن های آن تقویت می شود. البته درباره کلم بروکلی مطالب ضد و نقیض زیاد است . بهتر است این کلم    مدت زمان کوتاهی در آب در حال جوش قرار بگیرد و سپس خارج شود یا  در مدت زمان کوتاهی بخارپز شود. در واقع با پختن بروکلی برخی خواص آن، افزایش و برخی دیگر کاهش می یابد.

هویج
هویج، سبزی ریشه ای معروفی است که سرشار از بتاکاروتن است و ویتامین و مواد معدنی زیادی دارد. هویج خواص آنتی اکسیدانی دارد که بیشتر آن ناشی از تجمع بسیار زیاد ویتامین آ و بتاکاروتن است. آزمایش ها نشان می دهد آب پز کردن هویج، کاروتنوئیدها را تا ۱۴ درصد افزایش می دهد.
با آب پز کردن هویج، بیشتر ویتامین ث و کاروتنوئیدهای آن حفظ می شود. بهترین دما وزمان توصیه شده برای پخت هویج ١٣٠ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه است.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=10217

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    علت اصلی نازایی زنان و مردان چیست؟

    ۱۳۹۷-۰۵-۳۰
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    مسافرت برای کدام زنان باردار ممنوع است؟

    ۱۳۹۸-۰۲-۰۷
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    دندان شیری و رازهایی که از آن بی خبر هستید

    ۱۳۹۷-۱۱-۰۷
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    میوه‌هایی که خونتان را رقیق می‌کنند

    ۱۳۹۷-۰۵-۳۰
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    برگزاری مراسم روز جهانی فیبریلاسیون دهلیزی با حضور بیماران و پزشکان در بیمارستان قلب شهید رجایی

    ۱۳۹۶-۰۶-۱۹
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    کدام ناباروری‌ها درمان می‌شوند؟

    ۱۳۹۶-۰۸-۲۵
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • در راستای ارتقای ایمنی و پایداری تولید و بنا به تصویب کمیته‌ی عالی HSE؛ آیین ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • دکتر «فتحعلی» خبر داد: حفظ کمترین نرخ مطالبات غیرجاری شبکه بانکی توسط بانک قرض‌الحسنه ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • بانک سینا

    لیست شعب کشیک برخی مناطق بانک سینا در روزچهارشنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۴

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • تأکید نمایندگان مجلس بر ضرورت خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری / از عملکرد بانک ملی ایران ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • ارتقای سواد مالی با کاریکاتور؛ نگاه تازه بانک توسعه صادرات ایران و تامین سرمایه تمدن ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است