نوجوانان فیسبوک را به سوی یوتیوب رها می کنند

عمر فیسبوک و توئیتر به عنوان شبکه های اجتماعی در بلند مدت می تواند به پایان برسد . مرکز تحقیقات Polster Pew می گوید ، نوجوانان ، امروزه به طور فزاینده ای از رسانه های اجتماعی مبتنی بر متن به نفع گزینه هایی که دارای عکس و ویدئو هستند ،صرف نظر می کنند و امروز تنها ۵۱ درصد از گروه سنی بین ۱۳ تا ۱۷ سال از فیسبوک استفاده می کنند که در مقایسه با سال ۲۰۱۵ در حدود ۲۰ درصد کمتر است .
این در حالی است که در همین مدت ، سرویسهایی همانند اینستاگرام و یوتیوب ، به رشد چشمگیری دست یافته اند .
بنا به نتایج این تحقیق ، چشم انداز رسانه های اجتماعی که نوجوانان از آنها استفاده می کنند ، در طی این سالها به طور محسوسی تغییر پیدا کرده است . در حال حاضر یوتیوب با ۸۵ درصد کاربر نوجوان رتبه اول را در اختیار دارد . در مکانهای بعدی اینستاگرام با ۷۲ درصد ، اسنپ چت با ۶۹ درصد ، فیسبوک با ۵۱ درصد و توئیتر با تنها ۳۲ درصد ، قرار گرفته اند . این اختلاف فاحش آماری ، نشان دهنده آن است که فیسبوک به عنوان یک غول رسانه ای ، در حال از دست دادن محبوبیت خود و شاید رسیدن به انتهای راه باشد .
نتایج جالب دیگر این تحقیق این است که ۳۱ درصد از نوجوانان به تاثیر مثبت شبکه های اجتماعی در زندگی شخصی خود اعتقاد دارند ولی در عوض ۲۴ درصد معتقدند این تاثیر منفی است . بقیه نیز اعتقاد داشتند ، شبکه های اجتماعی در زندگی آنها تاثیری ندارند . افرادی که به تاثیر مثبت رای دادند ، ارتباط با دوستان و خانواده مهمترین دلیلشان بود و کسانی که رای منفی دادند ، ترویج خشونت و شایعات بی اساس را دلیل انتخاب خود بیان کردند .
دسترسی به گوشیهای هوشمند برای این گروه سنی تقریبا همه گیر و بالغ بر ۹۵ درصد است ،که نسبت به ۷۳ درصد سال ۲۰۱۵ ، رشد چشمگیری داشته است . ۴۵ درصد از این گروه سنی عنوان کرده اند که به صورت مداوم از اینترنت استفاده می کنند .