«گرممزاجان» دائماً تصمیمات خود را تغییر میدهند
سید جواد علوی با بیان اینکه هر انسانی که به دنیا پا میگذارد دارای مزاجی است که به آن مزاج جِبلّی یا مزاج اصلی میگویند، اظهار کرد: مزاج جبلی موجب میشود فرد دارای علایم و نشانههای جسمی و خلقی مخصوص به خود شود.
وی افزود: فردی که مزاج جبلی گرم دارد، میل به مصرف غذاهایی با طبیعت گرم دارد در حالی که در مزاج عارضیِ گرم، فرد میل به مصرف غذاهایی با طبیعت سرد میکند.
این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: افراد دارای مزاج جبلی گرم، متنوع رأی هستند و مانند کودکان دائماً در حال تغییر تصمیمات و برنامههایشان هستند زیرا حرارت باعث تولید فکر و رأی میشود.
نشانههای سردی طبع بدن
علوی متذکر شد: چنانچه یک یا تعدادی از این علائم شامل سردی نوک انگشتان, احساس سرما و اشتیاق به گرما, نفخ, ترش کردن, ناتوانی در هضم غذا, چاقی موضعی و یبوست و معده با طبع سرد را دارا هستید، شما دارای طبع سرد هستید.
این کارشناس طب سنتی درباره مزاج زمستان نیز گفت: باید دانست که زمستان یا «شتاء» نزد حکما، زمانی است که مردم بهسبب سردی هوا محتاج به پوشش بیشتر و خزیدن در خانههای گرم بدون تهویه زیاد هستند.
وی تصریح کرد: مزاج این فصل، سرد و تر است بهدلیل اینکه آفتاب بهصورت مایل به زمین میتابد و ریزش باران و برف در این فصل موجب تری و رطوبت هوا میشود؛ این فصل برای صاحبان مزاج گرم مناسبتر است اما برای صاحبان مزاج سرد، سرد و تر و افراد مسن و پیر به هیچ وجه مناسب نیست و به آنها آزار میرساند.