پتانسیل فناوریهای كلیدی برای ایجاد ارزش و تغییر در صنعت

شصتوهفتمین شماره گزارش موردی به بررسی پتانسیل فناوریهای کلیدی شامل رایانش ابری، اینترنت اشیا، کلانداده، هوش مصنوعی و زنجیره بلوکی، برای ایجاد ارزش و تغییر در صنعت بیمه میپردازد.
به گزارش تریتا نیوز به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، بیمهگران از فناوریهای پیشرفته برای بهبود و ارتقای محصولات بیمهای موجود، توسعه محصولات جدید نوآورانه و تغییر صنعت استفاده میکنند. امروزه پنج فناوری کلیدی که باعث ایجاد تغییرات میشوند شامل رایانش ابری، اینترنت اشیا (از جمله تلماتیک)، کلانداده، هوش مصنوعی و زنجیره بلوکی هستند. بر این اساس شصتوهفتمین شماره گزارش موردی؛ ویژهنامه بیستوهشتمین همایش ملی بیمه و توسعه با عنوان نقش صنعت بیمه در رونق اقتصادی با محوریت تحول دیجیتال، به بررسی پتانسیل این فناوریها برای ایجاد ارزش در صنعت بیمه میپردازد.
گزارش حاضر که توسط سعیده رجایی هرندی ترجمه گردیده، به منظور تحلیل این فناوریهای کلیدی منتشر شده و به سوالاتی پیرامون فناوریهایی که آینده صنعت بیمه را رقم میزنند، کاربرد این فناوریها در صنعت بیمه، ایجاد ارزش از طریق فناوری، چگونگی کسب درآمد با استفاده از قابلیتهای فناوری و افرادی که از ارزش ایجاد شده بهرهمند میشوند، پاسخ میدهد.
گزارش موردی شماره ۶۷، ویژه آذر و دی ۱۴۰۰، به بررسی این موضوع میپردازد که ارائهدهندگان فناوری چگونه میتوانند با ارائه ستون اصلی فناورانه خود به شرکتکنندگان در صنعت بیمه و فراتر از آن، درآمد جدیدی ایجاد کنند و از مزایای صرفهجویی ناشی از مقیاس بهرهمند شوند.
بر اساس یافتههای این گزارش، فناوریهای کلیدی آینده بیمه را شکل میدهند و تکامل فناوری مالی (فینتک)، صنعت گستردهتر خدمات مالی را تغییر میدهد. فناوری در حال حاضر صنعت بیمه محافظهکار و سنتی را متحول کرده است، زیرا ظهور اینشورتک طرز تفکر ما در مورد توزیع بیمه را متحول میکند. علاوه بر این، شرکتهای بیمه مدلهای عملیاتی خود را بهبود میبخشند، پیشنهاداتشان را ارتقا میدهند و محصولات جدید نوآورانه را برای تغییر صنعت بیمه توسعه میدهند.
علاقهمندان با مراجعه به وبسایت پژوهشکده بیمه و یا نشانی https://www.irc.ac.ir/fa-IR/Irc/5369/Articles/view/17477/1538/ میتوانند متن کامل این نشریه را مشاهده و دریافت نمایند.