گلکسی اس ۹ در برابر گلکسی اس ۸ سامسونگ
گلکسی اس ۹ (Samsung Galaxy S9) چند روز پیش در MWC 2018 معرفی شد. اما چه تفاوتی میان گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۸ وجود دارد؟ آیا این گوشی ارزش ارتقا و خرید دارد؟
با گذشت زمان، نگه داشتن پرچمداران قبلی روز به روز آسانتر شده و نیاز به ارتقای گوشی کاهش پیدا میکند. تلفن های هوشمند امروزی تفاوت بسیار کمی در مقایسه با نسل قبلی دارند؛ موضوعی که در رابطه با گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۸ صدق میکند.
البته این به معنی فوقالعاده نبودن پرچمدار سامسونگ نیست چرا که گلکسی S9 را میتوان یکی از بهترین تلفن های هوشمند موجود در بازار در نظر گرفت. اما اگر شما صاحب گلکسی اس ۸ هستید، یکی از بهترین گوشی های سال ۲۰۱۷ را دارید. به علاوه، تواناییها و ویژگیهایی که گلکسی اس ۸ را به یکی از بهترین تلفن هوشمند سال ۲۰۱۷ تبدیل میکنند، بسیار زیادند.
با این حال یک سوال مهم وجود دارد: آیا نیازی به خرید نسل جدید هست؟
طراحی گلکسی اس ۹ تا حد زیاد مشابه گلکسی اس ۸ است
تصویر پیش رو، دو گوشی گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۸ را نشان میدهد. آیا میتوانید آنها را از یکدیگر تشخیص دهید؟
همانطور اشاره کردیم، طراحی این تلفن های هوشمند تا حد زیادی مشابه یکدیگر بوده و شاید تنها تفاوت آنها را بتوان حاشیههای باریکتر گلکسی S9 در نظر گرفت.
شما هیچ ویژگی خاصی را از دست نخواهید داد
بسیاری از ویژگیهای سخت افزاری گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۸ که در ادامه آنها را بیان خواهیم کرد، با یکدیگر یکسان است:
- شارژ بی سیم
- شارژ سریع (نیازی به وسایل جانبی اضافی ندارد)
- تشخیص چهره
- تشخیص عنبیه
- حسگر اثر انگشت
- جک هدفون
- سنسور ضربان قلب
- مقاومت در برابر آب
نمایشگر گلکسی S8 به خوبی گلکسی S9 است
سامسونگ هیچ تغییر قابل توجهی را در صفحه نمایش این موبایل ها اعمال نکرده است و هر دوی آنهآ، همچنان از بهترینها در حوزه تلفن های همراه هستند.
دوربین گلکسی S9 به شکل قابل توجهی از S8 بهتر نیست
گلکسی اس ۹ با دو حالت دیافراگم مختلف به دست کاربران میرسد که هرکدام از آنها مخصوص محیطهای کمنور و درخشان هستند.
شاید بخشی از دلایل سامسونگ برای اضافه کردن این حالت به دوربین جدید گلکسی اس ۹ با دیافراگم f/1.5 که برای ثبت تصاویر در محیطهای کمنور بسیار کاربردی است، عدم مناسبت بالای آن برای محیطهای درخشان و پرنورتر باشد. داشتن چنین دیافراگم عریضی سبب ورود بیش از حد نور در روزهای پرنور میشود که در نتیجه آن، تصاویر نیر بیش از حد روشن خواهند شد. در نتیجه برای یک روز روشن، گلکسی اس ۹ از دیافراگم f/2.4 استفاده خواهد کرد تا از درخشان شدن بیش از حد عکسها جلوگیری شود.
این رویکرد کاربردی است، اما شما در گلکسی اس ۸ میتواند دوربینی با f/1.7 را پیدا کنید که تعادلی مناسب هنگام ثبت تصاویر در محیطهای روشن و یا تاریک ارائه میکند.
