تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • مطالبات داروخانه‌ها از محل نقدینگی حاصل از اوراق دولت پرداخت می‌شود

  • اشتغال بازنشستگان در تاکسی‌های اینترنتی بدون نگرانی از قطع مستمری پس از مصوبه مجلس

  • خلوصی: رشد ۱۳ درصدی بخش معدن؛ نیازمند ۳۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری است/تاکید بر برگشت وجوه حاصل از واگذاری سهام به ایمیدرو‌

  • شرکت ملی مس، پیشتاز همکاری‌های صنعتی و معدنی ایران و چین خواهد شد

  • هم‌افزایی بانک ملی ایران و مجلس شورای اسلامی برای توسعه زیرساخت‌های اقتصادی کشور

  • بانک ملی ایران رکورد زد؛ پرداخت روزانه ۳۳۲ وام ازدواج در سراسر کشور

  • کانون جوانه‌های بانک ملی ایران، سواد مالی کودکان تهرانی را با بازی و آموزش ارتقا داد

  • حضور مدیرعامل و جمعی از کارکنان پست بانک ایران در راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

  • عضو هیات‌مدیره بانک: پست‌بانک ایران حامی تأمین مالی طرح‌های بخش ICT کشور در مسیر توسعه اقتصاد دیجیتال است

  • تسویه معاملات بورس انرژی از مسیر بانک صادرات ایران کلید خورد

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›کدام سبزی ها با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کنند؟

کدام سبزی ها با پختن ارزش غذایی بیشتری پیدا می کنند؟

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۲-۱۳

همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی ها این موضوع درست باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.

گوجه فرنگی، کلم بروکلی و هویج، سه نوع سبزی است که ارزش غذایی شان با پخته شدن بیشترمی شود.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی از نظر علمی در رده‌ میوه ها قرار دارد، اما اگر پخته شود، سبزی محسوب می شود. گوجه فرنگی بسیار مغذی و منبع غنی ویتامین ث و لیکوپن است. لیکوپن، فیتوکمیکالی است که باعث قرمز شدن رنگ گوجه فرنگی شده و البته خواص آنتی اکسیدانی قابل توجهی نیز دارد.
بخارپز یا آب پز کردن گوجه فرنگی، بهترین شیوه برای فعال کردن لیکوپن است.

بروکلی

بروکلی جزو خانواده‌ کلم هاست و خواص آنتی اکسیدانی آن بسیار معروف است. همچنین بروکلی منبع غنی لوتئین و توکوفرول است. این ترکیبات شیمیایی، با کاهش التهاب در رگ های خونی بدن، خطر سرطان را کاهش می دهد.
بهترین شیوه برای پخت  کلم بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن است که با این شیوه خواص کاروتنوئید، لوتئین و فیتوئن های آن تقویت می شود. البته درباره کلم بروکلی مطالب ضد و نقیض زیاد است . بهتر است این کلم    مدت زمان کوتاهی در آب در حال جوش قرار بگیرد و سپس خارج شود یا  در مدت زمان کوتاهی بخارپز شود. در واقع با پختن بروکلی برخی خواص آن، افزایش و برخی دیگر کاهش می یابد.

هویج
هویج، سبزی ریشه ای معروفی است که سرشار از بتاکاروتن است و ویتامین و مواد معدنی زیادی دارد. هویج خواص آنتی اکسیدانی دارد که بیشتر آن ناشی از تجمع بسیار زیاد ویتامین آ و بتاکاروتن است. آزمایش ها نشان می دهد آب پز کردن هویج، کاروتنوئیدها را تا ۱۴ درصد افزایش می دهد.
با آب پز کردن هویج، بیشتر ویتامین ث و کاروتنوئیدهای آن حفظ می شود. بهترین دما وزمان توصیه شده برای پخت هویج ١٣٠ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه است.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=10217

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    پوستتان را اینگونه مثل آینه صاف و شفاف کنید +۵ ترفند خانگی

    ۱۳۹۸-۰۴-۰۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    تربیت متخصصین طب ایرانی در ۱۸ دانشگاه علوم پزشکی کشور

    ۱۳۹۶-۱۲-۰۲
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    علائم غافلگیرکننده بیماریهای قلبی و عروقی

    ۱۳۹۶-۰۲-۲۴
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    راهکاری ساده برای سفت کردن پوست‌های شل و افتاده

    ۱۳۹۸-۰۳-۰۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    رئیس جمهور در یکصد و سیزدهمین نشست مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی کشور:  مشکلات کشور با تغییر افراد حل ...

    ۱۴۰۴-۰۶-۱۳
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی: برپایی نمایشگاه ایران وت باعث تقویت R&Dها می‌شود

    ۱۳۹۷-۰۴-۲۶
    توسط مهناز خدادوست

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • مطالبات داروخانه‌ها از محل نقدینگی حاصل از اوراق دولت پرداخت می‌شود

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۳
  • اشتغال بازنشستگان در تاکسی‌های اینترنتی بدون نگرانی از قطع مستمری پس از مصوبه مجلس

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۳
  • خلوصی: رشد ۱۳ درصدی بخش معدن؛ نیازمند ۳۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری است/تاکید بر برگشت ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۳
  • شرکت ملی مس، پیشتاز همکاری‌های صنعتی و معدنی ایران و چین خواهد شد

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۳
  • هم‌افزایی بانک ملی ایران و مجلس شورای اسلامی برای توسعه زیرساخت‌های اقتصادی کشور

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۳
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است