تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • بازدید دکتر مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، از غرفه موسسه اعتباری ملل، در نمایشگاه بین‌المللی مشهد

  • اعلام جوایز چهل و پنجمین مرحله قرعه کشی حساب‌های قرض الحسنه بانک مسکن / فقط تا پایان تیرماه فرصت باقیست

  • تعامل سازنده وزارت راه و شهرسازی و بانک مسکن در مسیر تحقق اهداف دولت چهاردهم در بخش مسکن

  • خدمت‌رسانی بانک صادرات ایران به مردم دو اسطوره مقاومت در خوزستان

  • نظام منابع انسانی باید به صورت علمی و نظام‌مند اداره شود 

  • علیرضا کریمی مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات بانک ایران زمین شد

  • تعیین شعبه برای ۳۰۰۰ متقاضی تسهیلات ازدواج در بانک مسکن از ابتدای امسال

  • تفاهم‌نامه احداث ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی میان استانداري خراسان رضوي، موسسه اعتباری ملل و شرکت‌های برق خراسان امضا شد

  • مرحله اول تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان تامین اجتماعی واریز شد

  • سه پنل تخصصی با حضور چهره‌های برجسته دانشگاهی و اقتصادی در حاشیه اینوکس و ماينكس ۱۴۰۴؛ از هوش مصنوعی تا تأمین مالی با رتبه‌بندی اعتباری

واریته
صفحه اصلی›واریته›غذاهای محلی زاگرب، تلفیق طعم غذاهای اروپایی

غذاهای محلی زاگرب، تلفیق طعم غذاهای اروپایی

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۷-۰۱

کشور کرواسی کشوری کوچک در اروپا است که دارای تنوع غذایی بسیار است و هر بخش از آن دارای غذاهای بی‌نظیر و وسوسه‌انگیز است. مردم کرواسی از ترکیبات مختلف سبزیجات و گوشت‌ها برای وعده‌های غذایی خود استفاده می‌کنند و ادویه‌ها و چاشنی‌های متفاوت، طعم غذاهای آن‌ها را خاطره‌انگیز می‌کند. بسیاری از غذاهای این کشور تحت تاثیر کشورهای همسایه کرواسی بوده است و ترکیبات مشابهی با آن‌ها دارد و اغلب غذاهایی که در شهر زاگرب سرو می‌شود به سمت کشورهای اروپای مرکزی تمایل دارد.

غذای محلی کرواسی زاگرب

پکا (Peka)

پکا-غذای محلی زاگرب

پکا از غذاهای معروف و پرطرفدار کشور کرواسی است که برای فهمیدن طعم فوق‌العاده آن بهتر است بیشتر از یک بار امتحان شود. این غذای لذیذ اغلب از ترکیبی از گوشت بره، گوساله، هشت پا و مرغ تهیه می‌شود و با سبزیجات معطر به همراه روغن زیتون پخته می‌شود.

پکا-غذای محلی زاگرب

این غذا در ظرفی فلزی طبخ می‌شود و در روش سنتی اغلب بین زغال داغ قرار می‌گیرد و گاها بر روی آن نیز زغال ریخته می‌شود تا همه ترکیبات آن مغز پخت شود.

بیشتر بخوانید:

  • سوغات زاگرب، کرواسی؛ از کریستال تا عطر خوش لاوندر
  • دیدنی‌ های زاگرب، پایتخت زیبای کرواسی

کرینی ریزوت (Crni rizot)

کرینی ریزوت غذای محلی زاگرب

در بسیاری از رستوران‌های دریایی کشور کرواسی «کرینی ریزوت» سرو می‌شود؛ این غذای دریایی که از ماهی مرکب تهیه می‌شود، رنگ و طعم بی‌نظیری دارد و به دلیل داشتن رنگ سیاه که این ماهی در حین دفاع از خود تولید می‌کند، رنگ متفاوتی دارد.

این غذا اغلب با نوعی پنیر سرو می‌شود و وعده‌ای کامل و سنگین است و خوردن نوشیدنی گوارا برای دلچسب‌تر کردن آن توصیه می‌شود.

