۸ نسخه غذایی طب سنتی برای درمان کم خونی و فقر آهن
برای درمان کمخونی و فقر آهن در طب ایرانی ــ اسلامی، موارد زیر بهجای اسید فولیک، قرص آهن و ویتامینD تجویز میشود:
۱ ــ باید تغذیه خود را اصلاح کنید و روغن طبیعی، نمک معدنی طبیعی و آب سالم بدون کلر همچنین ظروف مسی، چدنی و برنجی استفاده کنید و نهایت تلاش خود را برای عدم استفاده از مواد کارخانهای و فرآوریشده صنعتی بهکار بگیرید.
۲ ــ از “حسوم” در پخت غذاهای خورشتی استفاده کنید؛ هر بار ۱۵ دقیقه حسوم را در داخل ظرف غذای در حال پخت قرار دهید.
۳ ــ روزانه یک کاسه فالوده سیب و عرق بیدمشک و گلاب میل کنید.
۴ ــ شربت شیره انگور روزانه یک لیوان میل شود؛ دیابتیها و افرادی که در معرض بیماری دیابت هستند از شربت شیره توت استفاده کنند.
۵ ــ گرده گل احیا هر روز عصر یک قاشق مرباخوری با کمی آب قورت دهید؛ گرممزاجان یک روز در میان میل کنند.
۶ ــ از غذاهایی همچون فسنجان، سمنو، جوانه گندم، ارده، عسل زنده، آب زردک، میوه زیتون، چهارمغز، سویق جو و گندم، روغن زرد، روغن زیتون بکر و تصفیهنشده، سبزی خوردن کامل، بادام شیرین، نان سبوسدار بدون افزودنی، آبگوشت با نخود، آش با سبزیهای کوهی و محلی خصوصاً با گزنه فراوان میل کنید.
۷ ــ گرفتن آفتاب روزانه بهمدت ۵ دقیقه و بین ساعات ۹ تا ۱۱ صبح به ساخت ویتامینD در بدن کمک مفید و مؤثری دارد.
۸ ــ استفاده از روغن زرد محلی، نمک طبیعی و دوغ تازه شتر در ساخت ویتامینD در بدن بسیار مؤثر و مفید است.
منبع: تسنیم