تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • از افتتاح حساب تا دریافت تسهیلات، همه چیز در یک اپلیکیشن

  • سوریه؛ جشن آزادی یا ضیافت ویرانی؟

  • داخلی‌سازی کامل Knit Mesh واحد تغلیظ کاستیک اروند، باتکیه‌بر دانش فنی ایرانی

  • مهر تأیید مجمع‌عمومی پتروشیمی آپادانا خلیج‌فارس بر اجرای طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش متانول

  • بانک سامان، سهامداران خود را به مجمع فراخواند

  • ۶۹ طرح تولیدی در سراسر کشور با تسهیلات بانک ملی ایران به بهره‌برداری می‌رسد

  • بازدید مدیرعامل بانك ملت از شركت های تولیدی و صنعتی استان های زنجان و قزوین

  • برندگان قرعه‌کشی مرحله دوم طرح «طنین چکنو» بانک صادرات ایران مشخص شدند + اسامی برندگان

  • آمار شكایات بیمه‌ای در سه ماهه نخست ۱۴۰۴ منتشر شد

  • پرداخت بیش از ۱.۱۵۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری در خردادماه ۱۴۰۴

واریته
صفحه اصلی›واریته›تاریخچه گوشی های ال جی ؛ از پرادا تا وی ۳۵ اس تینکیو

تاریخچه گوشی های ال جی ؛ از پرادا تا وی ۳۵ اس تینکیو

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۷-۰۵-۳۰

فارغ از سودآوری نه چندان مناسب بخش موبایل ال جی، قصد داریم نگاهی گذرا به تاریخچه گوشی های ال جی ، از مدل قدیمی پرادا گرفته تا گوشی تازه معرفی شده وی ۳۵ اس تینکیو بی‌اندازیم.

سئول شهریست که دو غول بزرگ در آن زندگی می‌کنند؛ سامسونگ و ال جی. با وجود اینکه سامسونگ بسیار بزرگ‌تر است، اما ال جی نیز نوآوری‌های خود را داشته که تاثیر گذار بودند. این دو کمپانی در زمینه‌های مختلف رقیب یکدیگر هستند. در صنعت موبایل نیز پیشتر رقیب یکدیگر محسوب می‌شدند، اما امروزه ال جی موبایل چند پله از سامسونگ عقب‌تر است. در ادامه نگاهی به تاریخچه گوشی های ال جی و شماری از گوشی‌های برجسته این کمپانی خواهیم داشت.

تاریخچه گوشی های ال جی

تاریخچه گوشی های ال جی

گوشی LG LG-500 از اولین گوشی‌های این کمپانی بود.

کمپانی کره‌ای ال جی از سال ۲۰۰۲ وارد تجارت گوشی تلفن همراه شد و در همان سال با عرضه چندین گوشی، سعی کرد خود را به عنوان یک سازنده گوشی موبایل معرفی کند؛ تاریخچه گوشی های ال جی از اینجا آغاز می‌شود. این روند پیش رفت تا اینکه چند سال بعد ال جی موفق به عرضه گوشی‌هایی با قابلیت‌های نوین شد که اولین در نوع خود بودند. با این اوصاف غول کره‌ای این روزها حال در بهترین شرایط خود نیست و در حال حاضر جایگاهی بهتر از ششمین یا هفتمین سازنده بزرگ گوشی هوشمند در دنیا ندارد.

ال جی پرادا

تاریخچه گوشی های ال جی

برای بررسی تاریخچه گوشی های ال جی با گوشی ال جی پرادا (LG KE850 Prada) شروع می‌کنیم. پرادا یک برند پوشاک لوکس ایتالیایی است که لوگوی آن در جلوی گوشی دهه ۲۰۰۰ ال جی به چشم می‌خورد و جلوه‌ای لوکس به گوشی می‌داد. ال جی پرادار در آخرین ماه سال ۲۰۰۶ رویت، در ابتدای ۲۰۰۷ معرفی و در انتهای نیمه اول ۲۰۰۷ نیز وارد بازار شد. ال جی پرادا اولین گوشی موبایلی بود که صفحه لمسی خازنی داشت؛ تا پیش از آن صفحه لمسی گوشی‌ها مقاومتی بود و باید فشار اندکی به صفحه وارد می‌شد.

