صدور فاکتور الکترونيکی و ايجاد کد نقش در سامانه جامع تجارت توسط اتحاديه باتری و لوازم برقی خودرو برگزار شد

تریتا نیوز : کارگاه آموزشي طرح شناسه کالا و کد رهگيري، صدور فاکتور الکترونيکي و ايجاد کد نقش در سامانه جامع تجارت براي اعضاي صنف سازندگان و فروشندگان باتري و لوازم برقي خودرو با حضور محمدمهدي برادران، معاون صنايع عمومي وزير صمت، قاسم نوده فراهاني رئيس، ابراهيم درستي نايب رئيس اول، خسرو ابراهيمي نيا نايب رئيس دوم، حسين دروديان عضو هيئت رئيسه اتاق اصناف تهران و حسين علي اکبري رئيس و اعضاي اين صنف در محل اتاق اصناف تهران برگزار شد.
در اين جلسه محمدمهدي برادران، معاون صنايع عمومي وزير صمت ضمن تبريک دهه توليد و صنعت و روز ملي اصناف به حاضران گفت: از آنجا که کار شما به نوعي صنفي و صنعتي مي باشد و علم، تخصص و تجربه صنفي را يک جا داريد؛ لذا امين مردم بوده و نظر شما به حق نزديک و براي مردم راه گشاتر است. بر اين اساس در اجراي طرح شناسه کالا و کد رهگيري مي توانيد بسيار موثر و کارساز عمل کنيد.
برادران تصريح کرد: صنعت باتري کشور پتانسيل تامين بيش از ۹۹ درصد از نياز داخلي را دارد؛ پس نه نياز به قاچاق داريم نه واردات بي کيفيت. هم مواد اوليه به اندازه کافي داريم و هم صنعت خوب. از سوي ديگر شبکه اصناف امين، آموزش ديده و متخصصي داريم که بسيار سرمايه ارزشمندي هستند و بايد قدر آن را بدانيم و به شکلي مناسب از ظرفيت آنها استفاده کنيم.
معاون صنايع عمومي وزير صمت گفت: اگر توليدکننده خوبي داريم بايد از آن حمايت کنيم، بايد به توليدکننده خوب افتخار کنيم. توليدکنندگان از خودمان از فرزندانمان و از هموطنانمان هستند؛ يعني همه ما پاي سفره صنعت و توليد نشسته ايم؛ چه کساني که مستقيم از اين بخش حقوق مي گيرند و چه کساني که غيرمستقيم از آن ارتزاق مي کنند.
وي در اهميت توليد و تاثير اجراي طرح مذکور در ساماندهي آن افزود: اگر توليد نباشد نه توزيعي خواهد بود؛ نه کارگر و کارمندي؛ پس بايد ارزش و اهميت توليد بر هر کسي روشن باشد. در مجموعه شما توليدکننده هاي بسيار خوبي در صنعت باتري سازي داريم.
معاون صنايع عمومي وزير صمت گفت: ما نيازمند اعتماد مردم هستيم. بايد فرزندانمان به صنفي بودن ما افتخار کنند. بزرگترين سرمايه توليد؛ هويت ملي و بزرگترين سرمايه اصناف؛ هويت صنفي آنها مي باشد که بايد حفظ شود و يکي از ابزارهاي اين هدف داشتن شناسه کالا و کد پيگيري است.
وي در اهميت داشتن شناسه کالا و کد پيگيري افزود: با همکاري شما به عنوان صاحبان اصلي اين صنف و صنعت و تحقق اجراي دقيق اين طرح، افراد سودجو و فرصت طلب ديگر نمي توانند کالاي تقلبي، بي کيفيت و بدون کد شناسه و پيگيري را در کنار کالاهاي شما عرضه کنند.
معاون صنايع عمومي وزير صمت تصريح کرد: اصلاح و شفاف سازي در حوزه توليد و فروش کالا در بلندمدت به نفع مصرفکننده و توليدکننده است و از قاچاق معکوس و فساد در کشور جلوگيري ميکند.
برادران در پايان تاکيدکرد: شما امين دولت هستيد و ما از نظرات، راهکارها و ايده هاي شما متخصصان استقبال مي کنيم.
حسين علي اکبري، رئيس اتحاديه سازندگان و فروشندگان باتري و لوازم برقي خودرو تهران نيز طي سخناني در ارتباط با اجراي اين طرح و اهميت آن گفت: يکي از اهداف پيش بيني شده براي اجراي اين طرح جلوگيري از ورود کالاي قاچاق و تقلبي به بازار مي باشد. در اين راستا تشخيص کالاهاي معتبر و اصل از نامعتبر و قاچاق نيازمند تعريف ساختاري بود که تمام نکته نظرات تخصصي صنف را به وزارت صمت ارايه داديم.
علي اکبري گفت: در طرح شناسه کالا و کد پيگيري بايد تمام توليدکنندگان، بنکداران، توزيع کنندگان و فروشندگان خرد در سامانه جامع تجارت ايران ثبت نام کرده و داراي کد شناسايي باشند؛ يعني چرخه اي تعريف شده است که خارج از آن خريد و فروشي صورت نمي گيرد؛ بنابراين واحدهاي بدون پروانه از چرخه خارج مي شوند چرا که نمي توانند براي ثبت امور خود وارد سامانه شوند.
وي تاکيد کرد: پيگيري و ساماندهي واحدهاي بدون پروانه و تداخل صنفي از مهم ترين اقدامات هيئت مديره اتحاديه است که در دو ماه گذشته ۲۵۰ واحد بدون پروانه شناسايي و اقدامات لازم براي ساماندهي آنها انجام شده است.
در پايان با حضور کارشناسان، آموزش لازم در خصوص طرح شناسه کالا و کد رهگيري، صدور فاکتور الکترونيکي و ايجاد کد نقش در سامانه جامع تجارت ارائه و به سوالات اعضای صنف پاسخ داده شد.