تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • عرضه ۸۴۹ هزار تن انواع محصول در بورس کالای ایران

  • ایجاد زیرساخت‌ها و انجام عملیات اجرایی در معدن مس سریدون سرعت گرفت

  • توصیه های غذایی در روزهای آلودگی هوا

  • آغاز فصل جدیدی از همکاری بانکی برای حمایت از تولید و اشتغال

  • مزایده املاک مازاد شرکت توسعه دیدار ایرانیان

  • این وام طلا ست/ جزئیات و شرایط انواع وام

  • در طرح «نظرسنجی مهربانی ملی» شرکت کنید

  • «آساوام» بانک اقتصادنوین به نفع مشتریان به‌روزرسانی شد

  • ۷ فایده برترشکلات تلخ برای سلامتی

  • پست بانک ایران سقف تسهیلات طرح‌های توجیهی قابل ارائه به کانون مشاوران اعتباری را به ۵۰ میلیارد ریال افزایش داد

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›چگونه سلامت گوشت قرمز را تشخیص دهیم؟

چگونه سلامت گوشت قرمز را تشخیص دهیم؟

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۷-۰۴

گوشت قرمز هرچقدر هم که برای انسان ضرر داشته باشد، علاقه‌مندان بسیار زیادی دارد. علاوه بر مشکلات بلند مدتی که گوشت قرمز می تواند برای ما ایجاد کند، بیماری های خاصی نیز از گوشت های ناسالم در بدن انسان ایجاد خواهد شد.

چگونه سلامت گوشت قرمز را تشخیص دهیم؟

به گزارش کلیک، بسیاری بر این باورند که وجود خون در گوشت قرمز به معنی نامناسب بودن گوشت است در صورتی که در واقع رنگ قرمزی که در گوشت های تازه مشاهده می کنیم نه از خون حیوانات بلکه از پروتئینی است به نام Myoglobin که اکسیژن را به بدن موجودات می رساند.

این پروتئین در مجاورت هوا به رنگ قرمز روشن در می آید و با پخته شدن، تیره تر می شود. در نتیجه گوشت پخته شده ای که رنگ روشن خونی دارد فقط در دمای پایین‌تری پخته شده و مشکلی ندارد.

میوگلوبین بدن حیواناتی که عضلات بیشتری دارند، بیشتر است در نتیجه گوشت حیوانات مسن تر قرمز تر به نظر می رسد. با مشخص شدن این موضوع، دلیل روشن تر بودن گوشت گوساله در برابر گوشت گاو را می توانیم بهتر درک کنیم

تازه‌ترین گوشت گاو به رنگ بنفش روشن است

اگر به دنبال یافتن راهی برای تشخیص گوشت گاو و گوساله تازه می گردید باید به شما بگوییم که ساده‌ترین راه برای این کار، دقت به رنگ گوشت است. گوشت های تازه دارای رنگی نزدیک به بنفش روشن هستند که تضمین کننده سلامت گوشت مصرفی است.

رنگ قهوه ای حتما به معنی خرابی گوشت نیست

چند روزی که از مرگ حیوان بگذرد، میوگلوبین اکسیده می شود و در نتیجه گوشت به رنگ واقعی خود که جگری نزدیک به قهوه ای است، تبدیل می شود. گوشت های قهوه ای رنگ کهنه تر و در نتیجه آماده خراب شدن هستند. این‌گونه گوشت‌ها در صورتی که بوی مناسبی داشته باشند، مشکلی برای مصرف ندارند اما بهتر است آنها را به سرعت بپزید.

رنگ گوشت پخته شده، نحوه پخت را شرح می دهد

رنگ گوشت پخته شده، ارتباط مستقیمی با نحوه پخت آن دارد. گوشت‌هایی که در ۶۰ درجه سانتی‌گراد پخته می شوند، رنگ قرمز روشن دارند. گوشت‌هایی که بین ۶۰ تا ۷۰ درجه دما پخته می شوند، صورتی رنگ می شوند و گوشت‌هایی که در دما های بالاتر پخته می شوند به رنگ تیره و قهوه ای در خواهند آمد.

از نظر پزشکی پیشنهاد می شود که گوشت قرمز حداقل برای ۳ دقیقه و در دمای بالای ۶۵ درجه سانتی‌گراد پخته شود تا باکتری های آن به طور کامل کشته شوند.

آیا استیک های پرخون ضرر دارد؟

همان‌طور که در این مقاله متوجه شدید، مایع همراه گوشت قرمز، خون نیست، بلکه ترکیبی از میوگلوبین و آب را تشکیل می دهد که می تواند نشان دهنده تازگی گوشت و البته پخت با دمای پایین باشد. بهتر است گوشت‌هایی را مصرف کنید که تازه باشد و در دمای مناسب پخته شود.

استیک های پر آب می تواند حاوی مقادیری باکتری باشد که در نتیجه پخت نا صحیح در گوشت مصرفی باقی می ماند.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=29444

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    مسمومیت ناشی از پروتئین چیست؟‌

    ۱۳۹۶-۱۱-۱۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    اورژانس شب نیاز داریم/ شرایط تهران دشوار است

    ۱۳۹۶-۰۹-۱۳
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ۳۰۰ هزار بیمار مصروع در کشور نیاز به عمل جراحی دارند

    ۱۳۹۶-۱۰-۱۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    همایش بیماران ام پی اس به مناسبت روز جهانی معلولان برگزار می شود

    ۱۴۰۰-۰۹-۰۶
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    مراقب کبودی های بی دلیل روی بدن نوزادباشید

    ۱۳۹۷-۰۱-۲۷
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    سفیر ترکیه با وزیر بهداشت دیدار کرد

    ۱۳۹۶-۱۲-۲۴
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • عرضه ۸۴۹ هزار تن انواع محصول در بورس کالای ایران

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۱۷
  • ایجاد زیرساخت‌ها و انجام عملیات اجرایی در معدن مس سریدون سرعت گرفت

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۱۷
  • توصیه های غذایی در روزهای آلودگی هوا

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۱۷
  • آغاز فصل جدیدی از همکاری بانکی برای حمایت از تولید و اشتغال

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۱۷
  • مزایده املاک مازاد شرکت توسعه دیدار ایرانیان

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۱۷
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است