زاگورسکی اشتروکلی (Zagorski Strukli)

Zagorski Štrukli غذای محلی زاگرب

این غذای محبوب که نوعی شیرینی محسوب می‌شود، در شهر زاگرب بسیار پرطرفدار است و در داخل خمیری نازک با خامه، پنیر و یا میوه‌های گوناگون پر می‌شود و در نهایت آن را با کره طعم‌دار کرده و داخل فر قرار می‌دهند.

در بسیاری از مغازه‌ها در زاگرب تنها همین نوع شیرینی سرو می‌شود و با طعم فوق‌العاده‌اش عاشقان بسیاری را مجذوب خود کرده است. در بازدید از زاگرب خوردن این غذای بی‌نظیر را فراموش نکنید.

پاستیکادا (Pasticada)

پاستیکادا غذای محلی زاگرب

این غذا که نوعی خورشت است، منشا آن خط ساحلی دالماتیان کرواسی است که در شهرهای دیگر آن مانند زاگرب نیز طبخ می‌شود و به ملکه غذاهای دالماسی شهرت دارد. در طبخ آن اغلب از گوشت گاو استفاده می‌‌شود و از آنجا که در مدت زمان طولانی طبخ می‌شود و شب قبل در مواد مخصوصی مزه‌دار می‌شود بیشتر به صورت خانگی سرو می‌شود.

پاستیکادا غذای محلی زاگرب

این غذا و همچنین ترکیبات فراوان آن مانند پیاز، گوشت، جعفری، جوز هندی و آلو که به آهستگی پخته می‌شود، در خورد گوشت می‌رود و طعم خاصی را به آن می‌دهد. این غذای محبوب و خوش‌عطر در کرواسی تجربه به یاد ماندنی را از یک غذا با طعم بی‌نظیر برای علاقه‌مندانش ایجاد می‌کند.

  • ۱۰ مکان دیدنی در زاگرب؛ از پارک ماکسیمیر تا رستوران کاواتاوا

سوپارنیک (Soparnik)

سوپارنیک غذای محلی زاگرب

این غذا که در لیست میراث فرهنگی کرواسی قرار دارد، مانند پای یا تارت است که با انواع میوه‌ها یا گاها با سبزیجات مختلف در داخل خمیر پر می‌شود و سپس در داخل تنور یا فر قرار می‌دهند تا هر دو طرف آن برشته شود.

سوپارنیک غذای محلی زاگرب

بعد از آماده شدن این غذا را به شکل مثلثی برش می‌زنند و با میوه‌های خشک تزیین کرده و روی آن را کمی به روغن زیتون آغشته می‌کنند. سوپارنیک در بسیاری از مراسم‌ها و جشن‌ها در کشور کرواسی طبخ می‌شود.

پاستا Istarski fuzi

غذا محلی زاگرب

پاستاها از غذاهای مورد علاقه مردم کشور کرواسی است که در روش‌های مختلف و با سس‌های متنوع سرو می‌شود.

غذا محلی زاگرب

این پاستا با خمیر بسیار نازک و به شکل الماسی برش داده می‌شود و با خامه، گوشت مرغ و قارچ سرو می‌شود. این پاستا طعم بی‌نظیری دارد.

فلفل دلمه شکم پر (Punjena paprika)

فلفل دلمه شکم پر

این غذا که در تابستان بسیار پرطرفدار است، فلفل دلمه‌ای شکم پر است که از ترکیب برنج، گوشت و ادویه‌جات تشکیل می‌شود که مواد داخلی آن با سس گوجه پخته می‌شود.

  • راهنمای خرید در زاگرب، گشتی در بوتیک های قدیمی و بازارچه های سنتی

سارما (Sarma)

Sarma

همان طور که فلفل شکم پر در تابستان بسیار محبوب محسوب می‌شود، سارما که نوعی دلمه است در زمستان بسیار مورد علاقه مردم کرواسی است. برای این دلمه یا از برگ مو یا از برگ کلم استفاده می‌شود و با موادی مانند برنج و گوشت چرخ‌کرده با چاشنی‌های مختلف پر می‌‌شود و طبخ می‌‌شود.

