تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • تأکید مدیرعامل صبانور بر تسریع اجرای پروژه‌ها و ارتقای تولید در بازدید میدانی از واحدهای شرکت

  • مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در بیمه ایران برگزار شد

  • ۹۰درصد تسهیلات بانک توسعه صادرات ایران در اختیار بخش مولد خصوصی/ صدور ضمانت نامه برای تولیدکننده واقعی با قدرت ادامه دارد

  • افتتاح پروژه بهبود راندمان واحد موم گیری شرکت نفت ایرانول 

  • پتروشیمی کارون، رکورد تولید ایزوسیانات را شکست

  • جهش ۴۰ پله‌ای کارگزاری خلیج‌فارس در رتبه معاملات بازار سرمایه

  • بازدید مدیران ارشد بانک توسعه صادرات ایران از شرکت کلور

  • اعلام اولویت‌های عملیاتی مدیرعامل جدید بانک توسعه تعاون

  • نیروی انسانی توانمند، کلید برتری سازمان است

  • هلدینگ خلیج‌فارس از پیشنهادهای نوآورانه در زمینه ساخت و استانداردسازی فیلترها استقبال می‌کند

واریته
صفحه اصلی›واریته›شکلات‌ مرغوب را بشناسید

شکلات‌ مرغوب را بشناسید

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۵-۱۲-۱۹

کارشناس غذا و دارو درباره ویژگی‌های شکلات مرغوب گفت: شکلات باید ۲ ماده اصلی کره و پودر کاکائو را داشته باشد.کره کاکائو بخش چربی دانه کاکائو است که در فرآیند پیچیده‌ای از دانه کاکائو استحصال می‌شود.

زهره پوراحمدی،کار‌شناس سازمان غذا و دارو در مورد خرید و تهیه شکلات که معمولاً در روزهای باقی‌مانده تا پایان سال و فرارسیدن عید نوروز اتفاق می‌افتد، اظهار داشت: شکلات باید دو ماده اصلی کره کاکائو و پودر کاکائو را داشته باشد.کره کاکائو در واقع بخش چربی دانه کاکائو است که طی فرآیند پیچیده‌ای از دانه کاکائو استحصال می‌شود.

پوراحمدی ادامه داد: ترکیب کره کاکائو و پودر کاکائو  در صنعت به‌همراه سایر مواد ترکیبی فرعی، طی فرآیند پیچیده و همراه با تکنولوژی انجام می‌شود. کیفیت شکلات تولیدی بسیار مرتبط با نحوه فرآیند آن و مواد اولیه آن به‌ویژه دو ماده اصلی آن است.

وی اظهار داشت: شکلات تیره دارای درصد بالاتری از کاکائو (بالای ۵۰ درصد) و دارای مقدار کمتری شکر نسبت به شکلات‌های معمولی است. اسید چرب عمده کره کاکائو اسید استئاریک است که تقریباً نقش خنثی در افزایش کلسترول بدن دارد، اما روغن‌های جانشین کره کاکائو یا همان CBS و CBR با توجه به عمده اسید چرب آن (اسید پالمیتیک) از فاکتورهای خطر در افزایش کلسترول هستند.

این کار‌شناس سازمان غذا و دارو گفت: یکی از فرآیندهای الزامی شکلات تکنیک “تمپرینگ” است. شکلات تمپرینگ شده با ظاهری براق و شکستن صدادار و نیز جدا شدن راحت از قالب، قابل شناسایی است.

پوراحمدی ادامه داد: تکنیک “تمپرینگ” شکلات به‌وسیله کریستالی شدن چربی شکلات در وضعیت پایدار و شکل همگن شده شکلات باعث می‌شود سطح شکلات براق شده و به‌هنگام شکستن شکلات صدای شکسته شدن ترد را بدهد. تمپرینگ فرآیند ضروری است که باعث تولید شکلات مرغوب می‌شود. اگر تمپرینگ شکلات به‌اندازه کافی صورت نگیرد بعضی از این کریستال‌های ناپایدار به‌روی سطح آمده و چهره محصول نهائی شکلات خاکستری و کدر می‌شود؛ اصطلاحاً “شکوفه چربی” ایجاد می‌شود.

وی افزود: آنچه مهم است در موقع تهیه شکلات به عنوان فرآورده و مواد ترکیبی آن توجه کنید. اگر عنوان نوشته شده باشد فرآورده‌های کاکائویی یعنی کره کاکائو ندارد و به‌جای آن روغن جانشین کره کاکائو دارد، ضمناً فرآورده کاکائویی فرآیند تمپرینگ را ندارد.

پوراحمدی با بیان اینکه تولید هر گونه شکلات مشمول اخذ پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو است، اظهار داشت: مصرف کنندگان هنگام خرید هر نوع شکلات به داشتن “آرم سازمان غذا و دارو”، شماره پروانه بهداشتی، سری ساخت، آدرس و تلفن کارخانه دقت کنند، همچنین شکلات‌های وارداتی نیز باید برچسب اصالت داشته باشند که قابلیت استعلام و رهگیری و ردیابی باشد.

 

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=4941

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • واریته

    خروج از “آفساید” با یک رویداد سلامت‌محور

    ۱۳۹۹-۱۰-۲۲
    توسط مهناز خدادوست
  • واریته

    تام هنکس مینی سریالی درباره انتخابات و ترامپ می‌سازد

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۲
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    چند حقیقت جالب از همه چیز و همه جا که احتمالاً چیزی از آن ها نمی دانید

    ۱۳۹۸-۰۱-۱۷
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    راهنمای هزینه و دریافت «ویزا بلند مدت اوکراین» در تهران

    ۱۳۹۷-۰۳-۲۴
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    رئیس جدید سازمان سینمایی را بیشتر بشناسید

    ۱۳۹۵-۱۲-۱۸
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    هوش مصنوعی هم‌اکنون می‌خواند، می‌نویسد و ترجمه می‌کند

    ۱۳۹۷-۱۲-۲۶
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • تأکید مدیرعامل صبانور بر تسریع اجرای پروژه‌ها و ارتقای تولید در بازدید میدانی از واحدهای ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در بیمه ایران برگزار شد

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • ۹۰درصد تسهیلات بانک توسعه صادرات ایران در اختیار بخش مولد خصوصی/ صدور ضمانت نامه برای ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • افتتاح پروژه بهبود راندمان واحد موم گیری شرکت نفت ایرانول 

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • پتروشیمی کارون، رکورد تولید ایزوسیانات را شکست

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است