غذاهایی برای کنترل آثار مخرب استرس
در شرایطی که استرس بخشی اجتناب ناپذیر از زندگی انسان محسوب میشود، این که چه غذایی مصرف میکنید و با بدن خود چگونه رفتار میکنید به صورت مستقیم بر واکنشهای بدن تاثیرگذار است.
در شرایطی که استرس بخشی اجتناب ناپذیر از زندگی انسان محسوب میشود، این که چه غذایی مصرف میکنید و با بدن خود چگونه رفتار میکنید به صورت مستقیم بر واکنشهای بدن تاثیرگذار است؛ التهاب یکی از واکنشهای طبیعی بدن به استرس است و اگر استرس را به خوبی کنترل نکنید، کنترل التهاب و اثرات مخرب آن دشوارتر میشود.
غذاهای سرشار از ترکیبات ضد التهاب مانند اسیدهای چرب غیر اشباع که در ماهیهای سالمون و تن یافت میشوند، آنتی اکسیدانها، پلی فنولها و کاروتنوئیدها که در سبزیهای برگدار سبز و فلفلهای دلمهای رنگ روشن یافت میشوند میتوانند به کاهش سطوح التهاب در بدن کمک و تواناییهای روانی برای کنترل عوامل استرسزا را تقویت کنند.