تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • صندوق «تداوم اطمینان تمدن» از مرز ۸ همت گذشت

  • کنترل بدهی‌ها و استفاده از ابزارهای نوین مالی؛ محور ارتقای سلامت و کارایی بانک

  • عیادت بیمه آسیا از پیشکسوت موسیقی کشور

  • تشریح بخشنامه معافیت مالیاتی گواهی سپرده کالایی

  • چادرملو در کان‌ماین؛ پیوند تجربه، فناوری و توسعه پایدار معدنی 

  • ​تجلیل از قهرمانان تیم ملی وزنه‌برداری در آیین ویژه بانک صادرات ایران

  • بیمه آسیا کارگاه تخصصی بیمه‌های دریایی و بیمه‌های حمایت و غرامت را برگزار کرد

  • صنعت خودرو در مسیر انطباق با استانداردهای یورو۶ قرار دارد

  • بررسی راهکارهای لازم برای جذب منابع و ارتقای جایگاه بانک مسکن

  • بانک مسکن فراتر از تکالیف قانونی در اجرای نهضت ملی مسکن عمل کرده است

واریته
صفحه اصلی›واریته›چگونه آجیل قارچی می‌شود

چگونه آجیل قارچی می‌شود

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۵-۱۲-۱۶

یک مسئول سازمان غذا و دارو با نقد مصرف آجیل‌های مانده و بیات ولو ارزان‌قیمت نسبت به عواقب رشد میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا در آجیل‌های فله‌ای هشدار داد.

سمیره صباح با بیان اینکه آجیل به‌عنوان محصولی  که مصرفش در حال و هوای عید نوروز عمومیت بیشتری می‌یابد، اظهار داشت: آجیل در صورت نگهداری  در شرایط نامساعد، بستر مناسبی برای رشد میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا به‌خصوص قارچ‌هـاسـت.

صباح  با تأکید بر اینکه حتی الامکان باید  از آجیل‌های تازه  خریداری کرد؛ تصریح کرد: هرچه آجیل تازه‌تر باشد میزان آلودگی‌اش به قارچ‌ها مخصوصاً «آفلاتوکسین» که به‌شدت بیماری‌زاست و می‌تواند زمینه‌ساز بروز بدخیمی‌ها شود؛ کمتر است.

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو عنوان کرد: مصرف کننده این قبیل خوراکی‌ها باید قبل از خوردن از سلامت و بهداشت آنها اطمینان کافی به دست آورد.

صباح ادامه داد: این اطمینان زمانی به یقین می‌رسد که واحد تولید کننده، طبق دستوالعمل‌های مشخص ارگان  نظارتی، بر فرآورده‌های مذکور نظارت کامل داشته باشد در این صورت و پس از اخذ مجوزهای بهداشتی تولید و بسته‌بندی، امکان کنترل و ردیابی‌ اصالتش نیز وجود دارد.

صباح  با اشاره به اینکه سازمان غذا و دارو نظارتی بر محصولات فله ندارد، پیشنهاد کرد: مردم خود را در مصرف آنها محدود کنند.

وی بیان کرد: وقتی نگهداری آجیل‌های فله طولانی می‌شود، امکان رشد قارچ‌ها در آن افزایش پیدا می‌کند و طبیعتاً محصولات از سوی ما مرجوعی و مردودی تلقی می‌شود، لذا با اینکه امتیازات بهداشتی لازم را کسب نکرده است، در زمانهای نزدیک به عید به‌صورت فله و با قیمت پایین در بازار عرضه می‌شوند.

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو برخی از ویژگی‌های  آجیل‌های مانده و بیات را مزه ماندگی، بوی مرطوب و کپک‌زدگی برشمرد و  رطوبت، دما و مقدار زمان نگهداری آجیل را دارای نقش بسیار زیادی در ایجاد آفلاتوکسین دانست.

صباح  با اشاره به اینکه علی‌رغم مطالب کلی و عمومی مذکور، از نظر سازمان غذا و دارو صرفاً نتایج آزمایشگاهی می‌توانند سم آفلاتوکسین ناشی از رشد قارچ را مشخص کنند، گفت: از طریق طعم، رنگ، بو و خصوصیات حسی آن نمی‌شود به‌طور دقیق متوجه آجیل‌های مشکل‌دار شد، بنابراین توصیه جدی ما به مردم این است که موارد تقاضای خود را از مراکز معتبر تهیه کنند زیرا این آلودگی‌ها هم می‌تواند در کوتاه‌مدت سلامتی افراد را تهدید کند و هم در درازمدت اثر تجمعی و انباشتگی و بیماری‌زا داشته باشد.

وی در پایان ساده‌ترین راه ممکن برای پیشگیری از بیماریهای احتمالی ناشی از معضلات آجیل‌های معیوب را، مشاهده سیب سلامت سازمان غذا و دارو در بسته‌بندی محصولات خریداری شده معرفی کرد که به‌منزله تأیید پروانه بهداشتی تولید و بسته‌بندی محصول است.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=4529

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • واریته

    کوالکام: اپل بدون همکاری ما نمی‌تواند گوشی آیفون تولید کند

    ۱۳۹۷-۱۱-۰۱
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    مخترع فرانسوی با فلای‌برد ایر از کانال انگلیس عبور کرد

    ۱۳۹۸-۰۵-۱۵
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    لذت بردن‌های خطرناک مجردها!

    ۱۳۹۶-۰۱-۱۹
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    دغدغه‌های کارگردان «سندرم پای بی قرار»/ می‌خواستیم انصراف بدهیم

    ۱۳۹۶-۱۱-۰۱
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    آداب غذا خوردن در شرکت ؛ از بردن این غذاها به محل کار پرهیز کنید

    ۱۳۹۷-۰۶-۱۸
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    چرا برای مراسم عزا و سوگواری لباس سیاه می‌پوشیم؟

    ۱۳۹۷-۰۶-۲۸
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • صندوق «تداوم اطمینان تمدن» از مرز ۸ همت گذشت

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۲
  • کنترل بدهی‌ها و استفاده از ابزارهای نوین مالی؛ محور ارتقای سلامت و کارایی بانک

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۲
  • عیادت بیمه آسیا از پیشکسوت موسیقی کشور

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۲
  • تشریح بخشنامه معافیت مالیاتی گواهی سپرده کالایی

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۱
  • چادرملو در کان‌ماین؛ پیوند تجربه، فناوری و توسعه پایدار معدنی 

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۱
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است