کسانی که در معرض ابتلا به دیابت هستند از این گندم استفاده کنند

گندم سیاه ماده غذایی مفیدی است که فواید بسیاری دارد؛ جالب است بدانید این ماده ارتباطی با گندم ندارد.
گندم سیاه ماده غذایی مفیدی است که فواید بسیاری دارد؛ جالب است بدانید این ماده ارتباطی با گندم ندارد، این ماده غذایی برای افرادی که نسبت به گلوتن موجود در گندم حساسیت دارند بسیار مفید و فاقد این ترکیب است. این گیاه در مقایسه با گندم یا جو میزان بیشتری آنتی اکسیدان دارد و حاوی اسیدفنولیک و فلاوونوئیدهاست پس با اثرات ضدالتهابی، سلامت قلب و عروق را حفظ و از بروز بزرخی سرطانها میکند
شاخص گلیسمی گندم سیاه بین ۳۰ تا ۳۵ یعنی عددی پایینتر از گندم و غلات دیگر است پس افرادی که خود را در معرض دیابت می بینند میتوانند از این ماده غذایی برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری استفاده کنند. گندم سیاه منبع مهم مس، فسفر، زینک (روی)، کلسیم و همچنین ویتامین های گروه B و غیره است.