تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • بانک سینا ۲۰۱ همت به چرخه اقتصادی کشور تزریق کرد 

  • بانك ملت با ساخت ۸۵ مدرسه به عنوان یكی از حامیان اصلی مدرسه سازی در كشور معرفی شد

  • وزیر ارتباطات در آیین سی‌امین سالگرد تأسیس پست‌بانک ایران: پست بانک از مصادیق روشن عدالت خدماتی در کشور است/ ضرورت بازتعریف مأموریت پست‌بانک در عصر فناوری‌های نوین

  • بنائیان مدیرعامل پست بانک ایران: دهه چهارم فعالیت بانک، دهه تحول دیجیتال و پیشگامی در نوآوری بانکی خواهد بود

  • همزمان با آیین نکوداشت آغاز سی‌امین سالروز فعالیت پست‌بانک ایران؛ ۷۳ طرح و پروژه بانک در ۲۲ استان با حضور دکتر سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به بهره‌برداری رسید

  • تکذیب فراخوان جعلی استخدام بانک سپه

  • جهرمی از حرکت پرسرعت بازار مالی بورس کالا خبر داد؛ سهم بازار مالی از ارزش کل معاملات به ۴۱ درصد رسید/ ۲۹ تن موجودی نقره در خزانه بورس کالا/ پس از نقره، صندوق مس هم رونمایی خواهد شد

  • موفقیت پژوهشی مؤسسه اعتباری ملل در همایش پژوهش و فناوری پول و بانک

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت تامین سرمایه تمدن و شرکت بیمه سرمد

  • بانک صادرات ایران، مشتری‌مدار و پاسخگو با سامانه «فواد ۱۲۸»

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›خوردنی‌ها و نخوردنی‌های مرغ

خوردنی‌ها و نخوردنی‌های مرغ

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۱-۲۹
کبد (جگر) همه حیوانات و از جمله مرغ، حاوی مقادیری مواد سمی و خطرناک نیز هست و به همین دلیل توصیه می‌‌شود مصرف جگر حیوانات (و از جمله جگر مرغ) به حداکثر ۲ هفته یکبار محدود شود.

لذا کبد (جگر) همه حیوانات و از جمله مرغ، حاوی مقادیری مواد سمی و خطرناک نیز هست و به همین دلیل توصیه می‌‌شود مصرف جگر حیوانات (و از جمله جگر مرغ) به حداکثر ۲ هفته یکبار محدود شود. ضمنا یادآوری می‌‌شود که عموما پرورش مرغ در ایران بدون استفاده از هورمون انجام می‌‌شود (حداقل ذکر این نکته خالی از فایده نیست که هزینه خرید و استفاده از هورمون بسیار بالا بوده و نمی‌تواند پرورش دهندگان را به استفاده از آن ترغیب نماید).

خوشبختانه امروزه روش‌‌‌های مرغداری صنعتی در کشور مورد استفاده است و بندرت می‌‌توان مرغداری هایی را یافت که با روش‌‌‌های ابتدایی (که ناچار به استفاده از آنتی‌بیوتیک به مقدار وسیع هستند)، اقدام به پرورش مرغ نمایند. با این حال، رعایت احتیاط شرط عقل بوده و بهتر است جگر و پوست و چربی مرغ که محل تجمع مواد زاید و آنتی بیوتیک‌‌ها هستند، کمتر مورد مصرف قرار گیرند.

اثرات تغذیه‌ای بال مرغ

سوخاری کردن بال مرغ با استفاده از مقدار فراوانی روغن (عموماً روغن اشباع شده) نیز رایج است و به این ترتیب، بال سوخاری حاوی مقدار بسیار فراوانی چربی اشباع، کلسترول، انرژی (حتی تا حدود هزار کیلوکالری در یک وعده غذایی) و مواد سمی حاصل از سرخ کردن خواهد بود. بنابراین، مصرف چنین محصولی می‌‌تواند شدیدا سلامت مصرف کننده را به خطر اندازد و لذا بندرت قابل توصیه می‌‌باشد.

