هفت دلیل برای مهاجرت به خانواده آیفون ۸ اپل و دو دلیل برای نخریدن آنها
اگر قصد مهاجرت به خانواده آیفون ۸ اپل (Apple iPhone 8) را دارید، ما در این مقاله به ذکر دلایلی برای خرید و یا عدم خرید آن پرداختهایم.
آیا شما هم اکنون صاحب یکی از گوشیهای خانواده آیفون ۷ اپل هستید و پس از معرفی رسمی دو گوشی خانواده آیفون ۸ شامل مدل اصلی آن و آیفون ۸ پلاس، به فکر ارتقا گوشی خود و مهاجرت به آنها افتادهاید؟ یا شاید شما تنها میخواهید بدانید که با این مهاجرت چه چیزی عاید شما خواهد شد! در هر صورت هرکدام از اینها مقصود شما باشد، این مطلب مختص به شما نوشته شده است.
ما تمامی تفاوتهای این دو نسل را بررسی کردهایم و برای شما مواردی را ذکر خواهیم کرد که با آپگرید گوشی سال ۲۰۱۶ شما به آیفون های ۲۰۱۷ اپل به دست خواهید آورد. در ادامه با ما همراه باشید.
طراحی
آیفون ۷ پلاس اپل از طراحی تمام شیشهای برخوردار است و یک رنگ تازه نیز به مجموعه رنگهای آن اضافه شده است. اپل متعهد شده است که این قاب شیشهای، مقاومترین قابی در نوع خود باشد که تا به حال بر روی یک گوشی موبایل نصب شده است.
حافظه داخلی
حافظه داخلی مدل پایه خانواده آیفون ۸ اپل دو برابر اعضای خانواده آیفون ۷ است. ما در نهایت با گوشی های جدید اپل به نقطهای رسیدهایم که با قیمت پایه حافظه داخلی مناسبی در اختیارمان قرار خواهد گرفت.
شارژ بیسیم
آیفون ۸ پلاس اپل نه تنها برای زیبایی، بلکه برای دلیل مستحکمی به قاب پشتی شیشهای مجهز شده است. آن حالا میتواند از شارژ بیسیم Qi استاندارد نیز پشتیبانی کند.
شارژ سریع
هر دو عضو خانواده آیفون ۸ اپل از شارژ سریع سیمی پشتیبانی میکنند. شما میتوانید میزان شارژ آنها را تنها در مدت ۳۰ دقیقه، به ۵۰ درصد برسانید. اگر آیفون ۷ پلاس شما خیلی دیر شارژ میشود، قطعا این میتواند تجربه خوبی برایتان باشد.
نمایشگر بهبود یافته
آیفون ۸ پلاس اندازه، وضوح و تکنولوژی (LCD) نمایشگر آیفون پیشین را حفظ کرده است، اما عملا آن نمایشگری متفاوت است. شاید نمایشگر این گوشی فاقد پشتیبانی از Dolby Vision و HDR10 نظیر آیفون ایکس باشد، اما آن یک نمایشگر نوع True Tone است. این بدان معناست که نمایشگر گوشی میتواند نور محیط را بخواند و تعادل رنگ سفید را مطابق آن تنظیم کند؛ بنابراین هرگز رنگ خروجی نمایشگر خیلی گرم و یا خیلی سرد نخواهد بود.
دوربین جدید
وضوح دوربین همچنان ۱۲ مگاپیکسل باقی مانده است، اما آیفون ۸ از یک سنسور جدیدتر و بزرگتر و بهتر، پردازشگر سیگنال دیجیتال سریعتر و یک فیلتر رنگ جدید است. تمامی اینها تعهد رنگهایی بهتر، فوکوس سریعتر در نور کم، نویز کم در نور کم، تحلیل در لحظه تصویر و حرکت، ردیابی چهره و بدن، ضبط گستردهتر رنگ و همچنین نرخ فریم جدید برای ویدیو (ویدیو ۴K در نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه همراه با ویدیوهای اسلوموشن ۱۰۸۰p در نرخ ۲۴۰ فریم بر ثانیه) را میدهند.
حالت پرتره در مدل پلاس نیز بهتر از قبل شده است. آن حالا حاوی پشتیبانی از “Portrait Lighting” است که میتواند یک صحنه را اسکن کرده و افکت نور جذابی را به تصاویر شما ببخشد تا شبیه به عکسهای استودیویی شود. شما حتی میتوانید پس از گرفتن عکس، آنها را تنظیم نیز کنید.
چیپست A11 Bionic
این بزرگترین دلیل برای ارتقا به خانواده آیفون ۸ اپل است. چیپست A11 Bionic قطعا قدرتمندتر از A10 Fusion است. آن بر روی تکنولوژی پردازش ۱۰ نانومتری توسعه یافته (A10 بر روی تکنولوژی پردازش ۱۶ نانومتری تولید میشود)، حاوی ترانزیستورهای بیشتری است، هستههای پردازنده آن افزایش پیدا کرده (۶ هسته به جای ۴ هسته) و یک پردازشگر گرافیکی جدید در آن تعبیه شده است.
A11 Bionic حاوی ۶ هسته است که ۲ هسته پرقدرت بوده و ۴ هسته آن از قدرت کمتری برخوردارند. A10 Fusion دو هسته از هر دسته دارد. هر ۶ هسته تراشه جدید اپل میتواند به صورت همزمان اجرا شود. عمل متعهد میشود که عملکرد آن ۲۵ درصد سریعتر، کارآمدی قدرت هستههای آن ۷۵ درصد سریعتر و عملکرد چند خوشهای آن نیز ۷۰ درصد سریعتر باشد.
چرا نباید گوشیتان را به خانواده آیفون ۸ ارتقا دهید؟
در سمتی دیگر آیفون ۸ پلاس ۲۰ گرم سنگینتر از ۷ پلاس است، در حالی که مدل اصلی آیفون ۸ نیز ۱۰ گرم سنگینتر از آیفون ۷ است. از طرفی دیگر قالب کلی طراحی این دو محصول نیز از سال ۲۰۱۴ و مدلهای آیفون ۶ / آیفون ۶ پلاس تغییر زیادی نکرده است.
یک دلیل مهم دیگر برای عدم مهاجرت به خانواده آیفون ۸ نیز وجود یک مدل جذاب به نام آیفون ایکس است. این مدل بسیار جذابتر از دو مدل دیگر معرفی شده است. اگر هزینه زیاد برایتان مقدور است، به شدت خرید این مدل را به جای دو عضو خانواده آیفون ۸ پیشنهاد میکنیم.