تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • در راستای ارتقای ایمنی و پایداری تولید و بنا به تصویب کمیته‌ی عالی HSE؛ آیین الحاق سه دستگاه خودروی سنگین آتش‌نشانی و امداد به بخش HSE شرکت فولاد خوزستان انجام شد

  • دکتر «فتحعلی» خبر داد: حفظ کمترین نرخ مطالبات غیرجاری شبکه بانکی توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران

  • لیست شعب کشیک برخی مناطق بانک سینا در روزچهارشنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۴

  • تأکید نمایندگان مجلس بر ضرورت خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری / از عملکرد بانک ملی ایران قدردانی شد

  • ارتقای سواد مالی با کاریکاتور؛ نگاه تازه بانک توسعه صادرات ایران و تامین سرمایه تمدن به دیپلماسی فرهنگی

  • همزمان با هفته گرامیداشت قانون اساسی؛ نشست «تبیین همبستگی و وفاق ملی در پرتو قانون اساسی» در پست‌بانک ایران برگزار شد

  • جلسه ارزیابی عملکرد آبان‌ماه مدیریت شعب استان‌ها و مناطق پست‌بانک ایران برگزار شد

  • شرکت سرویس نیروگاهی مپنا برنده مناقصه بهره‌برداری نیروگاه سیکل ترکیبی بوتیا شد

  • حضور فعال بیمه آسیا در همایش بیمه و توسعه

  • در نشست رئیس هیات عامل ایمیدرو و مدیرعامل بورس کالای ایران اعلام شد: سمیعی نژاد: برنامه تشکیل کارگروه ایمیدرو و بورس کالای ایران با هدف جذب سرمایه از طریق بورس کالا/جهرمی: توسعه بورس کالا؛ با حمایت ایمیدرو محقق شد/ارایه ۷ روش تامین مالی در بخش معدن و صنایع معدنی

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›سوشی، غذایی سالم است یا مضر؟

سوشی، غذایی سالم است یا مضر؟

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۸-۰۴-۱۸
مردم معمولا از سوشی به عنوان یک غذای سالم و مغذی یاد می‌کنند. اما آیا واقعا چنین است؟

سوشی یک غذای سنتی ژاپنی است که در آن از ماهی خام استفاده و همراه با سس سویا شور خورده می‌شود.

سوشی از برنج پخته شده، ماهی خام یا پخته و سبزیجات تهیه می‌شود که درون یک لایه جلبک پیچیده و معمولا به همراه سس سویا، واسابی یا زنجبیل ورقه‌ای خورده می‌شود. سوشی برای اولین بار در قرن ۷ میلادی و با فشردن و تخمیر ماهی تمیز بین برنج و نمک تهیه شد. در قرن ۱۷ میلادی، به برنج سرکه نیز اضافه شد تا مدت زمان تخمیر کاهش و طعم سوشی بهتر شود. در قرن ۱۹ فرایند تخمیر با استفاده از ماهی خام متوقف و سوشی را به یک غذای از تولید به مصرف تبدیل کرد.

سوشی به دلیل داشتن مواد غذایی گوناگون به عنوان یک غذای مغذی شناخته می‌شود. ماهی یک منبع بسیار خوب از پروتئین، ید، امگا۳ و ویتامین‌های معدنی به خصوص ویتامین D می‌باشد. واسابی یک خمیر طعم دار و تند است که در کنار سوشی آن هم در مقادیر خیلی کم مصرف می‌شود. واسابی سرشار از بتاکاروتن، گلوکوزینولات و ایزوتیوسیانات است که خاصیت ضد التهابی، ضد باکتری و ضد سرطانی دارد. نوری، جلبک مورد استفاده در سوشی دارای کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن، سدیم، ید، تیامین و ویتامینهای A،C و E ، و حدود نیمی از آن پروتئین است.

جزء اصلی سوشی برنج است که تقریبا تمام مواد معدنی، فیبر و ویتامین‌های آن حذف شده است. برنج سوشی به وسیله شکر و قند تهیه می‌شود و به دلیل فیبر کم آن، کربوهیدرات موجود در آن می‌تواند به سرعت تجزیه شود و قند خون را افزایش دهد. اما از سوی دیگر گفته می‌شود به دلیل اضافه کردن سرکه به برنج، سرکه موجب کاهش قند خون می‌شود.

سوشی به دلیل سس‌های پرچرب و مقدار کم سبزیجات و ماهی به یک غذای پر کالری با پروتئین و فیبر کم بدل شده است. همچنین به دلیل نمک زیاد در این غذا، می‌تواند خطر ابتلا به سرطان معده و فشار خون بالا را در افراد افزایش دهد. اگر سوشی به روش درست تهیه نشود می‌تواند حامل باکتری باشد که احتمال ابتلا به عفونت را افزایش می‌دهد.

با تمام این تفاسیر، سوشی دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی زیادی است که موجب افزایش سلامت بدن می‌شود، از سوی دیگر حاوی نمک، چربی‌های ناسالم و کربوهیدرات کم می‌باشد و بهتر است در مصرف سوشی زیاده روی نشود.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=86297

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    جلوگیری از خستگی چشم ها مقابل کامپیوتر با این کارها

    ۱۳۹۶-۰۷-۰۲
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    یک سوم بیماران ام اس دچار تغییرات شخصیتی می‌شوند

    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    آنچه درباره مصرف کرم ضد آفتاب، SPF و برندهای معروف ضد آفتاب باید بدانیم

    ۱۳۹۷-۰۳-۲۲
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    آیا مصرف لیدوکائین در دوران حاملگی مضر است؟

    ۱۳۹۶-۱۰-۲۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    علت سفید شدن موها در جوانی

    ۱۳۹۸-۰۵-۰۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    راهکارهای خانگی برای از بین بردن جوش های سر سیاه

    ۱۳۹۹-۰۳-۲۱
    توسط مهناز خدادوست

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • در راستای ارتقای ایمنی و پایداری تولید و بنا به تصویب کمیته‌ی عالی HSE؛ آیین ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • دکتر «فتحعلی» خبر داد: حفظ کمترین نرخ مطالبات غیرجاری شبکه بانکی توسط بانک قرض‌الحسنه ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • بانک سینا

    لیست شعب کشیک برخی مناطق بانک سینا در روزچهارشنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۴

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • تأکید نمایندگان مجلس بر ضرورت خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری / از عملکرد بانک ملی ایران ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • ارتقای سواد مالی با کاریکاتور؛ نگاه تازه بانک توسعه صادرات ایران و تامین سرمایه تمدن ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۱
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است