در برخی کشورها برای سرعت بخشیدن به رشد حیوانات گوشتی (و از جمله مرغ گوشتی)، پرورش دهندگان اقدام به استفاده از هورمون‌‌ها می‌‌نمایند. در اغلب موارد، کپسول کوچکی حاوی مواد پروتئینی در زیر پوست بال و یا گردن جوجه توسط متخصص قرار داده می‌‌شود که به آرامی و بتدریج هورمون‌‌ها را به بدن حیوان منتقل می‌‌نماید و رشد او را شدت می‌‌بخشد.

لذا حتما برخی مصرف کنندگان شنیده‌اند که مصرف بال و گردن مرغ نیز می‌‌تواند خطرناک باشد که البته با توضیحات ارائه شده، چنین خطری مصرف کنندگان ایرانی را تهدید نمی‌کند. نکته بسیار حائز اهمیت در مورد بال مرغ، چربی بالاتر موجود در زیر پوست بال است که معمولا حتی زمانی که پوست مرغ جدا می‌‌شود، هنوز پوست روی بال باقی می‌‌ماند.

عموما برای مصرف بال، ابتدا آنرا کباب می‌‌کنند که اغلب موارد نیز، از زغال برای کباب کردن آن استفاده می‌‌شود.

به این ترتیب، مقدار فراوانی چربی اشباع شده و پوست سوخته بال مرغ باضافه ترکیبات خطرناک و سرطان زای ناشی از دود چربی‌‌‌های نسوخته این بال کبابی، وارد بدن مصرف کننده می‌‌شود و خطرات جدی برای سلامت فرد بدنبال دارد.

لذا لازم است مصرف کننده گرامی ابتدا سعی کند پوست و چربی بال را نیز مانند سایر قسمت‌‌‌های لاشه مرغ جدا سازد و سپس بال را مثل بقیه قسمت‌‌‌های مرغ آب‌پز و مصرف کند و یا حداقل برای کباب کردن بال (و حتی دیگر قسمت‌‌‌های مرغ) از کباب‌پز برقی استفاده نماید تا خطر ورود دود ناشی از چربی‌‌‌های نیم‌سوخته به مرغ کبابی را به حداقل برساند.

در واقع مطالعات مختلفی که در دنیا بر روی روش‌‌‌های پخت انجام شده موید این مطلب است که کباب کردن هر نوع گوشت (و از جمله مرغ) در فر برقی کمترین خطر، در فر گازی خطر متوسط و در روی زغال بیشترین خطر سرطان‌زایی را برای مصرف کننده به دنبال دارد.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=8088

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    بیماری دستگاه گوارش و کبد و پاسخ به سوالات کاربران

    ۱۳۹۶-۰۴-۲۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    چرا باید تخم مرغ را قبل از مصرف بشوییم؟

    ۱۳۹۷-۰۱-۲۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    راه های درمان قار و قور شکم

    ۱۳۹۷-۰۶-۱۴
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    اینفوگرافیک /در ماه رمضان با این کارها دهانتان از همیشه خوشبوتر است

    ۱۳۹۷-۰۳-۱۰
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    اسباب بازی کمتر، کودک باهوش‌تر

    ۱۳۹۶-۱۱-۰۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    روشى براى خلاصى دیابتى ها از تزریق انسولین

    ۱۳۹۷-۰۶-۱۲
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • بانک سینا

    بانک سینا ۲۰۱ همت به چرخه اقتصادی کشور تزریق کرد 

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۱۰-۰۲
  • بانك ملت با ساخت ۸۵ مدرسه به عنوان یكی از حامیان اصلی مدرسه سازی در ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۱۰-۰۲
  • وزیر ارتباطات در آیین سی‌امین سالگرد تأسیس پست‌بانک ایران: پست بانک از مصادیق روشن عدالت ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۱۰-۰۱
  • بنائیان مدیرعامل پست بانک ایران: دهه چهارم فعالیت بانک، دهه تحول دیجیتال و پیشگامی در ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۱۰-۰۱
  • همزمان با آیین نکوداشت آغاز سی‌امین سالروز فعالیت پست‌بانک ایران؛ ۷۳ طرح و پروژه بانک ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۱۰-۰۱
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • پرسیلاک
    در
    ۱۴۰۴-۰۹-۲۲

    تحول در گردشگری سلامت؛ هتل‌ها و مراکز اقامتی در مسیر ارتقای سلامت مسافران

    وضعیت امکان رفاهی و ...
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است