چرا شمار فالورهای اینستاگرامی یک قاتل زیاد می شود؟

بهروز حاجیلو، شهریور ماهی متولد همدان، سوار بر یک خودرو۲۰۶، با دو گلوله یک قبضه کلاشینکف، حجت الاسلام مصطفی قاسمی، طلبه چهل و شش ساله را به قتل می رساند. بهروز خان، ساعاتی بعد با فعالیت های اطلاعاتی پلیسی و شناسایی مخفیگاهش در قروه کردستان، در حالی که قصد فرار از مرزهای غربی کشور داشت، در یک زد و خورد مسلحانه، کشته می شود.
او، از هواداران وحید مرادی، گنده لات معروف تهران بود که برخی به او لقب شاه و سلطان لوطیها داده بودند. این اوباش، پس از دستگیری، در زندان کشته میشود. بهروز حاجیلو، چند روز قبل از ارتکاب این جنایت، در لایوهای اینستاگرامی، درباره قتل و قبرستون و این جور مسائل، داستان سرایی کرده و تصاویر بدن خال کوبی شده خود را در حالی که اسلحه در دست دارد، به نمایش گذاشت. این برای اولین بار بود که بهروز، بدن خالکوبی شده خود را با اسلحه، در پست های اینستاگرامی به نمایش می گذاشت و چند روز بعد نیز این جنایت رقم خورد.
داستان نمایش اسلحه و خشونت در اینستاگرام یک شاخ اینستاگرامی محبوب بعضی ها، حتی به سخنان رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان نیروی انتظامی هم کشیده شد و ایشان به این موضوع انتقاد کردند و خواستار تامین امنیت بیشتر فضای مجازی توسط ناجا شدند.

بازتاب قتل طلبه همدانی در زبان رهبری
بعضی ها، داستان این هوادار شرور های معروف تهران که خود نیز به جمع آن ها پیوست و به هلاکت رسید، به تراژدی منشنهای توییتری مهناز افشار، صاحب پر بیننده ترین صفحه اینستاگرام ایرانیان مرتبط می دانند.

تصویر آخرین پست اینستاگرامی بهروز حاجیلو، شرور همدانی با ۱.۵ میلیون بازدید و قریب به ۱۰۰ هزار کامنت
اینکه انگیز بهروز حاجیلو در قتل طلبه همدانی چیست و ارتباطش با منشن کردن مهناز افشار چیست، یک بحث که در این مقال قصد بررسی آن را نداریم، اینکه چرا شمار فالورهای بهروز حاجیلو در حال افزایش است، یک بحث!
صفحه اینستاگرام بهروز حاجیلو پیش از ارتکاب او به این جنایت، ۷۵ هزار دنبال کننده داشت. اکنون به مرز ۱۰۰ هزار رسیده است و شمار کامنت ها روی آخرین پست بهروز حاجیلو به مرز ۱۰۰ هزار کامنت رسیده است و ۱.۵ میلیون بازدید! اینکه چرا برخیها به دنبال فالو کردن صفحه یک قاتل هستند که میدانند این صفحه دیگر به روز رسانی نخواهد شد، سوالی است که پاسخ به آن، بخشی از جامعه شناسی خودمانی دیجیتالی ایرانیان را به نمایش می گذارد.
اینکه بعضی ها با ارسال کامنت روی ۴۱ پست بهروز حاجیلو به حمایت از این کار او اقدام میکنند نیز، موضوعی است جذاب برای متخصصان روانشناسی، جامعه شناسی و محققان سایبر سایکولوژی و جامعه اطلاعاتی. به هر حال، اینستاگرام، این روزها محفل خبری، رسانه ای و قدرت ایرانیان شده است و سرنخ خیلی چیزها را میتوان در هشتگ ها و لایک ها و لایوهای اینستاگرامی پیدا کرد. آنچه که معلوم است: «ما حالمان خوب نیست!» . . .