تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • گفتمان بین‌رشته‌ای رویکرد طب مکمل و تلفیقی به بیماری‌های پوست

  • حمایت از صنایع تولیدی برنامه محوری بانک توسعه صادرات ایران

  • شیوه‌نامه ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی تصویب شد

  • تاکید مدیرعامل بانک ملی ایران بر نقش راهبردی مرکز مبادله ارز و طلا در رشد اقتصادی کشور

  • وزیر صمت خبر داد؛ طراحی بسته ای برای کاهش مشکلات بنگاه‌ها با همکاری بانک ملی ایران

  • برندگان قرعه‌کشی جشنواره «تراکنش برنده – حساب برنده» اعلام شدند

  • تفاهمنامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری بانک تجارت، ویژه خط ۲ مترو تبریز منعقد شد

  • انعقاد قرارداد ساخت بیش از ۲۷۰۰ خانه روستایی طی دولت چهاردهم در بانک مسکن

  • افزایش سقف انتقال وجه بین بانکی حضوری و غیرحضوری در بانک ایران زمین

  • تأکید مدیرعامل صبانور بر تسریع اجرای پروژه‌ها و ارتقای تولید در بازدید میدانی از واحدهای شرکت

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›۱۲ خوراکی مضر برای التهاب مفاصل

۱۲ خوراکی مضر برای التهاب مفاصل

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۸-۰۳-۲۹
شکر و چربی اشباع از عوامل التهابی اصلی در رژیم غذایی انسان هستند که هر دو می توانند علائم آرتریت را تشدید کنند.

افرادی که به آرتریت یا التهاب مفاصل مبتلا هستند، همان گونه که مشخص است باید میزان التهاب در بدن خود را در سطوح حداقلی نگه دارند.

به نقل از “تیست آو هوم”، رژیم غذایی می تواند نقش مهمی در سطوح التهاب بدن ایفا کند. در همین راستا، افراد مبتلا به آرتریت باید از خوراکی های التهاب‌زا پرهیز کنند.
نان سفید

کربوهیدرات های پالایش شده، مانند نان سفید، نه تنها مواد مغذی چندانی در اختیار بدن قرار نمی دهند، بلکه می توانند موجب تولید محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته (AGEs) شوند. این ترکیبات می توانند موجب افزایش التهاب در بدن شوند، از این رو، افراد مبتلا به آرتریت باید از آنها پرهیز کنند. به جای نان های سفید می توانید از نان های غلات کامل استفاده کنید که گزینه ای مغذی‌تر به واسطه محتوای فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی خود هستند.
بستنی

شکر و چربی اشباع از عوامل التهابی اصلی در رژیم غذایی انسان هستند که هر دو می توانند علائم آرتریت را تشدید کنند. بستنی دارای سطوح بالای شکر و چربی اشباع است و اگر نمی توانید به طور کامل از آن پرهیز کنید، بهتر است هر از گاهی از خوردن آن لذت ببرید.
سیب زمینی سرخ شده

سیب زمینی سرخ شده می تواند علائم آرتریت را تشدید کند. غذاهای سرخ شده و کربوهیدرات های پالایش شده هر دو موجب تولید محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته می شوند. همچنین، سیب زمینی سرخ شده به طور معمول در روغن های گیاهی سرخ می شود که حاوی اسیدهای چرب امگا-۶ پیش التهابی هستند. افزون بر این، آنها سرشار از سدیم هستند که می تواند التهاب را افزایش دهد. هر سه عامل، سیب زمینی سرخ شده را به انتخابی نامناسب برای افراد مبتلا به آرتریت تبدیل می کنند.
کیک، کلوچه و شیرینی های دیگر

شکر و چربی های اشباع مواد التهابی هستند که در کیک، کلوچه و شیرینی های دیگر به میزان فراوان وجود دارند. بر همین اساس، افراد مبتلا به آرتریت باید از آنها پرهیز کنند. خوشبختانه روش های مختلفی برای فرو نشاندن هوس مصرف خوراکی های شیرین وجود دارند که از آن جمله می توان به استفاده از جایگزین های طبیعی برای شکر یا استفاده از ماست یا آووکادو به جای کره و خامه اشاره کرد.
نوشابه های گازدار

در فهرست مواد تشکیل دهنده بیشتر نوشابه های گازدار می توان شکر، اسپارتام و/یا اسید فسفریک را مشاهده کرد. هر سه مورد می توانند به واسطه افزایش التهاب درد آرتریت را شعله‌ور سازند. چای سبز می تواند جایگزین سالم و مفید برای نوشابه های گازدار باشد.
روغن های گلرنگ، آفتابگردان، ذرت و سویا

