توقف سرطان روده با مصرف انگور قرمز

انگور قرمز مملو از آنتی اکسیدان است ولی تحقیقات جدید نشان می دهد که بیشتر خواص این ماده به دلیل ترکیباتی به نام رسوراترول است که خاصیت ضد سرطانی دارد.
توقف سرطان روده با مصرف انگور قرمز
افزون بر انگور قرمز، زغال اخته و تمشک نیز دارای چنین ترکیبی می باشند. این ترکیب زمانی تولید می شود که گیاه در برابر حمله انواع قارچ و باکتری قرار می گیرد.
در ادامه این تحقیقات آمده است که این ترکیب از بیماری های قلبی جلوگیری کرده و مانع از بروز التهاب در بدن می شود.سرطان روده سومین سرطان شایع در جهان و چهارمین علت مرگ ناشی از سرطان است. بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، در سال ۲۰۱۱ میلادی ۵۱ هزار و ۷۸۳ نفر بر اثر این بیماری جان خود را در آمریکا از دست دادند.
در حال حاضر رسوراترول موجود در پوست انگور قرمز یکی از مکمل های گران قیمت استفاده شده در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی است و مهمترین ویژگی آن مبارزه با فرآیند پیری سلول ها، به ویژه سلول های پوست است.
در این تحقیقات آمده است که دوز پایین این ترکیب، نسبت به دوز بالا اثربخشی بیشتری دارد نتایج این تحقیقات در نشریه Science Translational Medicine منتشر شده است.