خواص سبزی جعفری
برای جلوگیری از بیماری هایی مانند اسکوربوت، پوسیدگی لثه ها و شرایط فوق العاده دردناک دیگر است.
جعفری سرشار از ویتامین ث:
ویتامین ث همچنین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. جعفری سه برابر پرتقال ویتامین ث و ۲ برابر اسفناج آهن دارد و مصرف منظم آن، خطر ابتلا به بیماری های خود ایمنی مانند آرتریت روماتوئید را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.
جعفری باعث بهبود عملکرد کلیه ها می شود:
جعفری یک گیاه ادرار آور است و مصرف آن کمک زیادی به عملکرد صحیح کلیه ها می کند و باعث از بین رفتن سنگ و پیشگیری از بروز عفونت های مداوم می شود. این سبزی سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است که به پاکسازی کلیه ها و دفع توکسین ها یا همان سموم بدن کمک می کند.
جعفری به تنظیم فشار خون کمک می کند:
این گیاه حاوی مقادیر کافی از اسید فولیک است.
تحقیقات محققان دانشگاه هاروارد نشان می دهد که مصرف غذاهای سرشار از اسید فولیک منجر به تنظیم فشار خون و تولید و حفظ سلول های جدید می شود. اسید فولیک علاوه بر این، منجر به جلوگیری از آسیب دی ان آ می شود که خود عامل بروز سرطان است.
جعفری سرشار از ویتامین کا است:
ویتامین کا یک ماده مغذی فوق العاده مهم برای کمک بدن در برابر پاسخ به آسیب ها است. ویتامین کا به فرایند لخته شدن خون کمک می کند و در کاهش خطر ابتلا به آسیب های استخوانی و دوام استخوان ها موثر است .
جعفری به هضم غذا کمک می کند:
هر ساله میلیون ها آمریکایی با طیف گسترده ای از مشکلات گوارشی دست و پنجه نرم می کنند و به درمان های دارویی متوسل می شوند اما جعفری یک راه درمانی طبیعی برای این مشکلات است. دلیلش هم این است که این گیاه حاوی ترکیباتی برای هضم موثرتر غذا است و مشکلاتی مانند قولنج، نفخ و یبوست را در دستگاه گوارش کاهش می دهد.
جعفری از درد مفاصل می کاهد:
خوردن سبزی یک راه مقرون به صرفه و اشتها آور برای محدود کردن و کاهش دردهای مفصلی است. دلیلش هم این است که جعفری خواص ضد التهابی دارد و می تواند التهاب در اطراف مفاصل را در بیماران مبتلا به آرتروز کاهش دهد. مصرف جوشانده حاصل از ۳۰ تا ۴۰ گرم جعفری خشک شده در یک لیتر آب ورم مفاصل همراه با درد و روماتیسم را تسکین می دهد.