میوه ای که با چربی خون می جنگد
تحقیقات(researches) آزمایشگاهی نشان داده، ترکیبات موجود در این میوه آبدار مانع از رشد سلولهای سرطانی میشود و البته این میوه در این زمینه خیلی بیشتر سودمند خواهد بود. (اگر بهطور کامل خورده شود به این معنی که شما دانه و حتی ساقه را هم نوشجان کنید.) افرادی که بیش از یک عدد سیب در روز میخورند به نوعی خودشان را در برابر انواع سرطانها بیمه میکنند. اگر شما هم دوست دارید ۹ تا ۴۲ درصد بیش از دیگران در برابر انواع سرطانهایی مثل سرطان(Cancer)پروستات، سینه، زبان، تخمدان و دیگر سرطانها مصون بمانید بهطور روزانه بیش از یک عد د سیب بخورید.
سیب یک غذای کامل و سبک است
این میوه با ۵ گرم فیبر که بهطور روزانه ۲۰ درصد از فیبر مورد نیاز بدن را تامین میکند، چنان احساس سیری به شما میدهد که تا ساعتها نیازی به خوردن مقدار زیادی کالری نخواهید داشت. قند طبیعی موجود در این میوه آرامآرام وارد جریان خون میشود و کمک خواهد کرد تا میزان قند خون و انسولین بدن ثابت بماند. به این ترتیب است که شما بعد از خوردن یک عدد سیب تا ساعات طولانی احساس سیری خواهید کرد.
سیب شما را باهوشتر میکند
سیب قدرت ذهنی شما را بالا میبرد. این اتفاق در واقع یک تغییر و تحول شیمیایی در قالب پیغامهایی است که بین سلولهای عصبی رد و بدل میشود. سبب این قابلیت را دارد تا مغز شما را شادابتر از سن واقعیتان نگه دارد. حافظهتان را تقویت کند و این پتانسیل را دارد تا شما با آلزایمر مقابله کنید. با این همه تعریف و تمجید فکر میکنید وقت آن رسیده که سیب را جدا از این که در سبد میوه جای میدهید، وارد آشپزیتان هم بکنید. این میتواند یک آشپزی هوشمندانه باشد.فرزندان مادرانی که در دوران بارداری بیشتر از دیگران سیب میخورند، در ۵ سالگی کمتر از آن دسته مادرهایی که خیلی رغبتی به خوردن سیب نشان نمیدهند، دچار بیماری آسم میشوند. این نتیجه یکی از تحقیقات اخیر دانشگاه ملی انگلستان است. همچنین سیب کلیههای بزرگسالان را محافظت میکند، خطر ابتلا به آسم را کاهش میدهد، مانع از بروز سرطان کلیه میشود و بدن را در مقابل انواع دیگر بیماریها مقاوم میکند.
سیب، چربی خون را از بین میبرد
پکتین (نوعی فیبر) و پلیفنول، آنتیاکسیدانی قدرتمند ۲ ترکیب ویژه در سیب هستند که کلید بسیاری از مشکلات سلامت محسوب میشوند. سیب میتواند میزان چربی خون را کاملا تحت کنترل خود درآورد و البته از بالا رفتن LDL بد خون جلوگیری کند. همه این اتفاقات به دلیل وجود پکتین و پلیفنول است. حالا اگر میخواهید از این ترکیب داخل سیب استفاده بهتری کنید، این راه را به کار بگیرید. پوست سیب را جدا نکنید چون پوست سیب دو تا شش برابر آنتیاکسیدان بیشتری نسبت به گوشت آن دارد.
منبع: رکنا