گلکسی +S9 که با صفحه نمایشی بزرگتر تولید شده است، از سیستم دوربین دوگانه بهره میبرد که در آن، سنسور دوم به زوم دو مرحلهای اختصاص دارد. تا زمانی که بخواهید هنگام عکاسی بسیار زیاد زوم کنید، این قابلیت نمیتواند دلیلی مناسبی برای ارتقا گوشی و خرید پرچمدار جدید سامسونگ باشد.
گلکسی اس ۹ به شما اجازه ثبت ویدیوهای صحنه آهسته با نرخ ۹۶۰ فریم بر ثانیه را میدهد که فوقالعاده آهسته هستند. اما انجام این کار تنها با وضوح ۷۲۰p امکانپذیر خواهد بود و ویدیوی خروجی روی نمایشگری که وضوح آن چهار بار بیشتر است، آنقدرها هم واضح و دقیق نخواهد بود.
سرعت نهچندان بالاتر گلکسی S9 در مقایسه با گلکسی S8
گلکسی S9 به تراشه جدیدتر اسنپدراگون ۸۴۵ تجهیز شده است که تشخیص تفاوت سرعت آن با گلکسی S8 و تراشه اسنپدراگون ۸۳۵ کار آسانی نخواهد بود. شاید زمانی که گلکسی S10 (یا هر نامی که نسل بعدی خواهد داشت) با پردازنده ۷ نانومتری عرضه شد، احساس کنید که سرعت گلکسی S8 شما کمی پایین آمده است.
طول عمر تقریبا یکسان باتری
هر دو گوشی گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۹ به باتریهای ۳ هزار میلیآمپر ساعتی و نسخه پلاس آنها به باتریهای ۳ هزار و ۵۰۰ میلیآمپر ساعتی تجهیز شدهاند. متاسفانه نه سامسونگ و نه دیگر تولیدکنندگان تلفن های هوشمند، باتری موبایل های خود را بازتولید نکردهاند و طول عمر باتری در مقایسه آنها با یکدیگر تغییری نکرده است.
شباهت بسیار زیاد سیستم عامل
در حال حاضر، گلکسی اس ۸ در حال اجرای اندروید ۷.۰ نوقا بوده و سامسونگ در پروسه انتشار بهروزرسانی اندروید ۸.۰ اوریو است. گلکسی اس ۹ به صورت پیشفرض از اندروید ۸.۰ اوریو بهره میبرد، اما واقعا شما تفاوت چندانی را میان آنها نمیتوانید پیدا کنید.
اسپیکرهای استریو گلکسی S9 عالیاند، اما دلیلی برای ارتقا نیستند
سامسونگ یک اسپیکر را به “earpiece” پرچمدار جدید خود به منظور امکان تولید صدای استریو اضافه کرده و بلندگوهای این گوشی به شکل غافلگیرکنندهای خوب هستند. با این حال، همچنان نمیتوان آن را دلیلی برای کنار گذاشتن گلکسی اس ۸ عنوان کرد.
نگران قابلیت جدید “AR Emoji” نباشید!
ایده فروش گلکسی اس ۸ و خرید گلکسی اس ۹، آنهم فقط به خاطر استفاده از قابلیت جدید “AR Emoji” تصمیمی منطقی نیست. به هر حال “AR Emoji” در حالت فعلی خود عملکرد بسیار بدی داشته و کاربران در صورتی که میخواهند کاریکاتوری از خود را ایجاد کرده و آن را با دوستان و خانواده به اشتراک بگذارند، میتوانند از اپلیکیشن های موجود همچون “Bitmoji” استفاده کنند.
تنها دلایل موجود برای خرید نسل جدید
- شما هنگام ثبت عکسها، زیاد زوم کنید
- شما نتوانید محل قرارگیری سنسور اثر انگشت گلکسی اس ۸ را تحمل کنید
- شما بخواهید از سیستم تشخیص چهره استفاده کنید، اما این ویژگی در گلکسی اس ۸ خیلی بد باشد
- شما بخواهید از اسکنر عنبیه چشم استفاده کنید، اما این ویژگی هم در گلکسی اس ۸ عملکرد بدی داشته باشد