تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • در راستای ارتقای ایمنی و پایداری تولید و بنا به تصویب کمیته‌ی عالی HSE؛ آیین الحاق سه دستگاه خودروی سنگین آتش‌نشانی و امداد به بخش HSE شرکت فولاد خوزستان انجام شد

  • دکتر «فتحعلی» خبر داد: حفظ کمترین نرخ مطالبات غیرجاری شبکه بانکی توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران

  • لیست شعب کشیک برخی مناطق بانک سینا در روزچهارشنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۴

  • تأکید نمایندگان مجلس بر ضرورت خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری / از عملکرد بانک ملی ایران قدردانی شد

  • ارتقای سواد مالی با کاریکاتور؛ نگاه تازه بانک توسعه صادرات ایران و تامین سرمایه تمدن به دیپلماسی فرهنگی

  • همزمان با هفته گرامیداشت قانون اساسی؛ نشست «تبیین همبستگی و وفاق ملی در پرتو قانون اساسی» در پست‌بانک ایران برگزار شد

  • جلسه ارزیابی عملکرد آبان‌ماه مدیریت شعب استان‌ها و مناطق پست‌بانک ایران برگزار شد

  • شرکت سرویس نیروگاهی مپنا برنده مناقصه بهره‌برداری نیروگاه سیکل ترکیبی بوتیا شد

  • حضور فعال بیمه آسیا در همایش بیمه و توسعه

  • در نشست رئیس هیات عامل ایمیدرو و مدیرعامل بورس کالای ایران اعلام شد: سمیعی نژاد: برنامه تشکیل کارگروه ایمیدرو و بورس کالای ایران با هدف جذب سرمایه از طریق بورس کالا/جهرمی: توسعه بورس کالا؛ با حمایت ایمیدرو محقق شد/ارایه ۷ روش تامین مالی در بخش معدن و صنایع معدنی

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›خوردنی‌ها و نخوردنی‌های مرغ

خوردنی‌ها و نخوردنی‌های مرغ

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۱-۲۹
کبد (جگر) همه حیوانات و از جمله مرغ، حاوی مقادیری مواد سمی و خطرناک نیز هست و به همین دلیل توصیه می‌‌شود مصرف جگر حیوانات (و از جمله جگر مرغ) به حداکثر ۲ هفته یکبار محدود شود.

لذا کبد (جگر) همه حیوانات و از جمله مرغ، حاوی مقادیری مواد سمی و خطرناک نیز هست و به همین دلیل توصیه می‌‌شود مصرف جگر حیوانات (و از جمله جگر مرغ) به حداکثر ۲ هفته یکبار محدود شود. ضمنا یادآوری می‌‌شود که عموما پرورش مرغ در ایران بدون استفاده از هورمون انجام می‌‌شود (حداقل ذکر این نکته خالی از فایده نیست که هزینه خرید و استفاده از هورمون بسیار بالا بوده و نمی‌تواند پرورش دهندگان را به استفاده از آن ترغیب نماید).

خوشبختانه امروزه روش‌‌‌های مرغداری صنعتی در کشور مورد استفاده است و بندرت می‌‌توان مرغداری هایی را یافت که با روش‌‌‌های ابتدایی (که ناچار به استفاده از آنتی‌بیوتیک به مقدار وسیع هستند)، اقدام به پرورش مرغ نمایند. با این حال، رعایت احتیاط شرط عقل بوده و بهتر است جگر و پوست و چربی مرغ که محل تجمع مواد زاید و آنتی بیوتیک‌‌ها هستند، کمتر مورد مصرف قرار گیرند.

اثرات تغذیه‌ای بال مرغ

سوخاری کردن بال مرغ با استفاده از مقدار فراوانی روغن (عموماً روغن اشباع شده) نیز رایج است و به این ترتیب، بال سوخاری حاوی مقدار بسیار فراوانی چربی اشباع، کلسترول، انرژی (حتی تا حدود هزار کیلوکالری در یک وعده غذایی) و مواد سمی حاصل از سرخ کردن خواهد بود. بنابراین، مصرف چنین محصولی می‌‌تواند شدیدا سلامت مصرف کننده را به خطر اندازد و لذا بندرت قابل توصیه می‌‌باشد.