ال جی پرادا با صفحه لمسی خازنی چند ماه زودتر از اپل آیفون به بازار عرضه شد و غول کره‌ای توانست اولین گوشی کوپرتینویی‌ها را در این زمینه شکست دهد. ال جی حتی ادعا کرد اپل طراحی آنان را سرقت کرده و صفحه لمسی خازنی اپل آیفون از روی ال جی پرادا کپی شده.

افسوس که ال جی پرادا هرگز نتوانست موفقیت اپل آیفون را تجربه کند. پرادا نمایشگر ۳ اینچی داشت که در مقایسه با نمایشگر ۳.۵ اینچی اپل آیفون کوچکتر بود، ضمن اینکه نمایشگر گوشی ال جی توان نمایش ۲۵۶ هزار رنگ را داشت، حال آن‌ که نمایشگر اپل آیفون ۱۶ میلیون رنگ بود. مسئله دیگر این بود که ال جی پرادا علی رغم داشتن صفحه لمسی خازنی، از قابلیت چند لمسی پشتیبانی نمی‌کرد و فاقد یکی از بهترین قابلیت‌‌های این گونه صفحات لمسی بود.

و اما بدترین مورد مقدار حافظه داخلی این گوشی است. ال جی پرادا تنها ۸ مگابایت حافظه داخلی داشت! البته می‌شد با استفاده از کارت حافظه میکرو اس دی ظرفیت حافظه گوشی را تا ۲ گیگ افزایش داد که البته در آن روزگار کارت حافظه‌های دو گیگابایتی بسیار گران بودند. در حالی که اپل آیفون ۴ گیگابایت حافظه داخلی داشت که برای سال ۲۰۰۷ فضای حافظه زیادی تلقی می‌شد.

ال جی ویوتی

تاریخچه گوشی های ال جی

از ال جی ویوتی (LG KU990 Viewty) می‌توان به عنوان یکی دیگر از گوشی‌های برجسته در تاریخچه گوشی های ال جی یاد کرد. این گوشی یک دوربین ۵ مگاپیکلسی داشت که در مقایسه با دوربین دو مگاپیکلسی اپل آیفون و ال جی پرادا از کیفیت بالاتری برخوردار بود. ال جی ویوتی به لنز اشنایدر کروزنخ، قابلیت فوکوس خودکار، لرزشگیر دیجیتال و فلش زنون مجهز بود! فیلم برداری به صورت حرکت آهسته نیز از دیگر قابلیت‌های این گوشی به شمار می‌رفت. ال جی ویوتی می‌توانست با رزولوشن ۲۸۰×۳۲۰ پیکسل به صورت ۱۲۰ فریم بر ثانیه فیلم برداری کند. در حالت عادی نیز با رزولوشن ۴۸۰×۶۴۰ به صورت ۳۰ فریم بر ثانیه فیلم برداری می‌کرد.

این گوشی در سال ۲۰۰۷ معرفی و عرضه شد. به گفته ال جی، ظرف مدت ۵ هفته اول فروش، بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه ال جی ویوتی در اروپا فروخته شد. یک خرده فورشی انگلیسی نیز اظهار داشت ال جی ویوتی می‌تواند فورش بیشتری نسبت به اپل آیفون داشته باشد،‌ اما از آنجا که ویوتی وارد بازار آمریکا نشد، نتوانست به چنین موفقیتی دست یابد و یک افسوس در تاریخچه گوشی های ال جی ایجاد کرد.

