نشست مجازی کشورهای عضو اتحادیه بینالمللی تامین اجتماعی برگزار شد

نشست مجازی کشورهای عضو اتحادیه بینالمللی تامین اجتماعی در قاره آسیا با موضوع تقویت دامنه پوشش و خدمات تامین اجتماعی از طریق فرایند دیجیتالسازی به میزبانی دفتر منطقهای ایسا در جنوب آسیا، مورخ ۲۱ اسفند ۹۹ به صورت ویدئو کنفرانس از مقر ژنو – سوئیس، برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تریتا نیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر حسین مشیری تبریزی مدیر کل امور بینالملل سازمان تامین اجتماعی در این وبینار، ضمن معرفی اجمالی سازمان تامین اجتماعی، مزایای بیمهای و خدمات درمانی نظام تامین اجتماعی را برشمرد و تاریخچه بکارگیری ابزار و تجهیزات سختافزاری و نرمافزاری فناوری اطلاعات در سازمان، روند تحول دیجیتال، اهداف پروژه ۳۰۷۰، تقویم کاری دوشنبههای دیجیتالی و خدمات الکترونیکی پیشرفته سازمان را تشریح کرد.
وی همچنین نتایج ارزشیابی و پایش عملکرد این خدمات را در قالب آمار کمی و کیفی موثر بر کیفیت خدمترسانی، کاهش بار مراجعات حضوری، کاهش هزینههای اجرایی و … ارائه و اذعان داشت: اجرای موفقیت آمیز پروژه ۳۰۷۰، از جمله مهمترین اقدامات سازمان در دوره یک ساله همهگیری ویروس کرونا بوده است.
مدیرکل امور بین الملل سازمان تامین اجتماعی، تمامی مراحل فرایندهای سنتی و دیجیتال پرداخت کمک هزینه ازدواج را به عنوان نمونهای از اقدامات صورت گرفته، به تفصیل تشریح کرد.
دکتر مشیری توضیحات تکمیلی در خصوص نسل جدید خدمات الکترونیکی و موبایلی سازمان تامین اجتماعی؛ چالشهای تحقق اهداف دیجیتالسازی، سواد دیجیتالی نابرابر و راهکارهای رفع موانع؛ تاثیر کیفیت خدمات دیجیتالسازی بر گسترش دامنه پوشش؛ تاثیر بحران ویروس کرونا بر فرایند خدمترسانی دیجیتال و راهکارهای نوآورانه خدمات الکترونیکی تا پایان این دوره بحرانی؛ روشهای اطلاعرسانی عمومی طرح ۳۰۷۰؛ و مدیریت روابط کار و منابع انسانی در عصر دیجیتال، ارائه کرد.
در این وبینار همچنین مارسلو کائتانو دبیرکل ایسا و مجید فتح اله مسئول هماهنگی منطقهای اتحادیه از همه گیری کرونا به عنوان یک عامل مهم و تاثیرگذار برای شناخت ظرفیت های پنهان سازمان های بیمه ای یاد کرد و بر لزوم تسریع ارائه خدمات دیجیتال به عنوان یک پاسخ جهانی به شیوع ویروس کووید-۱۹ تاکید کرد.
وی از دو کشور ایران و هندوستان که به دلیل گستردگی جغرافیایی با ارائه خدمات به صورت دیجیتال، راهگشا و پیشرو در این امر بودند به صورت خاص تشکر کرد و تشریک تجارب این حوزه را اقدامی ارزشمند از سوی سازمان های مشارکت کننده برشمرد.
در ادامه، این جلسه، آبهیمانیو پندا معاون رئیس بخش درمان، سازمان بیمه کارکنان دولتی هند، توضیحاتی درخصوص نحوه ارتقاء خدمات به مشتریان و گسترش پوشش، ارائه خدمات پیشرفته الکترونیکی، پرداخت از طریق تلفن همراه، رابطهای کاربری شخصی، هویت دیجیتال، پشتیبانی از اسناد دارای امضای الکترونیکی و پرداختهای ایمن ارائه کرد.
وی همچنین تسهیل فرایند نامنویسی و پشتیبانی از پرداختهای تلفن همراه جهت دسترسی گروههایی که به دشواری تحت پوشش قرار میگیرند را از انگیزههای اصلی ارتقاء خدمات دیجیتال برشمرد و اظهار داشت: بحران کرونا، سرعت استفاده از کانالهای دیجیتال برای ارائه خدمات با کیفیت بالا را به طور قابل توجهی افزایش داده است.
آجای کومار رئیس صندوق احتیاط کارکنان هند نیز در این جلسه، در ابتدا ماهیت و هدف صندوق را مطرح و تاکید کرد که به دلیل ماهیت ذاتی این صندوق در کمک به بیمهشدگان در مواقع ضروری حجم ارائه خدمات این صندوق به یکباره به شکل بی سابقه ای افزایش یافت. از اینرو باید راهکاری برای جلوگیری از بروز وقفه در ارائه خدمات اندیشیده می شد تا فشار بر این صندوق که به دلیل قرنطینه خانگی و دورکاری کارکنان با کمبود نیرو مواجه شده بود، به شکل مناسبی پاسخ داده می شد.
ثبت درخواست الکترونیکی به جای مراجعه حضوری، رسیدگی به درخواستها به صورت سیستمی و بدون دخالت نیروی انسانی، راه اندازی سامانه توزیع درخواستها به کاربران، اجازه به کارکنان برای انجام امور از منزل، استفاده از اپلیکیشن واتساپ، و توجه ویژه به مراقبت از سالمندان که مهارت کمتری در امور دیجیتال دارند، از اهم اقدامات انجام شده این صندوق ذکر شد.