جولان هتل های ۵ ستاره با سوخت هیدروژنی در جاده ها

یکی از مواردی که امروزه طراحان روی آن کار می کنند طراحی داخلی خودروهاست که فناوری در آن نقش اساسی را بازی خواهد کرد. به تازگی یک شرکت تولید کننده کامیون و تریلی اقدام به طراحی داخل یک کامیون کرده است که برای زندگی طولانی مدت ۲ نفر سرنشین بسیار مناسب و ایده آل خواهد بود.
به گزارش آی سی تی پک ،نیکولا نام این محصول است که در کنار طراحی خاص داخل کابین به یک محصول سبز تبدیل شده است.همیشه در جاده ها و در ساعت های پایانی شب در داخل شهر شاهد جولان کامیون ها هستیم و البته یکی از موارد منفی این حضور گسترده ،دودهایی است که از مخازن اگزوز آنها هوای محیط را آلوده می کند.
یکی دیگر از موارد منفی نوع رانندگی سرنشینان کامیون ها است که برای دیگران برخی مواقع آزار دهنده است و دلیل آن حتما کمبود فرهنگ رانندگی نیست بلکه خستگی بزرگترین دلیل بروز چنین رفتارهایی است. حال یک شرکت اقدام به تولید این کامیون به نام نیکولا کرده است که این دو مشکل را تا حدود زیادی حل کند .اولین مشکل را با استفاده از سوخت هیدروژن و دومین مشکل را با طراحی هتل گونه کابین این کامیون.
البته هنوز این محصول به مرحله تولید نرسیده است اما توییت یکی از مدیران این شرکت جزییات فنی از این کامیون برملا کرده است که در ادامه به آن می پردازیم.
هنگامی که به جزییات طراحی نگاه می کنیم شاهد یک فضای مینیمالیستی با بهره گیری حداکثری از کمترین فضا خواهیم بود.پشت صندلی ها یک تخت دو طبقه جاسازی شده است تا فضای استراحت سرنشین ها را تا حدود زیادی آرامش بخش کند.کنار این تخت ها قفسه بندی مدرنی شاهد هستیم که می تواند حس نظم را برای سرنشینان القا کند.
در مورد موارد فنی دیگر این که نیکولا خواهد توانست محموله هایی با وزن ۳۶ تن را بر روی یدک کش حمل کند و سیستم چرخش ۶۰ درجه ای با سیستم کشش ۶ در ۴در این محصول خواهیم داشت.
مورد بسیار جالبی که باید به آن اشاره کنیم این است که مصرف سوخت هیدروژن نیکولا ۱.۵ کیلوگرم هیدروژن در ۱۹۳ هزار کیلومتر است. این مصرف سوخت با یک باطری بزرگ لیتیومی و ۱۰۰۰ اسب بخار و همچنین ۲۷۰۰ نیوتن متر گشتاور می تواند یک شگفتی در صنعت حمل و نقل به وجود بیاورد.
یکی از مواردی گه شاید در خرید چنین محصولی با علم بر ویژگی های منحصربفردش بازدارنده باشد تامین سوخت هیدروژن است. تیم سازنده نیکولا اعلام کرده است این محصول در هرکجای دنیا خریداری شود تیمی برای تامین ایستگاههای هیدروژن به آن منطقه اعزام می شود. البته این مورد می تواند تقریبا یک ادعای تبلیغاتی باشد. شما تصور کنید خریدارانی در ایران نیکولا را سفارش دهد تیم سازنده برای احداث ایستگاه های عرضه هیدروژن با چند سازمان دولتی و غیردولتی ما درگیر خواهند بود؟!
البته طبق اعلام این شرکت ۳۷۶ ایستگاه تا سال ۲۰۲۱ در کانادا و آمریکا احداث خواهد شد که هرکدام گنجایش ۱۲ هزار کیلوگرم سوخت را خواهند داشت.
سرانجام این که صنعت حمل و نقل می تواند با چنین محصولاتی متحول شود و مشکلات عدیده ای که رانندگان و صاحبان کالا برای حمل و نقل را دارند برطرف کند. باید تا سال ۲۰۲۱ منتظر ماند و دید آینده به کدامین سمت می رود؟