وزن کردنِ مکرر، با افسردگی در زنان جوان ارتباط دارد
نتایج پژوهشی جدید نشان داد زنان جوانی که مکرراً خود را وزن میکنند در خطر ابتلا به افسردگی قرار دارند.
وزن کردنِ مکرر، با افسردگی در زنان جوان ارتباط دارد.
آنها بیش از حد در مورد وزن خود نگران میشوند، بیشتر افسردگی میگیرند و عزت نفس و رضایت بدنیِ پایینتری دارند.بیش از ۱۹۰۰ جوان در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتند. ۷۵ درصد آنها زن بودند و از آنها دربارهی عادتِ وزنکردنشان سؤال پرسیده شد. پژوهشگران بیش از یک دهه، وزن و بهزیستی روانشناختیِ شرکتکنندگان را مورد پیگیری قرار دادند.
نتایج این پژوهش در مجلهی آموزش تغذیه و رفتار منتشر شده است.
کارلی پاکانوسکی، نویسندهی اصلی پژوهش از دانشگاه مینهسوتا بیان داشت: «زنانی که مکرراً خود را وزن میکردند، ۸۰ درصد درگیرِ رفتارهای کنترل وزنِ خطرناک بودند. چاقی نوجوانان، نگرانیِ عمومی است اما رضایت بدنی و نگرانیهای مرتبط با وزن، منجر به اختلالات خوردن میشوند.»
برنامههای پیشگیری از چاقی باید از اینکه رضایت بدنی را بدتر کنند، اجتناب بورزند. درک اینکه رفتارهایی مانند وزن کردنِ خود چگونه بر جوانان اثر میگذارند میتواند مفید باشد.پزشکان بهتر است از زنان جوان دربارهی عادت وزن کردنِ خود سؤال کنند. پاکانوسکی بیان داشت: «در بررسیهای بعدی میتوان به تغییرات این رفتار در طول زمان توجه کرد. بیشتر نگرانیها در بهزیستی جوانان تغییر ایجاد میکنند.»
اگرچه این پژوهش توانست ارتباط بین عادتِ افزایشیافتهی وزن کردنِ خود و مشکلاتی مثل افسردگی را پیدا کند به گونهای طراحی نشده است که ارتباط علت و معلولی را مشخص کند.