ماهی‌های روغنی (Oily fish)

ماهی روغنی زاگرب

غذاهای دریایی متنوعی در کرواسی یافت می‌شود که در طعم‌ها و دستورات غذایی متفاوت سرو می‌شود. بسیاری از ماهی‌ها نظیر ساردین از ماهی‌های روغنی هستند که اغلب به صورت کبابی و با نوشیدنی‌های مختلف سرو می‌شود و دارای طعم فوق‌العاده‌ای هستند.

کوکی Paprenjaci

کوکی Paprenjac

یکی از بیسکوییت‌های سنتی کرواسی که در اکثر شهرهای آن پخته می‌شود، Paprenjaci است. این بیسکوییت که حاوی عسل و فلفل سیاه است طعم عجیبی دارد و مواد تشکیل‌دهنده آن گردو، فندق، عسل، کره و ادویه‌جات مختلف است.

این کوکی در طرح‌ها و قالب‌های مختلفی پخته می‌شود و با شکل‌های جذاب و طعم خاص خود مشتاقان بسیاری را به سمت خود می‌کشاند.

رزاتا (Rozata)

رزاتا دسر زاگرب

یکی از دسرهای معروف کرواسی رزاتا است که بافتی شبیه فلان (flan) دارد و پودینگی کاستاردی است. این دسر که مورد علاقه مردم کرواسی است دارای طعم و عطر بی‌نظیری است.

فریتل (Fritule)

فریتل دسر زاگرب

یکی از شیرینی‌های معروف کرواسی و شهر زاگرب که به خصوص در کریسمس پخته می‌شود، این شیرینی خوش‌طعم است که بافتی همانند دونات دارد و از خمیری متشکل از کشمش و کمی پوست لیموی تازه رنده‌شده درست می‌شود. این توپک‌های خوشمزه اغلب با پودر قند سرو می‌شود.

کباب بره

کباب بره

غذاهای کبابی در کرواسی اغلب در دورهمی‌های خانوادگی و جشن‌های مختلف سرو می‌شود. آن‌ها معمولا با به سیخ کشیدن و کباب کردن گوشت بره ضیافتی شاهانه را با خویشاوندان خود برپا می‌کنند. در بسیاری از مناطق کرواسی که پرورش دام حرفه اصلی آنان است، این غذای لذیذ بسیار طبخ می‌شود. این کباب اغلب با صرف زمانی طولانی و به صورت آهسته کبابی می‌شود.

غذای محلی زاگرب

وعده‌های غذایی کرواسی و شهرهای آن از جمله زاگرب دارای تنوع بسیاری است و علاوه بر مواردی که ذکر شد شامل نوشیدنی‌ها، دسرها، سوپ‌ها و غذاهای اصلی بسیار است. با سفر به این شهر و چشیدن طعم لذیذ غذاهای آن می‌توانید خاطره‌ای تکرار نشدنی را در سفر خود ایجاد کنید.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=29015

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • واریته

    معمای مایکروسافت؛ ویندوز ۱.۰ کاملا جدید و مبتنی بر MS-Dos

    ۱۳۹۸-۰۴-۱۳
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    راهکارهای پیشگیری از بروز افسردگی در دوران کرونا

    ۱۳۹۹-۰۸-۰۸
    توسط مهناز خدادوست
  • واریته

    رونمایی از پوستر نمایش «چه کسی سهراب را کشت؟»

    ۱۳۹۶-۰۶-۱۵
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    ۱۱ مورد از مهیب‌ترین و مرگبارترین بلایای طبیعی تاریخ بشریت

    ۱۳۹۷-۰۲-۰۳
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    پوستر مستند «جعبه پاندورا» رونمایی شد

    ۱۳۹۶-۰۸-۰۳
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    گشتی دیدنی در موزه نادعلیان: موزه هنرهای محیطی جنوب

    ۱۳۹۶-۱۰-۳۰
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • بازدید دکتر مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، از غرفه موسسه اعتباری ملل، در ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • اعلام جوایز چهل و پنجمین مرحله قرعه کشی حساب‌های قرض الحسنه بانک مسکن / فقط ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • تعامل سازنده وزارت راه و شهرسازی و بانک مسکن در مسیر تحقق اهداف دولت چهاردهم ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • خدمت‌رسانی بانک صادرات ایران به مردم دو اسطوره مقاومت در خوزستان

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • نظام منابع انسانی باید به صورت علمی و نظام‌مند اداره شود 

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است