شما از روغن ماهی اشتباه استفاده می کنید
روغن ماهی فوق العاده است، اما آیا شما از آن درست استفاده می کنید؟!
شما از روغن ماهی اشتباه استفاده می کنید
اگر از روغن ماهی درست استفاده کنید، سیستم قلبی شما تقریباً فنا ناپذیر خواهد شد! از شر تمام التهابات خلاص می شوید، حساسیت به انسولین در شما بهبود پیدا می کند و سیستم چربی سوزی بدن تان شروع به کار می کند.
متاسفانه، عده زیادی از افراد استفاده درستی از روغن ماهی نمی کنند و نتایجی را که اشاره شد دریافت نمی کنند. مسئله اینجاست که ورزشکاران نمی دانند روغن ماهی و یا به عبارت دقیق تر امگا ۳ چیست و چگونه کار می کند؟!
سود کسب و کار یک عده، تعادل شیمیایی بدن ما را به هم می ریزد
برای اینکه متوجه بشوید منظورم چیست، باید داستان جالبی را برای شما تعریف کنم تا بدانید برای چه ما نیازمند به کپسول های روغن ماهی شده ایم!!
همه چیز از یک واقعیت ساده شروع شد: برگ ها سریع تر فاسد می شوند اما دانه ها دیرتر!
اگر شما یک تولید کننده مواد غذایی باشید، علاقه مندید محصولاتی تولید کنید که مدت زمان زیادی را بدون خراب شدن طی کنند. به همین دلیل پرورش دهندگان گیاهان به سراغ پرورش گیاهانی رفتند که درصد فساد پذیری آن ها پایین تر باشد و عمر طولانی داشته باشند. یعنی دانه ها و غله و حبوبات.
دلیل اینکه گیاهان برگ دار به سرعت فاسد می شدند وجود مقادیر زیادی امگا ۳ است و دلیل عمر بالای دانه و غله و حبوبات وجود امگا ۶ است. امگا ۶ ساختار شیمیایی پایدار تری دارد و به همین دلیل ۶۰-۹۰% انبار های غذایی جهان شامل محصولات دانه و غله و حبوبات است.
نگاهی به سوپر مارکت ها بیندازید، بسیاری از موادی که بسته بندی شده اند، در یک نگاه کلی منشا آن ها دانه ها، غله و حبوبات است! از مواد تشکیل دهنده سس ها، روغن های پخت و پز، کره بادام زمینی و …همگی سرشار از امگا ۶ است.
غلات آن قدر ارزان و فراوان هستند که حتی دولت برای خرید قیمت تضمینی مشخص می کند (این موضوع منحصر به ایران نیست!!). حتی این غلات را به خورد حیوانات هم می دهیم! گاو ها به طور طبیعی علف می خورند اما ما آن ها را مجبور کرده ایم تا غلات بخورند! تا زودتر چاق شوند.
این کار باعث شده مجبور شویم به خاطر کاهش التهاب به آن ها آنتی بیوتیک هم بدهیم و این موجودات بیچاره را تبدیل به بمب های امگا ۶ کرده ایم!!
ظلم تولید کنندگان فقط به گاو ها محدود نمی شود، بلکه ماهی هم قربانی دیگر این داستان است! در مراکز پرورش ماهی از مقادیر بالای سویا برای تغذیه ماهی ها استفاده می شود.
مرغ ها هم قربانی دیگر این جنایت هستند، مرغ به طور طبیعی در رژیم اش یک ترکیب متعادل از غلات و حشرات را مصرف می کند!
دیگر هیچ کدامیک از این محصولات، امروزه منابع امگا ۳ نیستند!
این احتمالاً دلیل مرگ پدر بزرگ تان است!
قلب
به علت حفظ این بازار پر از سود، نسبت امگا ۶ به امگا ۳ به ۲۵ به ۱ رسیده است! در حالی که باید ۳ به ۱ باشد.
تئوری مصرف چربی برابر است با حمله قلبی را به یاد دارید؟! مردم از مصرف چربی های اشباع خودداری می کردند و به سمت مصرف روغن های گیاهی چرخش پیدا کردند.
مسئله اینجا بود که در گذشته حداقل چربی های حیوانی حاوی مقادیر قابل توجهی از امگا ۳ بودند. مردم از مصرف کره حیوانی به سمت مصرف مارگارین سوق پیدا کردند.
مواجه با مقادیر فراوان امگا ۶ و چربی های ترانس احتمالاً یکی از علل مرگ پدر یا پدر بزرگ تان از بیماری های قلبی بوده است!
امگا ۶ عامل ایجاد کننده التهاب شیمیایی است که باعث لخته شدن خون می شود. التهاب با ۱۰۰ بیماری کشنده در انسان رابطه دارد! بیماری های قلبی، سرطان، سکته، آلزایمر و…
از طرفی این التهاب نقش بزرگی در چاق شدن شما بازی می کند.
یکی از دلایلی که شما سالانه مجبور به استفاده از مقادیر بالای آسپیرین، ایبوپروفن و استامینوفن می شوید،
همین وجود مقادیر بالای امگا ۶ در رژیم غذایی شماست! اما در مقابل امگا ۳ اثر ضد التهابی دارد. امگا ۳ با افزایش نفوذ پذیری غشاء سلولی باعث افزایش حساسیت به انسولین می شود که خبر خوبی است! و باعث افزایش سوخت و ساز و مبارزه هر چه بهتر با چاقی است.
به همین دلیل ما مجبور به مصرف کپسول های روغن ماهی هستیم. همان طور که می دانید ماهی در طبیعت جلبک، گیاهان دریایی را مصرف می کند که حاوی مقادیر بالای امگا ۳ است!
امگا ۳ ماهی tamrino.ir
یک تکه دیگر از این پازل که مردم فراموش می کنند این است که امگا ۶ و امگا ۳ در بدن با هم رقابت می کنند تا بتوانند وارد غشاء سلولی بشوند.
شما نمی توانید انتظار داشته باشید فقط با مصرف کپسول روغن ماهی تمام مشکلات تان حل شده باشد! بلکه باید همزمان مصرف امگا ۶ خود را نیز پایین بیاورید. امگا ۳ حریف امگا ۶ نمی شود!
۴ راه حل برای مشکل شما
از کپسول های با کیفیت امگا ۳ استفاده کنید و از طرفی مصرف امگا ۶ خود را کاهش دهید. از مصرف مواد غذایی بسته بندی شما تا جای ممکن خودداری کنید.
از سرخ کردن مواد غذایی با روغن آفتاب گردان، سویا، ذرت و پنبه دانه خودداری کنید و به جای آن از روغن زیتون استفاده کنید.
اگر می توانید از گوشت گاو هایی استفاده کنید که از علف تغذیه کرده اند.
یادتان باشد که نسبت امگا ۶ به امگا ۳ مهم تر از مقدار مصرف آن هاست. پس اگر مقادیر بالای امگا ۶ مصرف می کنید، مقادیر بالاتری هم امگا ۳ مصرف کنید.
تا می توانید از سبزی ها تغذیه کنید.
بروید و آزمایش خون بدهید تا متوجه نسبت امگا ۶ به امگا ۳ خود بشوید. اینگونه می توانید ریسک ابتلا به بیماری های قلبی را حدس بزنید!