دستور تهیه کیک مصری “باسبوسا”
به گزارش بهداشت نیوز:
مواد مورد نیاز برای کیک:
- ۱ پیمانه ماست
- ۱۰ قاشق غذاخوری کره آب شده
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۱/۳ پیمانه شکر
- ۱ پیمانه شکر
- ۲ پیمانه آرد سمولینا
مواد مورد نیاز برای شیره دارچین:
- ۲ پیمانه آب
- ۱ و نیم پیمانه شکر سفید
- ¼ قاشق غذاخوری آب لیمو
- ۱ عدد چوب دارچین
مواد مورد نیاز برای تزئین روی کیک:
- ¼ پیمانه پودر نارگیل
- ¼ پیمانه بادام
ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
قالب کیک را چرب کنید. برای درست کردن این کیک از ظروف شیشه ای استفاده نکنید.
یک عدد کاغذ روغنی داخل ظرف قرار دهید تا کیک به قالب نچسبد.
شکر و ماست را داخل ظرف جداگانه ای با هم مخلوط کنید.
سپس ۲ پیمانه آرد سمولینا، ۱/۳ پیمانه شیر، ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر و ۱۰ قاشق غذاخوری کره را به آن اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید. به مدت ۳ الی ۵ دقیقه مواد را کنار بگذارید تا کره کاملا جذب خمیر شود.
سپس خمیر را داخل قالب بریزید.
به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه کیک را داخل فر قرار دهید. تا زمانی که روی کیک طلایی قهوه ای شود.
به این شکل و آن را کنار بگذارید.
۱ و نیم پیمانه شکر، ۲ پیمانه آب و چوب دارچین را داخل ظرفی بریزید.
و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود. سپس گاز را خاموش کنید.
¼ قاشق غذاخوری آب لیمو را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از این که شیره سرد شد چوب دارچین را از داخل آن بردارید.
بعد از این که کیک را از فر بیرون آوردید مثلثی شکل برش بزنید و شیره را فورا روی کیک بریزید. سپس دوباره کیک را داخل فر قرار دهید. فر را خاموش کنید، درب فر را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید کیک کمی سرد شود تا زمانی که شیره کاملا جذب کیک شود.
کیک را مثلثی برش بزنید و روی آن را با پودر نارگیل و بادام خرد شده تزئین کنید. البته می توانید به جای بادام، بادام زمینی هم برای تزئین این کیک استفاده کنید.
بخورید و لذت ببرید.