ممنوعیت دو بار جوشاندن آب برای درست کردن چایی

جوشاندن دوباره آب برای درست کردن چای یا قهوه باعث غلظت مواد معدنی و نمک در آن می شود و این می تواند به کلیه ها آسیب برساند و باعث سنگ کلیه شود.
هشدار درباره ۲ بار جوشاندن آب برای درست کردن چای
همه ما میدانیم که برای دم کردن یک چای خوش رنگ و خوش طعم باید قبل از هرکاری اقدام به جوشاندن آب کنیم اما در این مطلب به نکته مهمی اشاره میکنیم که شاید تا به حال نشنیده باشید.
به گفته کارشناسان برای دم کردن چای نباید از آب جوشی که دوبار جوشیده است استفاده کنیم بلکه باید قبل از جوشاندن آب به آن آب تازه اضافه کنیم.
ویلیام گورمن، کارشناس انجمن چای و نوشیدنی های بریتانیا گفت جوشاندن آب بیش از یکبار برای سلامتی انسان خطرناک است. این کار باعث کاهش اکسیژن و نیتروژن در آب می شود.
معمولا همه برای درست کردن چای همان آب موجود در کتری را چند بار جوش می آورند، اما این پیامدهای خطرناک برای سلامتی شما دارد و باید هربار آب تازه در کتری ریخت.
دکتر هانی الناظر، مدیر مرکز ملی تحقیقات مصر گفت در صورتی که هربار به آب جوشانده شده آب تازه اضافه کنید می توانید آن را دوباره بجوشانید و خطری برای شما ندارد.
قبل از جوشاندن آب به آن آب تازه اضافه کنید
اما اگر آب تازه اضافه نکنید، جوشاندن دوباره آب برای درست کردن چای یا قهوه باعث غلظت مواد معدنی و نمک در آن می شود و این می تواند به کلیه ها آسیب برساند و باعث سنگ کلیه شود.
الناظر گفت همواره قبل از جوشاندن آب، مقداری آب تازه به کتری اضافه کرده و خیال خود را از مصرف آن راحت کنید.