روغن های گلرنگ، آفتابگردان، ذرت و سویا همگی دارای یک نقطه مشترک هستند: محتوای اسیدهای چرب امگا-۶ آنها بیشتر از اسیدهای چرب امگا-۳ است. بر خلاف چربی های امگا-۳، چربی های امگا-۶ اسیدهای چرب پیش التهابی هستند، از این رو، آنها می توانند علائم آرتریت را تشدید کنند. روغن آووکادو، روغن گردو، روغن دانه کتان، یا روغن جگر ماهی انتخاب های بهتری هستند.
چیپس سیب زمینی

همانند سیب زمینی سرخ شده، چیپس سیب زمینی یک کربوهیدرات پالایش شده تولید کننده محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته و سرشار از سدیم است. همچنین، چیپس سیب زمینی به طور معمول در روغن های گیاهی که برای افراد مبتلا به آرتریت مفید نیستند، تهیه می شود. هر سه عامل خطر افزایش التهاب در بدن را به همراه دارند.
گوشت قرمز

گوشت ها، به ویژه گوشت قرمز، التهاب را به روش های مختلف در بدن افزایش می دهند که از افزایش نشانگرهای التهابی تا محتوای محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته پس از پخت با استفاده از حرارت خشک، مانند گریل کردن را شامل می شوند. میزان مصرف گوشت قرمز خود را کاهش داده و برای پخت از روش هایی مانند گریل کردن استفاده نکنید.
مارگارین

اگر در تلاش برای کاهش مصرف چربی اشباع خود هستید، شاید استفاده از مارگارین را به جای کره مد نظر قرار دهید، اما بهتر است در برابر این وسوسه مقاومت کنید! مارگارین سرشار از چربی های ترانس است. زمانی که این نوع چربی ها را مصرف می کنید، آنها موجب کاهش سطوح کلسترول خوب (HDL) و افزایش سطوح کلسترول بد (LDL) و همچنین نشانگرهای التهابی در بدن شما می شوند. مصرف روغن های سرشار از چربی های امگا-۳ مانند آووکادو، گردو و دانه کتان انتخاب بهتری است.
گوشت های فرآوری شده

گوشت های فرآوری شده و غذاهای فرآوری شده از جمله گزینه هایی هستند که می توانند افزایش چشمگیر سطوح التهاب در بدن را موجب شوند. غذاهای فرآوری شده معمولا حاوی چربی های اشباع و سرشار از سدیم هستند، در شرایطی که گوشت های فرآوری شده، مانند سوسیس و کالباس، به واسطه محتوای مواد سرطان‌زا و تولید محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته شناخته شده هستند. تا حد امکان مصرف این خوراکی ها را محدود کرده و غذاهای خانگی و گوشت های با پردازش حداقلی و به خوبی پخته را مصرف کنید.
غذاهای بیرون‌بر چینی

غذاهای بیرون‌بر چینی سرشار از سدیم هستند که آنها را به یک خوراکی بسیار التهاب آفرین تبدیل می کند. غذای چینی یک نگرانی خاص محسوب می شود زیرا حاوی مونوسدیم گلوتامات است که می تواند محرک دو مسیر التهابی جداگانه باشد، از این رو، به یک عامل مشکل آفرین بزرگ برای علائم آرتریت تبدیل می شود.
الکل

الکل می تواند محرک التهاب در بدن باشد، بر همین اساس، پرهیز از آن برای بیماران مبتلا به آرتریت بهترین گزینه است.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=84744

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    از چه هنگامی به نوزادان داروی گیاهی بدهیم

    ۱۳۹۷-۰۳-۰۷
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    شیوع اختلال لجبازی قبل از نوجوانی در پسران بیشتر است

    ۱۳۹۸-۰۲-۱۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    روانشناسی رنگ ها؛ رابطه رنگها و شخصیت های انسانی

    ۱۳۹۶-۰۱-۳۰
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    اگر مغزی جوان می خواهید قبل از ورزش این نوشیدنی را بخورید

    ۱۳۹۷-۰۶-۲۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    به جای قرص‌های مکمل، غذاهای حاوی مکمل را مصرف کنید

    ۱۳۹۶-۰۹-۰۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    رشد ۱۰ درصدی اهدای خون در استان تهران

    ۱۳۹۵-۱۲-۰۳
    توسط مهناز خدادوست

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • گفتمان بین‌رشته‌ای رویکرد طب مکمل و تلفیقی به بیماری‌های پوست

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۴
  • حمایت از صنایع تولیدی برنامه محوری بانک توسعه صادرات ایران

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۴
  • شیوه‌نامه ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی تصویب شد

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۴
  • تاکید مدیرعامل بانک ملی ایران بر نقش راهبردی مرکز مبادله ارز و طلا در رشد ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۴
  • وزیر صمت خبر داد؛ طراحی بسته ای برای کاهش مشکلات بنگاه‌ها با همکاری بانک ملی ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۴
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است