استفاده از مکمل ید در دوران بارداری الزامیست

تحقیقات جدید حاکی از آناند که همه زنان باردار باید مکمل ید روازنه را به منظور افزایش سطح هوش کودکانشان و بهبود وضعیت سلامت آنها مورد استفاده قرار دهند.
فواید مکمل ید
شیر بزرگترین منبع ید در رژیم غذایی انگلیسیها است که نقش مهمی در ساخت هورمونهای تیروئید دارد. همچنین ید بر روی رشد مغز جنین تأثیر بسزایی دارد.
تحقیقات نشان دادهاند که کمبود ید در میان دانش آموزان و زنان باردار شایع است از این رو سازمان بهداشت جهانی توصیه میکند هر فرد بالغ باید روزانه ۱۵۰ میکروگرم ید دریافت کند. در دوران بارداری و شیردهی این مقدار به ۲۵۰ میکروگرم میرسد.
کمبود ید در دوران بارداری منجر به اختلالات رشد مغز نوزاد در نتیجه و مشکلات کاهش سطح آی کیو میشود. در این میان انتخاب مواد غذایی برای دریافت میزان مورد نیاز ید روزانه بسیار اهمیت دارد.
گل کلم، سیب، گوجه فرنگی، ماهی، برنج، پیاز، نخود، شسیر، گندم، میگو و اسفناج حاوی مقادیر مناسب ید هستند. به گفته محققان البته دریافت ید از طریق مواد غذایی در دوران بارداری کافی نیست و زنان باردار ناچار به استفاده از مکمل ید قبل از بارداری، در دوران بارداری و در دوران شیردهی هستند.