تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • تصویب صورت‌های مالی سال ۱۴۰۳ بانک اقتصادنوین

  • سود خالص بانک اقتصادنوین ۵۲درصد رشد کرد

  • حسابی از مقاومت که بانک‌ها گشودند

  • جلسه هم‌اندیشی رؤسای حراست شرکت‌های گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در ماهشهر

  • مهندسی معکوس موفقیت‌آمیز کمپرسور سیکل تبرید پروپان در واحد NGL400/ پروژه کاهش فلرینگ پتروشیمی بندر امام به مرحله راه‌اندازی رسید/ رشد ۱۵۰ درصدی خوراک NGL محقق شد

  • وزیر صمت به مناسبت سالگرد تاسیس ایدرو: تغییر ساختار سازمان‌های توسعه‌ای؛ فرهنگ و رفتار صنعتی را در بستر صنایع نهادینه کنید

  • رشد دو برابری پرداخت تسهیلات فرزندآوری در بانک ملی ایران

  • مراقب پیامک‌های جعلی «به‌روزرسانی سامانه بام» باشید

  • كنترل نرخ‌شكنی با تقویت نظارت بر توانگری و نظام‌بخشی به پرداخت خسارت عملی است

  • گزارش مجمع‌عمومی عادی سالیانه پتروشیمی اروند؛ افزایش ۵۰ درصدی سود خالص اروند/ ثبت رکورد بی‌سابقه فروش غول PVC غرب آسیا در سال ۱۴۰۳

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›گوجه فرنگی کبابی نخورید!

گوجه فرنگی کبابی نخورید!

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۵-۱۲-۱۵

نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد احتمال سرطان زا بودن قسمت‌های سوخته مواد غذایی که در اثر کباب کردن تغییر رنگ داده‌اند، وجود دارد. هرچه میزان سوختگی مواد غذایی بیشتر باشد، احتمال سرطان زا بودن آنها هم بیشتر می‌شود.

 

بیشتر ما ایرانی‌ها عادت داریم کنار انواع کباب، سبزی‌هایی مانند گوجه فرنگی، فلفل سبز یا دلمه‌ای و قارچ هم کباب کنیم.
کباب کردن سبزی‌ها خوبی‌ها و بدی‌هایی دارد. مثلا سبزی‌هایی مانند گوجه فرنگی که دارای ویتامین C نسبتا زیادی هستند، در اثر حرارت دیدن، مقداری از ویتامین خود را از دست می‌دهند زیرا ویتامین C حساس‌ترین ویتامین نسبت به حرارت است.
باید بدانیم که سایر ریزمغذی های موجود در سبزی‌ها، چندان تحت تاثیر حرارت ناشی از کباب کردن قرار نمی گیرند. بهتر است بدانید حتی جذب گروهی از ریزمغذی‌ها مانند بتاکاروتن‌ها و فلاونوییدها در اثر حرارت دادن بیشتر می‌شود.
ضمن اینکه حرارت دادن ملایم سبزی‌ها باعث از بین رفتن آلودگی و میکروب‌های احتمالی موجود در آنها هم می‌شود. سبزی‌هایی مانند گوجه فرنگی و قارچ، جزو خوراکی‌های بسیار کم کالری هستند که مصرف آنها به صورت خام، بخارپز یا کبابی در کنار غذاهای مختلف، بسیار خوب است.
معمولا مصرف سبزی‌های خام توصیه می‌شود اما زمانی که قارچ با روش کبابی یا بخارپز حرارت می‌بیند، پروتیین‌های آن برای بدن قابل هضم‌تر می‌شود. بنابراین بهتر است قارچ را قبل از مصرف کمی حرارت بدهید. البته اگر قرار است قارچ‌ها را قبل از مصرف کمی حرارت بدهید. البته اگر قرار است قارچ‌ها را کباب کنید، باید آنها را تا حدی که لایه رویی‌شان سیاه نشود، حرارت بدهید و بگذارید بافت قارچ فقط کمی نرم شود.
این حرارت دهی ملایم برای تمام سبزی‌ها مطرح است اما برخی افراد سبزی‌هایی مانند گوجه فرنگی را به اندازه‌ای حرارت می‌دهند که پوست رویی آن کاملا سیاه می‌شود. اگر این اتفاق برای گوجه یا فلفل بیفتد، باید پوست رویی و سیاه آنها را پیش از مصرف جدا کرد.
نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد احتمال سرطان زا بودن قسمت‌های سوخته مواد غذایی که در اثر کباب کردن تغییر رنگ داده‌اند، وجود دارد. هرچه میزان سوختگی مواد غذایی بیشتر باشد، احتمال سرطان زا بودن آنها هم بیشتر می‌شود. در نهایت اینکه روش کباب کردن مواد غذایی، به شرطی که حرارت ملایم باشد و ماده غذایی نسوزد، جزو روش‌های پخت مناسب محسوب می‌شود.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=4294

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    روغن نارگیل درمان موثر برای بیماریهای تیروئید و لاغری

    ۱۳۹۶-۰۳-۰۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    از بین بردن بوی ماهی در خانه با چند روش

    ۱۳۹۷-۰۲-۰۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    مراسم بزرگداشت روز جهانی اتیسم در باغ کتاب برگزار می شود

    ۱۳۹۷-۰۱-۱۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ۶ دلیل رایج پرخوری

    ۱۳۹۶-۰۲-۳۰
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    چه زمانی با وجود بیماری می‌توانیم ورزش کنیم؟

    ۱۳۹۶-۱۰-۲۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    خوراکی های ضد اضطراب را بشناسید

    ۱۳۹۷-۰۵-۳۰
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • تصویب صورت‌های مالی سال ۱۴۰۳ بانک اقتصادنوین

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۳
  • سود خالص بانک اقتصادنوین ۵۲درصد رشد کرد

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۳
  • حسابی از مقاومت که بانک‌ها گشودند

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۳
  • جلسه هم‌اندیشی رؤسای حراست شرکت‌های گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در ماهشهر

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۳
  • مهندسی معکوس موفقیت‌آمیز کمپرسور سیکل تبرید پروپان در واحد NGL400/ پروژه کاهش فلرینگ پتروشیمی بندر ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۳
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است