لبخند زیبا را اینگونه به دست آورید

یک لبخند زیبا را چگونه می توانیم تجربه کنیم با چه روش های دندانپزشکی می توانیم صاحب زیباترین لبخند دنیا شویم چگونه این امر امکانپذیر خواهد بود.
بدست اوردن لبخند زیبا:
دندانپزشکی زیبایی روشی است که جذابترین وزیباترین طرح لبخند را برای بیمار طراحی وارائه می نماید. امروزه دیگر نباید نگران رنگ تیره دندان ها یا نامنظمی آنها باشید، طراحی خط لبخند توسط نرم افزارهای کامپیوتری متناسب با فرم صورت، سن و جنس بیمار صورت گرفته.
به روش های زیر ساخته و تحویل میگردد:
ایمپلنت.
لامینیت سرامیکی.
بلیچینگ.
جرمگیری وبرساژ با دستگاه Airflo.
روکش های تمام سرامیکی زیبایی.
روکشهای بدون فلز زیرکونیا zirconia طراحی وتراش آن توسط ربات به نام CAD CAM روی بلوک سرامیکی.
کامپوزیت ونیرهای قدامی.
روشی است که به کمک آن بد رنگی های خفیف دندانی یا شکستگی های اندک تاج دندان یا چرخش های کمتر از ۲۰ درجه را می توان اصلاح نمود. در این تکنیک مواد کامپوزیت (هم رنگ) به صورت لایه نازکی روی سطح تیز دندانی باند می شود که به صورت دایمی به روی دندان باقی می ماند.
کامپوزیت ونیرها از دو لحاظ اهمیت بالایی دارند:
۱- کیفیت ماده مورد استفاده چون در صورتی که مرغوب نباشند، در طولانی مدت ممکن است دچار تغییر رنگ یا پریدگی گردند.
۲- انتخاب رنگ آنها بر اساس فاکتورهای زیر است:
– شکل و فرم دندان های قدامی
در بیماران با سن و جنس کاملا متفاوت است. این بدین معناست که مثلا دندان های قدامی آقایان معمولا لبه های قائم و تیزتری دارد حال آن که دندان های خانم ها معمولا گردتر و Round می باشد که در ترمیم های زیبایی اهمیت بسیار زیادی دارند.در نظر بگیرید برای خانم جوانی دندان های قدامی با لبه های تیز بلند و خشن طراحی شود.
این مسئله ۳/۱ تحتانی صورت را در نگاه اول کاملا نامناسب و نازیبا می سازد. سن نیز از عوامل موثر در فرم و شکل دندان های جلو می باشد. با افزایش سن بعد از سی سالگی کم کم ترک های ریز دندانی در لبه ها و سایش (اتریشن) دیده می شود که در مثلا سنین بالای ۶۰ سال بایستی در ترمیم های زیبایی در نظر گرفته شود.
– رنگ
دندان های دائمی نسبت به دندان های شیری روشن تر هستند. عوامل متعددی در رنگ دندان تاثیر می گذارد. دخانیات و سیگار، قهوه، شکلات، پرکردگی های قدیمی و نامناسب و ترک های دندانی از جمله آنها هستند.
رنگ تیره دندان تحت تاثیر عوامل متفاوت بر دو دسته است:
– رنگ های سطحی:
که با مواد ساینده، برساژ، جرم گیری و Air flow و … برداشته می شوند ولی در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی یا عادات غذایی و smoking به سرعت باز می گردند.
– رنگ های عمقی:
که با استفاده از تکنیک های متفاوت Bleeching به شرح زیر برداشته می شوند و عمر متوسط ۱ تا ۲ سال ماندگاری دارند.
سفید کردن دندان یا Bleaching
سفید کردن دندان یا Bleaching، روشی است که دندانهای طبیعی را با آن سفید میکنند. عواملی که باعث تیرگی رنگ دندان میشوند: چای، قهوه، سیگار، تنباکو، درعینحال جنس خود دندان باشند.
در این روش اکسیژنی از مواد سفیدکننده دندان آزاد میشود، در جسم دندان وارد میگردد و باعث سفید کردن دندان شود.برای اینکار ابتدا روی لثه بهوسیله مادهای خاص که به شکل خمیر تزریق میشود کاملاً پوشانده میشود و سپس با دستگاه لایت کیور به آن را نور داده تا سخت شو.
، تا از سوخته شدن لثه در اثر ماده بیلیچینگ جلوگیری شود. (Gum Protector) سپس از مواد بلیچینگ یکی از کارخانههای مختلف، ماده بلیچینگ را آماده کرده و سپس روی سطوح دندانهای طبیعی میمالند.
روی روکش، لامینیت، کامپوزیت اثر ندارد. پس از آن روی دندان گذاشته شد، در زمان مکفی بستگی به نوع ماده آن میتواند با دستگاه لایتکیور هم فعال شود پس از تمام شدن زمان سفید شدن آن را با ساکشن جراحی برداشته و شسته وسپس محاظ لثه را برمیداریم.
از این طریق دندانها میتواند ۲ تا ۳ درجه نسبتاً سفیدتر کرد و اگر لازم باشد ۲ سال بعد تکرار نمود. لازم است از مواد رنگزا که باعث تغییر رنگ دندان میشود مانند نیکوتین، قهوه، نوشابههای رنگی، سیگار که بازهم میتوانند در تغییر رنگ دندان مؤثر باشند، خودداری کرد.