تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • رئیس جمهور در یکصد و سیزدهمین نشست مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی کشور:  مشکلات کشور با تغییر افراد حل نمی‌شود؛ راهکار ورود متخصصان و نگاه سلامت‌محور است

  • بسته‌های ویژه همراه اول به‌مناسبت آغاز هفته وحدت

  • قدردانی وزیر ارشاد از بانك ملت برای مشاركت در ارائه خدمت فرهنگ‌كارت

  • افتتاح ساختمان‌های جدید شعب بعثت و امامزاده عبدالله بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در همدان

  • گزارش نشست هم‌اندیشی مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و جمعی از نمایندگان مجلس؛محمد شریعتمداری: ضعف کارشناسی و اشتباه سیاستگذاری در گذشته باعث گسست عمیق در زنجیره ارزش پتروشیمی شد

  • امضای تفاهم‌نامه بین‌ همراه اول و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

  • تاکید رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بر افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون

  • پرداخت بیش از ۶۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک مسکن استان مرکزی

  • آیت ا…حسینی بوشهری رییس جامعه مدرسین و نایب رییس اول خبرگان رهبری در دیدار با مدیر عامل پست بانک ایران : ارایه خدمات بانکی در روستا ها امید بخش و مصداق یک بشارت است

  • امکان استعلام و پرداخت خلافی خودرو در اپلیکیشن «بله» فراهم شد

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›گوجه فرنگی کبابی نخورید!

گوجه فرنگی کبابی نخورید!

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۵-۱۲-۱۵

نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد احتمال سرطان زا بودن قسمت‌های سوخته مواد غذایی که در اثر کباب کردن تغییر رنگ داده‌اند، وجود دارد. هرچه میزان سوختگی مواد غذایی بیشتر باشد، احتمال سرطان زا بودن آنها هم بیشتر می‌شود.

 

بیشتر ما ایرانی‌ها عادت داریم کنار انواع کباب، سبزی‌هایی مانند گوجه فرنگی، فلفل سبز یا دلمه‌ای و قارچ هم کباب کنیم.
کباب کردن سبزی‌ها خوبی‌ها و بدی‌هایی دارد. مثلا سبزی‌هایی مانند گوجه فرنگی که دارای ویتامین C نسبتا زیادی هستند، در اثر حرارت دیدن، مقداری از ویتامین خود را از دست می‌دهند زیرا ویتامین C حساس‌ترین ویتامین نسبت به حرارت است.
باید بدانیم که سایر ریزمغذی های موجود در سبزی‌ها، چندان تحت تاثیر حرارت ناشی از کباب کردن قرار نمی گیرند. بهتر است بدانید حتی جذب گروهی از ریزمغذی‌ها مانند بتاکاروتن‌ها و فلاونوییدها در اثر حرارت دادن بیشتر می‌شود.
ضمن اینکه حرارت دادن ملایم سبزی‌ها باعث از بین رفتن آلودگی و میکروب‌های احتمالی موجود در آنها هم می‌شود. سبزی‌هایی مانند گوجه فرنگی و قارچ، جزو خوراکی‌های بسیار کم کالری هستند که مصرف آنها به صورت خام، بخارپز یا کبابی در کنار غذاهای مختلف، بسیار خوب است.
معمولا مصرف سبزی‌های خام توصیه می‌شود اما زمانی که قارچ با روش کبابی یا بخارپز حرارت می‌بیند، پروتیین‌های آن برای بدن قابل هضم‌تر می‌شود. بنابراین بهتر است قارچ را قبل از مصرف کمی حرارت بدهید. البته اگر قرار است قارچ‌ها را قبل از مصرف کمی حرارت بدهید. البته اگر قرار است قارچ‌ها را کباب کنید، باید آنها را تا حدی که لایه رویی‌شان سیاه نشود، حرارت بدهید و بگذارید بافت قارچ فقط کمی نرم شود.
این حرارت دهی ملایم برای تمام سبزی‌ها مطرح است اما برخی افراد سبزی‌هایی مانند گوجه فرنگی را به اندازه‌ای حرارت می‌دهند که پوست رویی آن کاملا سیاه می‌شود. اگر این اتفاق برای گوجه یا فلفل بیفتد، باید پوست رویی و سیاه آنها را پیش از مصرف جدا کرد.
نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد احتمال سرطان زا بودن قسمت‌های سوخته مواد غذایی که در اثر کباب کردن تغییر رنگ داده‌اند، وجود دارد. هرچه میزان سوختگی مواد غذایی بیشتر باشد، احتمال سرطان زا بودن آنها هم بیشتر می‌شود. در نهایت اینکه روش کباب کردن مواد غذایی، به شرطی که حرارت ملایم باشد و ماده غذایی نسوزد، جزو روش‌های پخت مناسب محسوب می‌شود.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=4294

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    قلب محمد جواد در سینه پدر رامهرمزی می تپد

    ۱۳۹۶-۱۰-۰۳
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    درد استخوان چه عللی دارد؟

    ۱۳۹۶-۰۴-۲۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    درمان پوست پوست شدن دست, پا و صورت

    ۱۳۹۷-۰۵-۱۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    دردهای شدید قاعدگی را جدی بگیرید

    ۱۳۹۸-۰۲-۳۰
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    علت چشم درد و راههای درمان خانگی آن

    ۱۳۹۷-۰۵-۲۴
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    بینشی جدید درباره ی نحوه ی شروع سرطان

    ۱۳۹۶-۰۴-۱۷
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • رئیس جمهور در یکصد و سیزدهمین نشست مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی کشور:  مشکلات ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۱۳
  • بسته‌های ویژه همراه اول به‌مناسبت آغاز هفته وحدت

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۱۳
  • قدردانی وزیر ارشاد از بانك ملت برای مشاركت در ارائه خدمت فرهنگ‌كارت

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۱۳
  • افتتاح ساختمان‌های جدید شعب بعثت و امامزاده عبدالله بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در همدان

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۱۳
  • گزارش نشست هم‌اندیشی مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و جمعی از نمایندگان مجلس؛محمد شریعتمداری: ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۱۳
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است