تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • امکان وکالتی کردن حساب های بانک ملی برای ثبت نام در طرح فروش سایپا

  • حمایت ویژه بانک ملی از هنرمندان توانیاب در جشنواره همام مدیرعامل بانک ملی

  • رویکردمان بهبود شرایط کاری پرستاران در مراکز درمانی سازمان است

  • پیام دکتر بنائیان مدیرعامل پست بانک ایران به مناسبت هفته و روز پدافند غیر عامل

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و دانشگاه علوم پزشکی ایران

  • رشد ۱۵۰ درصدی سود عملیاتی و ارتقای نسبت کفایت سرمایه به ۴/۴ درصد

  • اعلام اسامی برندگان قرعه كشی جشنواره حساب های قرض الحسنه بانك ملت

  • لبخند آسیا همراه لبخند هنرمندان

  • بانک سینا موفق به کسب تندیس مدیریت انتشارات رسانه‌ای شد 

  • کسب چند رتبه برتر توسط روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران

واریته
صفحه اصلی›واریته›شکلات‌ مرغوب را بشناسید

شکلات‌ مرغوب را بشناسید

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۵-۱۲-۱۹

کارشناس غذا و دارو درباره ویژگی‌های شکلات مرغوب گفت: شکلات باید ۲ ماده اصلی کره و پودر کاکائو را داشته باشد.کره کاکائو بخش چربی دانه کاکائو است که در فرآیند پیچیده‌ای از دانه کاکائو استحصال می‌شود.

زهره پوراحمدی،کار‌شناس سازمان غذا و دارو در مورد خرید و تهیه شکلات که معمولاً در روزهای باقی‌مانده تا پایان سال و فرارسیدن عید نوروز اتفاق می‌افتد، اظهار داشت: شکلات باید دو ماده اصلی کره کاکائو و پودر کاکائو را داشته باشد.کره کاکائو در واقع بخش چربی دانه کاکائو است که طی فرآیند پیچیده‌ای از دانه کاکائو استحصال می‌شود.

پوراحمدی ادامه داد: ترکیب کره کاکائو و پودر کاکائو  در صنعت به‌همراه سایر مواد ترکیبی فرعی، طی فرآیند پیچیده و همراه با تکنولوژی انجام می‌شود. کیفیت شکلات تولیدی بسیار مرتبط با نحوه فرآیند آن و مواد اولیه آن به‌ویژه دو ماده اصلی آن است.

وی اظهار داشت: شکلات تیره دارای درصد بالاتری از کاکائو (بالای ۵۰ درصد) و دارای مقدار کمتری شکر نسبت به شکلات‌های معمولی است. اسید چرب عمده کره کاکائو اسید استئاریک است که تقریباً نقش خنثی در افزایش کلسترول بدن دارد، اما روغن‌های جانشین کره کاکائو یا همان CBS و CBR با توجه به عمده اسید چرب آن (اسید پالمیتیک) از فاکتورهای خطر در افزایش کلسترول هستند.

این کار‌شناس سازمان غذا و دارو گفت: یکی از فرآیندهای الزامی شکلات تکنیک “تمپرینگ” است. شکلات تمپرینگ شده با ظاهری براق و شکستن صدادار و نیز جدا شدن راحت از قالب، قابل شناسایی است.

پوراحمدی ادامه داد: تکنیک “تمپرینگ” شکلات به‌وسیله کریستالی شدن چربی شکلات در وضعیت پایدار و شکل همگن شده شکلات باعث می‌شود سطح شکلات براق شده و به‌هنگام شکستن شکلات صدای شکسته شدن ترد را بدهد. تمپرینگ فرآیند ضروری است که باعث تولید شکلات مرغوب می‌شود. اگر تمپرینگ شکلات به‌اندازه کافی صورت نگیرد بعضی از این کریستال‌های ناپایدار به‌روی سطح آمده و چهره محصول نهائی شکلات خاکستری و کدر می‌شود؛ اصطلاحاً “شکوفه چربی” ایجاد می‌شود.

وی افزود: آنچه مهم است در موقع تهیه شکلات به عنوان فرآورده و مواد ترکیبی آن توجه کنید. اگر عنوان نوشته شده باشد فرآورده‌های کاکائویی یعنی کره کاکائو ندارد و به‌جای آن روغن جانشین کره کاکائو دارد، ضمناً فرآورده کاکائویی فرآیند تمپرینگ را ندارد.

پوراحمدی با بیان اینکه تولید هر گونه شکلات مشمول اخذ پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو است، اظهار داشت: مصرف کنندگان هنگام خرید هر نوع شکلات به داشتن “آرم سازمان غذا و دارو”، شماره پروانه بهداشتی، سری ساخت، آدرس و تلفن کارخانه دقت کنند، همچنین شکلات‌های وارداتی نیز باید برچسب اصالت داشته باشند که قابلیت استعلام و رهگیری و ردیابی باشد.

 

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=4941

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • واریته

    کمک هایی برای مدیریت رفتار که باعث کاهش مشکلات رفتاری فرزندتان می شود!!

    ۱۳۹۸-۰۳-۱۲
    توسط مهناز خدادوست
  • واریته

    گوشه‌ای از خشونت جامعه نسبت به زنان را نشان دادیم/ دغدغه داشتیم

    ۱۳۹۶-۱۱-۱۶
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    آشنایی با سوغات و صنایع دستی تهرانی ها: از سیب دماوند و کشمش شهریار تا جاجیم فیروزکوه

    ۱۳۹۷-۰۶-۱۵
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    رفتار‌های احترام آمیز

    ۱۳۹۷-۰۲-۰۶
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    اعتراض ها به نمایشگاه نقاشی‌های تهمینه میلانی و گالری گردی اردیبهشتی

    ۱۳۹۸-۰۲-۱۵
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    رضا گلزار خبر داد: «عاشقانه ۲» ساخته می‌شود

    ۱۳۹۸-۰۴-۱۳
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • امکان وکالتی کردن حساب های بانک ملی برای ثبت نام در طرح فروش سایپا

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۰۷
  • حمایت ویژه بانک ملی از هنرمندان توانیاب در جشنواره همام مدیرعامل بانک ملی

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۰۷
  • رویکردمان بهبود شرایط کاری پرستاران در مراکز درمانی سازمان است

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۰۷
  • پیام دکتر بنائیان مدیرعامل پست بانک ایران به مناسبت هفته و روز پدافند غیر عامل

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۰۷
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و دانشگاه علوم پزشکی ایران

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۰۷
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است