در برخی کشورها برای سرعت بخشیدن به رشد حیوانات گوشتی (و از جمله مرغ گوشتی)، پرورش دهندگان اقدام به استفاده از هورمون‌‌ها می‌‌نمایند. در اغلب موارد، کپسول کوچکی حاوی مواد پروتئینی در زیر پوست بال و یا گردن جوجه توسط متخصص قرار داده می‌‌شود که به آرامی و بتدریج هورمون‌‌ها را به بدن حیوان منتقل می‌‌نماید و رشد او را شدت می‌‌بخشد.

لذا حتما برخی مصرف کنندگان شنیده‌اند که مصرف بال و گردن مرغ نیز می‌‌تواند خطرناک باشد که البته با توضیحات ارائه شده، چنین خطری مصرف کنندگان ایرانی را تهدید نمی‌کند. نکته بسیار حائز اهمیت در مورد بال مرغ، چربی بالاتر موجود در زیر پوست بال است که معمولا حتی زمانی که پوست مرغ جدا می‌‌شود، هنوز پوست روی بال باقی می‌‌ماند.

عموما برای مصرف بال، ابتدا آنرا کباب می‌‌کنند که اغلب موارد نیز، از زغال برای کباب کردن آن استفاده می‌‌شود.

به این ترتیب، مقدار فراوانی چربی اشباع شده و پوست سوخته بال مرغ باضافه ترکیبات خطرناک و سرطان زای ناشی از دود چربی‌‌‌های نسوخته این بال کبابی، وارد بدن مصرف کننده می‌‌شود و خطرات جدی برای سلامت فرد بدنبال دارد.

لذا لازم است مصرف کننده گرامی ابتدا سعی کند پوست و چربی بال را نیز مانند سایر قسمت‌‌‌های لاشه مرغ جدا سازد و سپس بال را مثل بقیه قسمت‌‌‌های مرغ آب‌پز و مصرف کند و یا حداقل برای کباب کردن بال (و حتی دیگر قسمت‌‌‌های مرغ) از کباب‌پز برقی استفاده نماید تا خطر ورود دود ناشی از چربی‌‌‌های نیم‌سوخته به مرغ کبابی را به حداقل برساند.

در واقع مطالعات مختلفی که در دنیا بر روی روش‌‌‌های پخت انجام شده موید این مطلب است که کباب کردن هر نوع گوشت (و از جمله مرغ) در فر برقی کمترین خطر، در فر گازی خطر متوسط و در روی زغال بیشترین خطر سرطان‌زایی را برای مصرف کننده به دنبال دارد.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=8088

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    ۶ عامل باورنکردنی سرطان

    ۱۳۹۶-۰۷-۲۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    بهترین نوشیدنی در وعده صبحانه برای کاهش قندخون

    ۱۳۹۷-۰۵-۳۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    راهکاری جدید برای مقابله با دیستروفی عضلانی دوشن

    ۱۳۹۷-۰۳-۰۲
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ماست و کلسترول: آنچه باید بدانید

    ۱۳۹۶-۰۱-۱۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    بدکاری تیروئید در طول بارداری با ریسک دیابت مرتبط است

    ۱۳۹۷-۰۳-۲۳
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    در پخت کله‌پاچه از داروی نظافت استفاده می‌شود؟

    ۱۳۹۶-۱۰-۰۹
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • در راستای ارتقای ایمنی و پایداری تولید و بنا به تصویب کمیته‌ی عالی HSE؛ آیین ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • دکتر «فتحعلی» خبر داد: حفظ کمترین نرخ مطالبات غیرجاری شبکه بانکی توسط بانک قرض‌الحسنه ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • بانک سینا

    لیست شعب کشیک برخی مناطق بانک سینا در روزچهارشنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۴

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • تأکید نمایندگان مجلس بر ضرورت خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری / از عملکرد بانک ملی ایران ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • ارتقای سواد مالی با کاریکاتور؛ نگاه تازه بانک توسعه صادرات ایران و تامین سرمایه تمدن ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است