سالم ترین ادویه ها برای پیشگیری از ابتلا به ۶ مشکل بهداشتی
در اینجا بهترین چاشنی هایی که مصرف آنها منجر به کاهش علائم و عوارض ۶ مشکل بهداشتی می شود، معرفی شده است:
زردچوبه: عنصر اصلی در زردچوبه، کورکومین است که نه تنها خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد بلکه به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک می کند و برای حفظ سلامت پوست و قلب نیز مفید است. زردچوبه به کاهش وزن کمک می کند.
فلفل سیاه: یک ترکیب قدرتمند برای جلوگیری از افزایش وزن است و به کاهش مشکلات معده کمک می کند. مصرف فلفل سیاه راهی برای کاهش کلسترول است و مانع ایجاد سلول های چربی جدید می شود.
دارچین: خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و مصرف آن منجر به کاهش حساسیت به انسولین می شود./
دانه های خردل: مصرف دانه های خردل به افزایش سوخت و ساز بدن کمک می کند و راهی برای کنترل وزن است. مصرف یک قاشق چای خوری پودر خردل خام در روز به همراه دیگر عادات سالم در زندگی، شما را از چاقی و اضافه وزن، دور می کند.
زنجبیل: برای قرنها از این زنجبیل برای درمان التهاب و تهوع استفاده می شده است. زنجبیل دارای خواص ضد باکتریایی نیز هست و به سم زدایی از بدن کمک می کند. شما می توانید زنجبیل را به بیشتر نوشیدنی ها اضافه کنید.
گشنیز: تخم گشنیز تحریک کننده دستگاه گوارش است و نفخ را از بین می برد. شما می توانید آن را هم به وعده های غذایی تان اضافه کنید و هم به صورت چای از این ادویه بهره ببرید.
چای سبز: حاوی پلی فنل است و خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد. مصرف روزانه سه فنجان چای سبز به کاهش التهاب و درد در بدن کمک می کند.
ریشه شیرین بیان: خاصیت ضد التهابی دارد و منجر به کاهش درد و تورم در بدن می شود. دو بار در روز، یک قاشق چای خوری پودر ریشه شیرین بیان را به آب داغ اضافه کنید و آن را بنوشید تا شاهد کاهش درد در بدن باشید.
سیر: برای مبارزه با درد و تورم ناشی از آرتروز بسیار مفید است. مصرف ۲ تا ۳ حبه سیر خام در طول روز به جلوگیری از ایجاد التهاب در بدن کمک میکند.
رزماری: خاصیت ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضد ویروسی دارد و به عنوان پاک کننده کبد نیز شناخته شده است. رزماری سموم ناشی از الکل، نیکوتین و مواد غذایی پردازش شده را نیز از بین می برد