تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • دبیرکل شورای‌عالی عتف در افتتاحیه پتروفن ۱۴۰۴:ظرفیت‌های بی‌بدیل شورای‌عالی عتف برای هم‌رسانی دانشگاه و صنعت/ تمام هزینه‌های تحقیق‌وتوسعه‌ شرکت‌ها در همکاری با دانشگاه و صنعت، قابل تهاتر با مالیات است/ رساله‌های دکتری تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان از محل مالیات قابل حمایت هستند

  • محمدرضا سعیدی در افتتاحیه پتروفن ۱۴۰۴:راه عبور پتروشیمی از چالش‌های فناورانه، طراحی اکوسیستم پیچیده است/ نوآوری تنها با دستورالعمل ممکن نیست، اکوسیستم لازم است

  • سورنا ستاری در افتتاحیه پتروفن ۱۴۰۴: هماهنگی و هم‌افزایی هلدینگ خلیج‌فارس با زیست‌بوم نوآوری ملی/ ۳۰ درصد فناوری، پژوهش است/ یکی انگاشتن فناوری و نوآوری و پژوهش اشتباه است/ شرکت توسعه‌دهنده لایسنس خلیج‌فارس تشکیل شد

  • معاون وزیر نفت در آیین افتتاحیه پتروفن ۱۴۰۴:  ۹۵ درصد تجهیزات ثابت پتروشیمی بومی‌سازی شد/ لزوم ورود فناوری ایرانی برای بومی‌سازی تجهیزات خارجی/ پتروفن، رویدادی مربوط به کل صنعت پتروشیمی ایران است/ از تحولات جهانی غافل شویم، حتماً در آینده نزدیک بازنده می‌شویم

  • پیام تبریک مدیرعامل بانک سینا به مناسبت روز دانشجو

  • پروژه‌ای راهبردی در دل تحریم‌ها؛ تجهیز حساس وکیوم پمپ واحدهای شیمیایی پتروشیمی شهید تندگویان کاملاً بومی‌سازی شد

  • امین‌نژاد در آیین افتتاحیه همایش پتروفن ۱۴۰۴: همایش پتروفن به یک راهبرد تبدیل شده است/آینده صنعت پتروشیمی با پیاده‌سازی نیازهای فناورانه در بستر بومی گره‌خورده/ به های‌تک‌ترین تکنولوژی‌ها در صنعت پتروشیمی دست‌یافته‌ایم

  • در نشست مشترک مدیران دو شرکت تأکید شد:هم‌افزایی کم‌سابقه بیدبلند خلیج‌فارس و مناطق نفت‌خیز جنوب برای شتاب‌گیری پروژه‌های طرح عظیم جمع‌آوری گازهای مشعل در شرق کارون

  • همایش پتروفن در مراسم افتتاحیه:پتروفن ۱۴۰۴، میزبان ۲۰ نشست تخصصی بین شرکت‌های پتروشیمی و ۲۸۷ شرکت دانش‌بنیان است/ ایران باید از مصرف‌کننده فناوری به توسعه‌دهنده دانش فنی بدل شود/ ثبت ۴۰۰ مورد نوآوری در دیتا بانک ارزیابی جایزه نوآوری صنعت پتروشیمی

  • تا پایان آبان‌ماه جاری صورت گرفت:تحقق ۱۰۲ درصدی پرداخت وام قرض‌الحسنه ازدواج در بانک سینا 

واریته
صفحه اصلی›واریته›غذاهای ارمنی که اشتهای هر مسافری را باز می‌کنند

غذاهای ارمنی که اشتهای هر مسافری را باز می‌کنند

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۸-۰۲-۱۸

آشپزخانه ارمنستان دارای غذاهایی ناب و خوشمزه است که طرز تهیه آن‌ها طی هزاران سال حفظ و منتقل شده‌اند.

جای تردیدی نیست بهترین غذای محلی هر شهر یا ناحیه را می‌توان نزد افراد بومی آنجا پیدا کرد؛ پس اگر به‌عنوان یک گردشگر چنین فرصتی را در بازدید از ایروان به‌دست آوردید، به‌هیچ‌وجه آن را از دست ندهید. غذاهای محلی ایروان یا به‌عبارتی غذاهای ارمنی دارای شهرت و تنوع بی‌نظیری هستند؛ به‌طوری‌که آوازه آن از مرزهای کشور نیز فراتر رفته است و بسیاری از گردشگران علاقه‌مند به چشیدن طعم این غذاها هستند. ولی راز پشت پرده محبوبیت این غذاها در چیست؟ قدمت آشپزخانه ارمنستان به وسعت تاریخ آن است و پیشینه آن به ۲۰۰۰ سال قبل می‌رسد. همچنین در آشپزی ارمنی فرآورده‌های گوشتی دارای جایگاه بسیار مهمی هستند که شاید دلیل استفاده فراوان از فرآورده‌های گوشتی در غذاهای ارمنی برگرفته‌از سنت دامپروری باشد که در این منطقه از دیرباز تاکنون رواج داشته است. پس درصورت سفر به ایروان، فرصت چشیدن طعم این غذاها را نباید از دست داد؛ ولی به‌دلیل تنوع فراوان، آشنایی با برخی‌از غذاهای تهیه‌شده از برترین روش‌های طبخ ضرورت دارد.

