تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • معاون تنظیم‌گری و نظارت بانک مرکزی:بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات گسترده ای به مردم ارائه می‌دهد/بسیاری از صنایع، تسهیلات خود را از بانک سپه دریافت می‌کنند

  • بازدید عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از غرفه بانک ایران زمین در یازدهمین نمایشگاه تراکنش ایران

  • امکان وکالتی کردن حساب های بانک ملی برای ثبت نام در طرح فروش سایپا

  • حمایت ویژه بانک ملی از هنرمندان توانیاب در جشنواره همام مدیرعامل بانک ملی

  • رویکردمان بهبود شرایط کاری پرستاران در مراکز درمانی سازمان است

  • پیام دکتر بنائیان مدیرعامل پست بانک ایران به مناسبت هفته و روز پدافند غیر عامل

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و دانشگاه علوم پزشکی ایران

  • رشد ۱۵۰ درصدی سود عملیاتی و ارتقای نسبت کفایت سرمایه به ۴/۴ درصد

  • اعلام اسامی برندگان قرعه كشی جشنواره حساب های قرض الحسنه بانك ملت

  • لبخند آسیا همراه لبخند هنرمندان

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›گوجه فرنگی کبابی نخورید!

گوجه فرنگی کبابی نخورید!

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۵-۱۲-۱۵

نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد احتمال سرطان زا بودن قسمت‌های سوخته مواد غذایی که در اثر کباب کردن تغییر رنگ داده‌اند، وجود دارد. هرچه میزان سوختگی مواد غذایی بیشتر باشد، احتمال سرطان زا بودن آنها هم بیشتر می‌شود.

 

بیشتر ما ایرانی‌ها عادت داریم کنار انواع کباب، سبزی‌هایی مانند گوجه فرنگی، فلفل سبز یا دلمه‌ای و قارچ هم کباب کنیم.
کباب کردن سبزی‌ها خوبی‌ها و بدی‌هایی دارد. مثلا سبزی‌هایی مانند گوجه فرنگی که دارای ویتامین C نسبتا زیادی هستند، در اثر حرارت دیدن، مقداری از ویتامین خود را از دست می‌دهند زیرا ویتامین C حساس‌ترین ویتامین نسبت به حرارت است.
باید بدانیم که سایر ریزمغذی های موجود در سبزی‌ها، چندان تحت تاثیر حرارت ناشی از کباب کردن قرار نمی گیرند. بهتر است بدانید حتی جذب گروهی از ریزمغذی‌ها مانند بتاکاروتن‌ها و فلاونوییدها در اثر حرارت دادن بیشتر می‌شود.
ضمن اینکه حرارت دادن ملایم سبزی‌ها باعث از بین رفتن آلودگی و میکروب‌های احتمالی موجود در آنها هم می‌شود. سبزی‌هایی مانند گوجه فرنگی و قارچ، جزو خوراکی‌های بسیار کم کالری هستند که مصرف آنها به صورت خام، بخارپز یا کبابی در کنار غذاهای مختلف، بسیار خوب است.
معمولا مصرف سبزی‌های خام توصیه می‌شود اما زمانی که قارچ با روش کبابی یا بخارپز حرارت می‌بیند، پروتیین‌های آن برای بدن قابل هضم‌تر می‌شود. بنابراین بهتر است قارچ را قبل از مصرف کمی حرارت بدهید. البته اگر قرار است قارچ‌ها را قبل از مصرف کمی حرارت بدهید. البته اگر قرار است قارچ‌ها را کباب کنید، باید آنها را تا حدی که لایه رویی‌شان سیاه نشود، حرارت بدهید و بگذارید بافت قارچ فقط کمی نرم شود.
این حرارت دهی ملایم برای تمام سبزی‌ها مطرح است اما برخی افراد سبزی‌هایی مانند گوجه فرنگی را به اندازه‌ای حرارت می‌دهند که پوست رویی آن کاملا سیاه می‌شود. اگر این اتفاق برای گوجه یا فلفل بیفتد، باید پوست رویی و سیاه آنها را پیش از مصرف جدا کرد.
نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد احتمال سرطان زا بودن قسمت‌های سوخته مواد غذایی که در اثر کباب کردن تغییر رنگ داده‌اند، وجود دارد. هرچه میزان سوختگی مواد غذایی بیشتر باشد، احتمال سرطان زا بودن آنها هم بیشتر می‌شود. در نهایت اینکه روش کباب کردن مواد غذایی، به شرطی که حرارت ملایم باشد و ماده غذایی نسوزد، جزو روش‌های پخت مناسب محسوب می‌شود.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=4294

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    ماست و کلسترول: آنچه باید بدانید

    ۱۳۹۶-۰۱-۱۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    دلایل تنگی نفس چیست؟

    ۱۳۹۷-۱۰-۱۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    انتقال اعتبار آزمایش ژنتیک به وزارت بهداشت کذب است

    ۱۳۹۵-۱۱-۲۴
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    راه کارهای طب سنتی برای درمان بی خوابی

    ۱۳۹۹-۰۱-۲۴
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    این نسخه ها در درمان ریزش مو معجره می کنند!

    ۱۳۹۶-۰۴-۰۴
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    فرمول پیشگیری از فقر آهن!

    ۱۳۹۶-۰۲-۱۳
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • معاون تنظیم‌گری و نظارت بانک مرکزی:بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۰۸
  • بازدید عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از غرفه بانک ایران زمین در یازدهمین نمایشگاه تراکنش ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۰۸
  • امکان وکالتی کردن حساب های بانک ملی برای ثبت نام در طرح فروش سایپا

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۰۷
  • حمایت ویژه بانک ملی از هنرمندان توانیاب در جشنواره همام مدیرعامل بانک ملی

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۰۷
  • رویکردمان بهبود شرایط کاری پرستاران در مراکز درمانی سازمان است

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۰۷
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است