دکتر شیری اهداف و دستاوردهای مورد انتظار ۱۰ برنامه عملیاتی پست بانک ایران برای تحقق بانکداری دیجیتال را اعلام کرد
دکتر بهزاد شیری مدیرعامل پستبانک ایران، اهداف و دستاوردهای مورد انتظار ١٠ برنامه عملیاتی پست بانک ایران در سال ١٤٠٠، در زمینه فناوری اطلاعات برای تحقق بانکداری دیجیتال را اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری تریتا نیوز به نقل از روابط عمومی پست بانک ایران، دکتر شیری گفت: ایجاد پلتفرم یکپارچه با کاربردهای App (Store-API Store)برای بانک و همکاری شرکای تجاری ، اولین پروژه تعریفشده در این حوزه است که انعقاد یک قرارداد با یک شرکت در سال ۱۴۰۰ با ۱۰۰۰ کاربر و عملیاتی کردن بخشهای بعدی در سالهای آتی و عملیاتی کردن حداقل سه کسب و کار از پلتفرم به نحویکه بر اساس آن شرکای تجاری برای ارائه خدمات به مشتریان با بانک همکاری داشته باشند ، از اهداف و دستاوردهای مورد انتظار در این بخش است.
دکتر شیری اظهار داشت: طراحی و استقرار اپ، بهعنوان پروژه دوم در این زمینه مطرح است که انتظار میرود با انجام ، راهاندازی و معرفی این اپ به بازار، ایجاد زیرساخت ، پایگاه داده و فریم اصلی اپلیکیشن قابلاستفاده در سیستمهای اندروید و IOS، طراحی و پیادهسازی خدمات موجود در اپلیکیشن ایجادشده و اضافه کردن سرویسهای جدید ارزش افزوده به اپلیکیشن تلفن همراه فراهم شود.
وی افزود: راهاندازی کیف پول الکترونیک مبتنی بر بلاک چین، به عنوان هدف پروژه سوم در این بخش مدنظر است و در پروژه چهارم مبنی بر پیادهسازی مرکز عملیات امنیت (SOC)؛ ارتقای سطح امنیت کل شبکه، جمعآوری کلیه رخدادها به صورت متمرکز و تحلیل آسیبپذیریها و ارائه راهکار جهت رفع آنها مورد انتظار است.
مدیرعامل پست بانک ایران در ادامه گفت: آنچه که در پروژه پیادهسازی رایانش ابری بهعنوان پروژه پنجم هدفگذاری شده؛ ایجاد زیرساخت، پلتفرم و نرمافزار خدمت است تا در فاز اول با ایجاد وحدت رویه در عملیات و کاهش ریسک اعتباری بانک ، فرمهای درخواست تسهیلات تا بهمنماه ۱۴۰۰ از طریق BPMS ارائه شده و پروژه ششم تحت عنوان راهاندازی و بهرهبرداری از سامانهBPMS محقق می شود. در پروژه هفتم نیز راه اندازی زیرساخت امضای دیجیتال در فرآیند احراز هویت، سفته و برات ایجاد میشود.
دکتر شیری در تشریح اهداف و دستاوردهای مورد انتظار پروژه هشتم بانک، در زمینه تکمیل و پیادهسازی سامانه هوش تجاری (BI) گفت: تکمیل و توسعه بهرهبرداری از دادههای عملیاتی و تحلیلی با سطوح دسترسی تعریفشده، استقرار ابزارهای تحلیلی و گزارش مدیریتی مورد نیاز و دسترسی به داشبورد مدیریتی هوشمند در این بخش مد نظر قرار دارد.
وی اضافه کرد: استقرار سامانه کشف تقلب و مانیتورینگ و پیشگیری از وقوع تخلف در حوزههای سپرده، تسهیلات، کارت و حسابداری از اهداف پروژه نهم و تکمیل و توسعه سامانه جامع بانکی و انعقاد قرارداد پشتیبانی در پروژه دهم بانک در بخش فناوری اطلاعات محقق می شود.