کوفته گوشت (Beef Kofta)

غذاهای ارمنی

به‌دلیل رواج صنعت دامپروری در ارمنستان، گوشت یکی از مواد اولیه اصلی در غذاهای این کشور است. در این رابطه، کوفته یکی از غذاهای سنتی ارمنی است که از دوران امپراطوری عثمانی در آشپزخانه ارمنستان تهیه می‌شود. در تهیه‌ی این غذا، گوشت گاو با پیاز، سیر، خرده نان و ادویه‌جات ترکیب شده و در سس مخصوص گوجه‌فرنگی طبخ می‌شود. نام غذا نیز از کلمه‌ای فارسی به همین مضمون گرفته شده و به‌معنی «توپک‌های گوشتی» است.

نان لواش ارمنی با پنیر

غذاهای ارمنی

لاه معجون یا نان لواش ارمنی (Lamadzho or lahmacun) یکی از انواع مختلف نان ارمنی است که از آرد اعلا تهیه می‌شود و در بسیاری از کشورها ازجمله ایران، ترکیه، گرجستان، عراق، فلسطین و سوریه بخشی‌از قوت غالب مردم محسوب می‌شود. در ارمنستان، این نان به شیوه‌ها و با ترکیب‌های مختلفی ازجمله برش‌های گوشت نیز تهیه می‌شود. ولی یکی از بهترین و اصلی‌ترین انواع آن نان لواش پنیری است که در تهیه‌ی آن، تکه‌های پنیر به‌همراه نعنا و فلفل با خمیر ترکیب شده و برای چند دقیقه روی آتش پخته می‌شود.

خوراک گوشت با سس انار (Veal in Pomegranate Sauce)

غذاهای ارمنی

انار یکی از نمادهای اصلی در آشپزخانه ارمنستان محسوب می‌شود و ازاین‌رو، انواع نوشیدنی‌ها، سس‌ها و… از آن تهیه می‌شود. این خوراک دارای طعم ترد و خوشمزه‌ای است که از ترکیب گوشت و طعم ملس انار ایجاد شده است و به‌دلیل مزه خاصش پس از یکبار امتحان برای همیشه در ذهن خواهد ماند.

دلمه (Udoli Dolma)

غذاهای ارمنی

دلمه یکی دیگر از غذاهای سنتی و البته ملی ارمنستان است که از دیرباز تاکنون جایگاه خود را در سفره این کشور حفظ کرده است. در گذشته، اهالی این منطقه پس از فرآوری گوشت معمولا آن را در داخل برگ کلم یا مو می‌پیچیدند و طبخ می‌کردند. وجه‌تسمیه نام این غذا در زبان ارمنی نیز از کلمه «تولی» از ریشه «اودولی» به‌معنی درخت تاک برگرفته شده است. برای تهیه این غذا گوشت بره به همراه میوه‌های خشک‌شده در داخل برگ کلم پیچیده شده و با سس مخصوص طبخ می‌شود.

برای سفر به ارمنستان می‌توانید تور ارمنستان را در کجارو جست‌وجو کرده و بهترین آفر تور را ازمیان آژانس‌های معتبر مسافرتی با پایین‌ترین قیمت خریداری کنید. همچنین برای داشتن برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای سفر خود، کجارو فهرست کاملی از جاهای دیدنی ارمنستان را دراختیار شما قرار داده است که ضمن کسب اطلاعات لازم، سفر راحت‌تر و بهتری به ارمنستان داشته باشید.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=81301

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • واریته

    گوگل از ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ پشتیبانی از برنامه‌های ۳۲ بیتی را متوقف می‌کند

    ۱۳۹۷-۱۰-۳۰
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    کانن EOS R معرفی شد؛ سنسور فول‌فریم ۳۰ مگاپیکسلی، حذف آینه و مانت جدید RF

    ۱۳۹۷-۰۶-۱۵
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    با ۱۰ روش تسکین درد و بیهوش کردن در دوران باستان آشنا شوید

    ۱۳۹۶-۱۰-۰۲
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    نگرانی از عواقب بی مسئولیتی بیمارستانها در تزریق خون و آزمایش بیماران

    ۱۳۹۶-۰۳-۰۸
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    صداگذاری «همچنان که میمردم» به نیمه رسید

    ۱۳۹۶-۰۵-۲۵
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    لیلی رشیدی و زهرا داوودنژاد عضو «هیات مدیره» شدند

    ۱۳۹۶-۰۹-۲۶
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • دبیرکل شورای‌عالی عتف در افتتاحیه پتروفن ۱۴۰۴:ظرفیت‌های بی‌بدیل شورای‌عالی عتف برای هم‌رسانی دانشگاه و صنعت/ ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۶
  • محمدرضا سعیدی در افتتاحیه پتروفن ۱۴۰۴:راه عبور پتروشیمی از چالش‌های فناورانه، طراحی اکوسیستم پیچیده است/ ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۶
  • سورنا ستاری در افتتاحیه پتروفن ۱۴۰۴: هماهنگی و هم‌افزایی هلدینگ خلیج‌فارس با زیست‌بوم نوآوری ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۶
  • معاون وزیر نفت در آیین افتتاحیه پتروفن ۱۴۰۴:  ۹۵ درصد تجهیزات ثابت پتروشیمی بومی‌سازی ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۶
  • پیام تبریک مدیرعامل بانک سینا به مناسبت روز دانشجو

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۶
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است