تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • در آئین امضای تفاهمنامه با شرکت بلاروسی بلاز، با حضور وزیر صمت مطرح شد؛ تاکید مهندس آقاجانلو بر بومی سازی دامپتراک های بلاز در ایران

  • اعضای جدید هیئت مدیره شرکت‌های تابعه گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس منصوب شدند

  • بورس کالا میزبان عرضه ۴۵۱ هزار تن انواع محصول

  • درخشش «ونوین» با رشد ۲۶ درصدی درآمدها

  • مدیرعامل شرکت ملی مس در نشستی با حضور رئیس هیأت عامل ایمیدرو و مدیرعامل بلاز کشور بلاروس اعلام کرد: همکاری با شرکت بلاز برای تحقق اهداف برنامه‌های توسعه معدنی شرکت مس

  • برگزاری مزایده عمومی ۱۳۳ فقره از املاك مازاد بانك ملت

  • پیام مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور به مناسبت هفته دولت

  • به مناسبت هفته دولت؛ سفر مدیرعامل پست بانک ایران و هیات همراه به استان خراسان رضوی

  • لیست شعب کشیک بانک سینا در روزپنجشنبه ۶ شهریور ماه ۱۴۰۴ 

  • مرحله سوم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی واریز شد

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›سوشی، غذایی سالم است یا مضر؟

سوشی، غذایی سالم است یا مضر؟

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۸-۰۴-۱۸
مردم معمولا از سوشی به عنوان یک غذای سالم و مغذی یاد می‌کنند. اما آیا واقعا چنین است؟

سوشی یک غذای سنتی ژاپنی است که در آن از ماهی خام استفاده و همراه با سس سویا شور خورده می‌شود.

سوشی از برنج پخته شده، ماهی خام یا پخته و سبزیجات تهیه می‌شود که درون یک لایه جلبک پیچیده و معمولا به همراه سس سویا، واسابی یا زنجبیل ورقه‌ای خورده می‌شود. سوشی برای اولین بار در قرن ۷ میلادی و با فشردن و تخمیر ماهی تمیز بین برنج و نمک تهیه شد. در قرن ۱۷ میلادی، به برنج سرکه نیز اضافه شد تا مدت زمان تخمیر کاهش و طعم سوشی بهتر شود. در قرن ۱۹ فرایند تخمیر با استفاده از ماهی خام متوقف و سوشی را به یک غذای از تولید به مصرف تبدیل کرد.

سوشی به دلیل داشتن مواد غذایی گوناگون به عنوان یک غذای مغذی شناخته می‌شود. ماهی یک منبع بسیار خوب از پروتئین، ید، امگا۳ و ویتامین‌های معدنی به خصوص ویتامین D می‌باشد. واسابی یک خمیر طعم دار و تند است که در کنار سوشی آن هم در مقادیر خیلی کم مصرف می‌شود. واسابی سرشار از بتاکاروتن، گلوکوزینولات و ایزوتیوسیانات است که خاصیت ضد التهابی، ضد باکتری و ضد سرطانی دارد. نوری، جلبک مورد استفاده در سوشی دارای کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن، سدیم، ید، تیامین و ویتامینهای A،C و E ، و حدود نیمی از آن پروتئین است.

جزء اصلی سوشی برنج است که تقریبا تمام مواد معدنی، فیبر و ویتامین‌های آن حذف شده است. برنج سوشی به وسیله شکر و قند تهیه می‌شود و به دلیل فیبر کم آن، کربوهیدرات موجود در آن می‌تواند به سرعت تجزیه شود و قند خون را افزایش دهد. اما از سوی دیگر گفته می‌شود به دلیل اضافه کردن سرکه به برنج، سرکه موجب کاهش قند خون می‌شود.

سوشی به دلیل سس‌های پرچرب و مقدار کم سبزیجات و ماهی به یک غذای پر کالری با پروتئین و فیبر کم بدل شده است. همچنین به دلیل نمک زیاد در این غذا، می‌تواند خطر ابتلا به سرطان معده و فشار خون بالا را در افراد افزایش دهد. اگر سوشی به روش درست تهیه نشود می‌تواند حامل باکتری باشد که احتمال ابتلا به عفونت را افزایش می‌دهد.

با تمام این تفاسیر، سوشی دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی زیادی است که موجب افزایش سلامت بدن می‌شود، از سوی دیگر حاوی نمک، چربی‌های ناسالم و کربوهیدرات کم می‌باشد و بهتر است در مصرف سوشی زیاده روی نشود.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=86297

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    ۱۰ ورزش مناسب برای تناسب اندام بانوان

    ۱۳۹۷-۰۱-۲۰
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    تولید کرم ضد آفتاب با استفاده از DNA

    ۱۳۹۶-۰۵-۰۷
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    فرهنگستان علوم پزشکی از مجلس شورای اسلامی درخواست کرد: بررسی تطبیق ماده واحده مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در باره ...

    ۱۴۰۳-۰۶-۱۳
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    برپایی غرفه انتشارات فرهنگستان علوم پزشکی در آستانه چهلمین سالگرد تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی

    ۱۴۰۳-۰۹-۱۳
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    مهندسی یک باکتری برای درمان یبوست

    ۱۳۹۷-۰۳-۲۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    انتخاب دبیر ستاد راهبری و نظارت سلامت و دبیر شورای ستاد سلامت شورای عالی انقلاب فرهنگی

    ۱۴۰۳-۱۱-۰۸
    توسط مهناز خدادوست

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • در آئین امضای تفاهمنامه با شرکت بلاروسی بلاز، با حضور وزیر صمت مطرح شد؛ ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۰۵
  • اعضای جدید هیئت مدیره شرکت‌های تابعه گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس منصوب شدند

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۰۵
  • بورس کالا میزبان عرضه ۴۵۱ هزار تن انواع محصول

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۰۵
  • بانک اقتصادنوین

    درخشش «ونوین» با رشد ۲۶ درصدی درآمدها

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۰۵
  • مدیرعامل شرکت ملی مس در نشستی با حضور رئیس هیأت عامل ایمیدرو و مدیرعامل بلاز ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۶-۰۵
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است