غذاها میتوانند اثرات منفی و مثبتی بر روان ما بگذارند!
به گزارش تریتا نیوز ، وقتی به قفسههای فروشگاههای مواد غذایی نگاه میکنیم و مواد اولیه هر چیزی را که میخوریم مطالعه میکنیم، به راحتی میتوان فهمید که کدام مواد غذایی برای بدن ما مفیدتر و کدام یک از آنها مضرتر هستند.
مطالعات نشان داده است برخی از غذاها میتوانند اثرات منفی و مثبتی بر روان ما بگذارند. در ادامه به برخی از آنها میپردازیم.
برنج بدون سبوس
برنج پوست کنده شده حاوی کربوهیدراتهایی است که سریع جذب میشود و این امر میتواند تأثیر منفی بر سلامت مغز و سیستم عصبی بگذارد.
ذرت بوداده
پاپ کورن حاوی پروتئین، طلا، فسفر، آهن، سیلیکون و منیزیم است که به سیستم عصبی اجازه میدهد تا به درستی کار کند.
ماهی تن
ماهی تن حاوی جیوه زیادی است و مقدار زیاد جیوه موجود در آن میتواند منجر به بروز مشکلاتی در حافظه شود.
گلوتن
اگر کمبود این مواد شیمیایی را داشته باشیم، ممکن است دچار پانیک (حملات وحشت) و افسردگی شویم.
شکلات تلخ
شکلات تلخ حاوی فلاونوئیدهایی است که وظیفه فعال سازی سلولهای مغزی را بر عهده دارند.
پنیر جامد
پنیر جامد حاوی تیرامین است که میتواند فشار خون را به میزان قابل توجهی افزایش داده و میگرن را تحریک کند.
سیب زمینی پخته
سیب زمینی پخته شده سرشار از پتاسیم است که اکسیژن را به مغز میفرستد.
لوبیا
لوبیا حاوی اسیدتاننیک است که اگر بیش از حد از آن استفاده کنید، میتواند به مشکلاتی در خونرسانی به مغز و ایجاد کم خونی منجر شود.
کورکومین
کورکومین که ماده اصلی موجود در زردچوبه و کاری است، حاوی آنتی اکسیدانهای زیادی است و با پیری مغز مبارزه میکند.