همه آنچه درباره ماءالشعیر نمی دانید!
ماءالشعیر علاوه بر رفع تشنگی ، بر روی کارکرد کلیه اثر بسیار خوبی دارد و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می کند و همچنین باعث رفع خستگی اعصاب میگردد.
این نوشیدنی حاوی انواع ویتامین های گروه Bشامل B۱، B۲، B۳، B۶، اسید پانتوتنیک (B۵)، بیوتین، اسید فولیک، B۱۲ و ویتامین C می باشد که برای رشد مو و جلوگیری از ریزش آن میتوانند مفید باشند. این ویتامینها محلول در آب می باشند و در سنتز واسطه های عصبی نقش موثری دارند که در رفع استرس و بسیاری از اختلالات عصبی دیگر میشوند.
ماءالشعیر حاوی ترکیباتی از قبیل ساکارز، گلوکز، مالتوز و ویتامین C، ویتامینهای گروه B، اسیدهای آلی، انواع آمینواسیدها، املاح، اسید نوکلئیک و آب گازدار می باشد .
عصاره مالت جو حاوی فیبرهای غذایی محلول می باشد که در رفع التهاب روده، یبوست ، فتق معده بسیار موثر است.
فیبرها اثرات زیادی در بدن دارند، از قبیل باعث تنظیم عملکرد روده، کاهش خطر بیماریهای قلبی و بعضی انواع سرطان می گردند.
ماءالشعیر با دارا بودن ویتامینهای گروه B و اسید آمینه برای پوست و مو بسیار مناسب است و خواص درمانی بسیاری برای خانمهای باردار و شیرده دارد و تا حدودی در افزایش ضریب هوشی مؤثر است.
ماءالشعیر غنی از انواع فیتوکمیکالها مانند فلاوونوئیدها، کاروتنوئیدها و آنتوسیانینها می باشد که در بهبود عملکرد خونرسانی قلب و کاهش ابتلا به پرفشاری خون و سلامت کلیهها، محافظت از بدن در برابر بروز سرطانها، سکتههای قلبی و مغزی بسیارموثر می باشد.