ظرفيت توليد پول ديجيتالي در كشور وجود دارد

خسرو سلجوقي عضو هيات عامل سازمان فناوري اطلاعات اعلام كرد باتوجه به بزرگ بودن مناطق كويري كشورمان اين ظرفيت در كشور وجود دارد كه به جاي توليد اسكناس پول ديجيتالي توليد كنيم.
به گزارش آی سی تی پک و به نقل از روابط عمومي فدراسيون ICT اتاق بازرگاني ايران، سلجوقي در خصوص امكان ايجاد پول ديجيتالي در كشور كه به تازگي توسط برخي بانكها مطرح شده گفت: يكي از بحثهاي مرتبط با بلاكچين مبحث انرژي است و ما از آنجايي كه در دشت كوير مركزي ايران اين قابليت را داريم كه با قيمت يك دهم جهاني بتوانيم انرژي توليد كنيم پس اين ظرفيت وجود دارد كه به جاي توليد اسكناس پول ديجيتالي توليد كنيم.
وي افزود:الان ارزشگذاري پول ديجيتالي بر مبناي ميزان برقي است كه مصرف ميشود و چون ما اين توانايي را داريم كه انرژي خورشيدي را به برق تبديل كنيم و ناحيه كويري كشورمان نيز بزرگ است امكان ورود به اين مبحث را داريم.
سلجوقي عضو هيات عامل سازمان فناوري اطلاعات در مصاحبه با روابط عمومي فدراسيون ICTاتاق بازرگاني ايران در خصوص اينكه در مبحث پول ديجيتال كشور بايد ورود پيدا كرده و يا در برابر آن مقاومت كند نيز اظهار داشت: من فكر ميكنم پول ديجيتالي مخصوصا با شرايطي كه نياز به مقابله با تحريمهاي جهاني وجود دارد درواقع يك فرصت است و حتي شايد در اين مبحث كمي هم با تاخير ورود پيدا كردهايم.
وي در خصوص بلاكچين و نگاه دوگانهاي كه در كشور به آن وجود داشته و عدهاي آن را پذيرفته و برخي رد ميكنند نيز گفت: ما بايد دو موضوع را از هم جدا كرده و بدانيم كه دانش بلاكچين فقط محدود به ارز ديجيتالي نيست. دانش بلاكچين در ساير بخشها از جمله در كشاورزي و خدمات نيز كاربرد دارد اما چون كاربرد آن را نميدانيم و اولين بار بلاكچين در ارز ديجيتالي استفاده شد اين دو را برابر هم قرار داديم.
سلجوقي ادامه داد: بلاك چين فارغ از بحث پول ديجيتالي در بخشهاي مختلف كاربرد دارد و در دنيا نيز به پول ديجيتالي نگاههاي مختلفي وجود داشته و بعضي پول ديجيتالي را كالا ميدانند و آنرا مرتبط با بورس و فرابورس ارزيابي ميكنند و برخي آنرا ارز دانسته و آن را در قالب بانك مركزي خود رگولاتوري ميكنند و برخي نيز هنوز ابهاماتي در خصوص آن دارند. به اين ترتيب امروز در دنيا نگاههاي متنوع اين چنيني وجود دارد و درستي يا غلطي آن و اين كه چه زمان همهگير ميشود نياز به تامل بيشتر دارد.