آشپزی با روغن نارگیل لاغرتان میکند

یکی از ویژگیهای خاص و منحصربهفرد روغن نارگیل، این است که از اسیدهای چرب با زنجیره متوسط (MCFAs) ساخته شده است.
آشپزی با روغن نارگیل لاغرتان میکند
این اسیدهای چرب خاص، بهراحتی هضم میشوند و بهجای ذخیره شدن بهعنوان چربی در بدن، بهراحتی جذب بدن میشوند تا بهعنوان انرژی مورد استفاده قرار گیرند.
یکی از مطالعات سال ۲۰۱۴ میلادی American Journal of Clinical Nutrition نشان داد که اسیدهای چرب با زنجیره متوسط، متابولیسم بدن را ۳ برابر بیشتر از اسیدهای چرب با زنجیره بلند (LCFAs) افزایش میدهند. مزیت دیگر اسیدهای چرب با زنجیره متوسط (یا چربیهای خوب) این است که حتی چربیهای ذخیرهشده را هم میسوزانند.
این تمام مزیتهای روغن نارگیل نبود، چون روغن نارگیل حاوی اسید لوریک است.
مطالعات محققان نشان میدهد که اسید لوریک، خواص طبیعی ضدمیکروبی و ضدویروسی دارد و فعالیت این دو خاصیت در کنار هم باعث توقف رشد میکروارگانیسمها میشود و از عفونتهای ویروسی جلوگیری میکند. به علاوه اینکه روغن نارگیل میتواند تعداد سلولهای سفید خون را بیشتر کند. همین توانایی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و فرد را در برابر بیماریها قویتر و مقاومتر میسازد.