مضرات افراط در چای
یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در قاره آسیا چای است. مردم کشور ایران هم از طرفداران این نوشیدنی هستند.
مضرات افراط در چای
چای در ایران یکی از محبوب ترین انواع نوشیدنی هاست که نوع مرغوب آن در شمال کشور کشت می شود و در اثر فرآوری برگ آن چای به دست می آید.
اما مصرف این نوشیدنی در همه مواقع مفید نمی باشد. استفاده بی رویه و طولانی مدت از چای میتواند در برخی افراد سبب بروز عوارض شود و موجب تشدید بیماریها شود.
چه افرادی نباید چای بنوشند؟
۱- احتیاط در افراد مبتلا به دیابت و اسهال
۲-در کودکان زیر ۲ سال
۳-در بیماران کم خون و مبتلا به اختلالات خونریزی
۴-در افراد مبتلا به اختلالات اضطرابی
۵-در مبتلایان به زخم های گوارشی
۶-در افراد دارای معده ضعیف
۷-در بیماران کلیوی و مبتلا به سنگ کلیه
۸-در افراد مبتلا به فشار چشم
۹-در مبتلایان به سندرم روده تحریک پذیر
۱۰-در بیماران فشار خون
مصرف بیرویه چای چه اثرات سویی دارد
۱- در مادران باردار خطر سقط جنین را افزایش می دهد
۲– در مادران شیرده موجب تحریک و اجابت مزاج بیشتر نوزاد می شود
۳- از بین رفتن شفافیت پوست
۴- بروز آلزایمر
۵- افزایش امکان ابتلا به اسهال و یبوست
۶-کافئین آن در برخی افراد سبب عصبانیت و تحریک پذیری و ایجاد وابستگی روانی می گردد.
۷-افزایش سموم بدن
۸-چای داغ موجب از بین رفتن عصبهای زبان و آسیب به مری می گردد
۹-خطر بروز سرطان مری با مصرف زیاد چای
۱۰-اختلال در سیستم ادراری
نوشیدن چای ۲ ساعت قبل یا بعد از غذا توصیه میشود، بهتر است چای سیاه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم در قوری چینی دم کشیده و به صورت کم رنگ، ولرم و تازه مصرف شود.