کافی شاپی که سیر را می سوزاند و جای قهوه غالب می کند
وقتی بهدنبال یک جایگزین برای قهوه و کافیمِید هستید، بدون شک «سیر» آخرین گزینهای است که به ذهنتان خطور خواهد کرد.
اما جالب است بدانید که یک مخترع ژاپنی، نوعی پودر اختراع و عرضه کرده که تماما از سیر تهیه شده اما طعمی همانند قهوه دارد.
«یوکیتومو شیموتای» ۷۴ ساله در شهر آئوموری کشور ژاپن مالک یک کافیشاپ است و به ادعای خودش، «قهوه سیر»ی که وی در کافه خود ارائه می دهد، حاصل اشتباهی است که ۳۰ ساله پیش انجام داده است.
داستان از این قرار است که وی سه دهه پیش هنگام پخت استیک با سیر، آن را ناخواسته می سوزاند. عطری که از سیر سوخته بلند می شود برایش جالب است. به همین خاطر، سیر سوخته را با قاشق له کرده و روی آن آب جوش می ریزد. نوشیدنی حاصله طعم و عطری شبیه قهوه داشت. این جا بود که جرقه ای در ذهنش زده شد و آن را به خاطر سپرد.
«یوکیتومو شیموتای» پس از بازنشستگی به سراغ ایده دوران جوانی خود رفته و سعی کرد جلوه واقعی به آن ببخشد. وی چندین سال را صرف تحقیق در مورد ترکیب قهوه و سیر کرد و در نهایت، حدود ۵ سال پیش محصولی تجاری در این زمینه عرضه نمود.
این مرد ژاپنی، برای اینکه سیر قابلیت حل شدن در آب را داشته باشد، ابتدا حبههای سیر را در فر برقی بو داده و پس از سرد شدن آن ها را آسیاب کرده و در کیسه هایی همانند چایکیسهای آن ها را عرضه کرده است.
وی در این رابطه بیان داشته که تلخی حاصل از سوختن سیر، طعمی مشابه قهوه را در ذهن تداعی می کند.
البته گفتنی است که این نوشیدنی در نهایت بوی سیر می دهد اما باعث عوض شدن طعم دهان یا بوی نفس نمی شود زیرا با سیر پخته شده و بوداده تهیه شده است. اما اگر کسی به هر صورت عطر سیر را دوست ندارد، پس این نوشیدنی هم جذابیت چندانی برایش نخواهد داشت. این در حالی است که بوی غالب این کافی مید، قهوه است نه سیر.
در آخر هم اشاره کنیم که هر بسته قهوهسیر کیسهای با قیمت ۲٫۸ دلار فروخته می شود.