تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • نخستین جلسه تولید در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در سال جدید برگزار شد

  • دیدار نوروزی مدیرعامل شرکت مس با مادر شهیدان کدخدایی و دو جانباز سرافراز در رفسنجان

  • تقدیر شرکت مس از فعالیت جهادگران در جنوب استان کرمان

  • تقدیر بانک مرکزی از خدمات بانک اقتصادنوین در روزهای پایانی سال ۱۴۰۱

  • تمدید طرح تشویقی «غدیر» تا پایان خردادماه ۱۴۰۲

  • ساعت کاری واحدهای صف و ستاد بانک ملی ایران در ماه مبارک رمضان

  • «طرح آتیه ملی»؛ محصول جدید و منحصربفرد بانک ملی ایران

  • چرا بیمه درمان تکمیلی خانواده انفرادی؟

  • تامین مسکن عموم مردم با طرح “تملی” بانک ملی ایران

  • محصول جدید بانک ملی ایران روانه بازار شد

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›مزایای سیر پخته برای بدن

مزایای سیر پخته برای بدن

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۵-۱۲-۲۱

این ماده غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی است؛ بنابراین مصرف روزانه آن روشی طبیعی و خوب برای دورشدن از بیماری‌ها و مشکلات سلامتی است. اکثر خواص این ماده غذایی به‌سرعت تأثیر خود را برجای می‌گذارد؛ به‌خصوص زمانی‌که آن را به‌صورت طبیعی و بدون افزودنی مصرف کنید.

  با خواص روزانه ۶عدد سیر پخته‌شده بیشتر آشنا شوید:
یک ساعت بعد از مصرف
یک ساعت بعد از مصرف ۶حبه سیر پخته‌شده، بدن آن را هضم کرده و مواد مغذی مفید آن مانند آلیسین، ویتامین‌های گروه B و مواد معدنی مانند منگنز را جذب می‌کند. علاوه بر این به کمک فیبرهای آن عملکرد روده‌ها نیز تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد.
دو تا ۴ ساعت بعد از مصرف
آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر شروع به حرکت به‌سمت خون کرده و به سلول‌های بدن می‌رسند. به‌این‌ترتیب از سلول‌ها در برابر اثرات آسیب‌رسان و مضر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. همچنین ترکیب فعال آن یعنی آلیسین به کاهش وجود سلول‌های بیمار و بدخیم کمک می‌کند.
۴ تا ۶ساعت
آلیسین سیر شروع به فعال‌کردن سوخت‌وساز بدن و فرایندهای دفع مازاد مایعات و چربی‌ها می‌کند. قدرت ضدالتهابی بالای این ترکیب باعث کاهش ورم بافت‌ها شده و عملکرد کلیه‌ها را بهبود می‌دهد.
۶ تا ۷ساعت
خواص ضدباکتریایی سیر قدرت کافی را در اختیار دستگاه ایمنی بدن قرار می‌دهد تا با باکتری‌ها مقابله کرده و بدن را ایمن‌سازی کند.
بین ۶ تا ۱۰ساعت بعد
ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات گوگردی موجود در سیر مانع از اکسایش سلول‌ها شده و اکسیژن‌رسانی را تحریک می‌کند. این کار باعث ممانعت از روند زودهنگام پیری و بروز علائم آن می‌شود.
  خواص شگفت‌انگیز!
ترکیبات فعال سیر در بدن رخنه کرده و عملکردهای حفاظتی از دستگاه‌های حیاتی بدن شروع می‌شود و میزان کلسترول و تری‌گلیسیرید خون کاهش پیدا می‌کند. رگ‌ها تمیز و پاکسازی شده، نرمی و خاصیت ارتجاعی آن‌ها بیشتر، فشارخون تنظیم و کنترل می‌شود.
واکنش‌های ایمنی بدن افزایش پیدا می‌کند. روند دفع فلزات سنگین از بدن با سرعت بیشتری انجام می‌شود. سلامت استخوان‌ها افزایش می‌یابد و احساس خستگی کمتر می‌شود. راندمان جسمی و روحی افزایش می‌یابد. طول عمر سلول‌ها بیشتر و از تشکیل رگ‌های واریسی پیشگیری می‌شود. سلامت مفاصل بهبود می‌یابد. ریه‌ها پاکسازی و تمیز می‌شوند. همچنین موجب دفع انگل‌های روده می‌شود. میزان قند خون کنترل شده و از بروز یبوست پیشگیری و با آن مقابله می‌شود. خطر بروز عفونت در دستگاه ایمنی کاهش می‌یابد.
  مزیت سیر پخته و روش تهیه
باوجود اینکه برخی متخصصان تأکید زیادی در مصرف سیر خام برای دریافت ۱۰۰درصدی خواص آن دارند، برخی دیگر نیز مصرف سیر پخته‌شده در فر را برای دریافت خواص آن توصیه می‌کنند. مزیت این شیوه این است که مصرف سیر راحت‌تر شده و سم‌زدایی از بدن با سهولت بیشتری انجام می‌گیرد. برای این کار به ۶حبه سیر نیاز دارید. کافی است که سیرها را تمیز کرده و پس از گذشت ۲۰دقیقه، آن‌ها را در فر قرار دهید تا نرم شوند. درنهایت آن‌ها را از فر درآورده و اجازه دهید تا خنک شوند و میل کنید. زمانی‌که این ۶حبه سیر را میل می‌کنید، لازم است که در ۲۴ساعت آینده به میزان حداقل دو لیتر آب بنوشید و از مواد غذایی زودهضم مانند سبزیجات بیشتر استفاده کنید.
لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=5222

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    بهترین آبمیوه‌ها برای مقابله با یبوست

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    زمان مناسب برای غربالگری سرطان روده

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    کاهش سکته‌های قلبی و مغزی با مصرف این خوراکی

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    خشکی پوست دست با راهکاری جدید

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    فعالیت، ورزش و لذت را وارد زندگی روزمره خود کنید

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    درمان هایی که به درد بیماری ام اس نمی خورد

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۱
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • نخستین جلسه تولید در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در سال جدید برگزار شد

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۱-۱۰
  • دیدار نوروزی مدیرعامل شرکت مس با مادر شهیدان کدخدایی و دو جانباز سرافراز در رفسنجان

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۱-۱۰
  • تقدیر شرکت مس از فعالیت جهادگران در جنوب استان کرمان

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۱-۱۰
  • تقدیر بانک مرکزی از خدمات بانک اقتصادنوین در روزهای پایانی سال ۱۴۰۱

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۱-۰۸
  • تمدید طرح تشویقی «غدیر» تا پایان خردادماه ۱۴۰۲

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۱-۰۸
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۲۰

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    با سلام و درود ...
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • راه اندازی رستوران
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    زوج های جوان به ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است