تشکیل «انجمن طراحان و مدلسازان کفش و کیف» و یک استارتآپ کفش/ دولت بداند، تولیدکنندگان کفش و کیف چرمی درآمدهای نفتی را جبران میکنند/ نمیخواهیم کفش در جشنوارههای مد غریب باشد
به گزارش پایگاه خبری تریتا نیوز ،در همایش فعالان صنف کفش و کیف چرمی و کارگروه مد و لباس مطرح شد
تشکیل «انجمن طراحان و مدلسازان کفش و کیف» و یک استارتآپ کفش/ دولت بداند، تولیدکنندگان کفش و کیف چرمی درآمدهای نفتی را جبران میکنند/ نمیخواهیم کفش در جشنوارههای مد غریب باشد
دبیر کارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حمایت از تولید کفش و کیف ملی از تشکیل انجمن طراحان و مدل سازان کیف و کفش خبر داد.
به گزارش خبرنگار ما، دانشگاه علمی کابردی کوشا که یکی از مراکز علمی حامی تولیدکنندگان کفش چرمی است، چهارشنبه شب، میزبان سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از فعالان صنف کفش و کیف و صنایع وابسته بود.
شفاپور در این همایش با دست مریزاد به افرادی که برای ایجاد این انجمن تلاش کردند، گفت: ما میخواهیم انجمنها راهاندازی شود تا باری از مسئولیت ما کم شود و بخشی از آن را به بخش خصوصی واگذار کنیم.
دبیر کارگروه مد و لباس ادامه داد: این کارگروه در کنار انجمن طراحان و مدلسازان کفش و کیف خواهد بود و امیدواریم نخستین جشنواره ملی کفش و کیف و مد را در سطح ملی و حتی بینالمللی برگزار کنیم.
این کارگروه ارتباط خوبی با دیگر کشورها دارد که البته با شیوع کرونا با مشکلاتی روبرو شدهایم اما تقاضاهای بسیار زیادی از کشورهای مختلف برای برگزاری رویدادهای مد و لباس ایران داریم. گاها این تقاضاها از سوی کشورهایی است که هیچ گونه عرقی نسبت به فرهنگ و مذهب ما ندارند و از نظر مذهبی متفاوت با ما است. این فرصت بسیار خوبی برای برندهای ایرانی در حوزه مد، لباس، کفش و کیف خواهد بود تا تولیدات خود را در کشورهای مختلف در معرض نمایش بگذاریم.
عضو هیات موسسان انجمن طراحان و مدلسازان کفش و کیف در این همایش که با حضور خبرنگاران برگزار شد، گفت: صنف کفش و کیف به طراحان و مدلسازان نیاز دارد و این انجمن برای حمایت از ایشان راهاندازی میشود.
افشین شادیمهر اظهار کرد: در هنگام تولید، ما معتقدیم که ۸۰ میلیون نفر نیستیم؛ بلکه ما ۶۰۰ میلیون نفر هستیم. چراکه همه کشورهای همسایه نیاز به کفش و کیف چرمی ایرانی دارند. سود حاصل از تولید یک جفت دستکش چرم برابر با قیمت یک بشکه نفت و سود حاصل از فروش یک جفت کفش چرمی برابر با قیمت چندین بشکه است. بنابراین میخواهیم به دولت بگوییم نیازی به فروش نفت ندارد. ما اهالی صنف کفش و کیف چرم میتوانیم درآمدهای نفتی را جبران کنیم.
وی تاکیدکرد: این به معنای اشتغالزایی و حفظ سرمایههای ملی است. در این باره نقطه ضعفهایی مانند کمبود نیروی انسانی متخصص و آموزش داریم که این نواقص را با هماندیشی رفع میکنیم. قرار است تا با حمایت کارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن طراحان و مدلسازان کفش و کیف راهاندازی شود که این گامی در بهبود کیفیت تولید این محصولات خواهد بود.
شادیمهر گفت: این انجمن با پیشنهاد علی غریبی (موسس انجمن طراحان و مدلسازان کفش و کیف) و همراهی بسیاری از افراد دیگر، تشکیل میشود و ما میخواهیم سنفنی عشق را بنوازیم تا همه دنیا آن را بشنوند. چون هر آن کس که برای تشکیل چنین انجمنهایی تلاش میکند، عاشق است.
ایده شکلگیری انجمن
علی غریبی، موسس انجمن طراحان و مدلسازان کفش و کیف نیز گفت: ایده تشکیل این انجمن سه سال پیش شکل گرفت. جایگاه کفش باید در جشنوارههای مختلف مد بالاتر از این است و ما نمیخواهیم کفش در جشنوارههای مد غریب باشد.
وی ادامه داد: معتقدم تنها حوزه مورد غفلت واقع شده در جشنوارههای مد، کفش است و در این جشنوارهها به عنوان مهمان در گوشهای از سالن قرار میگرفتند. این در حالی است که ما ظرفیت بسیار بالایی در این حوزه داریم.
غریبی تاکید کرد: این انجمن نمیخواهد در مقابل اتحادیههای کفش و کیف قرار گیرد و میخواهد بازوی آنها باشد تا با هم بتوانیم تولیدات با کیفیتتری داشته باشیم.
نخستین استارت آپ تخصصی صنعت کفش و صنایع وابسته
معاون آموزشی دانشگاه کوشا نیز گفت: در سال ۹۸ اولین سمینار تخصصی کفش و صنایع وابسته با جمع کثیری از متخصصان و اساتید این حوزه برگزار کردیم و امسال هم دومین سمینار تخصصی کفش و صنایع وابسته را در تاریخ ۲۲ آبان ۹۹ در دانشگاه علمی کاربردی کوشا برگزار میکنیم تا جمعی از برندها حضور خواهند یافت.
سمانه سجادی افزود: نخستین استارتآپ تخصصی صنعت کفش و صنایع وابسته نیز همزمان با این سمینار برگزار خواهد شد که از همه دستاندرکاران این صنعت که دارای ایده هستند دعوت به همکاری با این استارتآپ میشود. هدف از برگزاری این استارتآپ، دریافت ایدههای نوین و نوآورانه، ارتقای صنعت و تبلور دانش در صنعت کفش است که امیدواریم با برگزاری این چنین استارتآپهایی شاهد این پیشرفت در صنعت کفش باشیم.