ال جی رینویر

تاریخچه گوشی های ال جی

در آن دوره ال جی، سامسونگ،‌ سونی اریکسون و نوکیا سعی داشتند تا گوشی‌هایی مجهز به دوربین‌‌های قدرتمند بسازند. چراکه آن موقع دوربین فاکتور اصلی برای انتخاب گوشی بود. امروزه نیز بسیاری به هنگام خرید یک گوشی هوشمند، دوربین را عامل اصلی انتخاب در نظر می‌گیرند. دیگر موبایلی که در بررسی تاریخچه گوشی های ال جی به آن نگاهی خواهیم کرد، ال جی رینویر (LG KC910 Renoir) است که در سال ۲۰۰۸ وارد بازار شد و توانست اولین گوشی کاملا لمسی مجهز به دوربین ۸ مگاپیکلسی لقب بگیرد.

این گوشی پس از چند ماه بلاخره رقیبش، یعنی گوشی سامسونگ پیکسان (Samsung Pixon) را شکست داد؛ دیگر رقبای ۸ مگاپیکسلی نیز غیر لمسی بودند. ال جی رینیور با ۱۴ میلی‌متر ضخامت، باریک‌ترین گوشی ۸ مگاپیکسلی بازار بود. از دیگر قابلیت‌های ال جی رینویر می‌توان به جی‌‌پی‌اس داخلی برای برچسب گذاری مکانی روی عکس‌ها، فوکوس دستی،‌ تشخیص پلک زدن و قابلیت‌های جالب دیگری از این قبیل اشاره کرد.

ال جی ایو

تاریخچه گوشی های ال جی

در تاریخچه گوشی های ال جی ، تجربه کوتاهی در همکاری با سیمبین نیز به چشم می‌خورد. اما ال جی نهایتا در سال ۲۰۰۹ شرط خود را روی اسب اندروید بست. اولین گوشی اندرویدی این کمپانی LG GW620 بود که با نام‌های ال جی ایو و ال جی اینتاچ مکس نیز شناخته می‌شد و اولین گوشی هوشمند ال جی است. همچون اچ تی سی G1 (اولین گوشی اندرویدی دنیا)، ال جی ایو نیز صفحه کلید فیزیکی QWERTY داشت که به صورت کشویی از کنار گوشی خارج می‌شد. در آن زمان ال جی اعلام کرد گوشی‌های اندرویدی و ویندوزی بیشتری به بازار عرضه خواهد کرد،‌ اما دیگر دور فیچرفون‌ها نخواهد رفت.

ال جی آرنا

تاریخچه گوشی های ال جی

در تاریخچه گوشی های ال جی می‌بینیم که اوایل همان سال ۲۰۰۹ (پیش از ال جی ایو)، کمپانی ال جی گوشی ال جی آرنا (LG KM900 Arena) را راهی بازار کرد. این گوشی دارای نمایشگری بسیار درخشان با تراکم پیکسلی ۳۱۱یکسل بر اینچ و و رزولوشن ۸۰۰×۴۸۰ پیکسل بود. نمایشگر توسط شیشه گوریلا گلس محافظت می‌شد و شاسی فلزی آن نشان می‌داد این یک گوشی گران قیمت است.

ال جی برای جلوه‌های بصری گوشی خود رابط کاربری کلاس-اس را ارائه داده بود که در آن به جای استفاده از منو، یک مکعب سه بعدی قرار داشت و برای رفتن از صفحه‌ای به صفحه دیگر می‌بایست مکعب را همچون یک چرخ و فلک چرخاند. ال جی آرنا با اینکه گوشی هوشمند نبود، اما از قابلیت مالتی تسکینگ (چند وظیفگی) پشتیبانی می‌کرد، در حالی که گوشی‌های اپل تا مدل آیفون 3GS فاقد چنین قابلیتی بودند. پشتیبانی از قابلیت چند لمسی در مرورگر، داشتن گوگل مپ در کنار جی‌پی‌اس داخلی (البته از ناوبری صوتی خبری نبود) و به همراه داشتن مجموعه مایکروسافت آفیس از دیگر قابلیت‌های جنجالی این گوشی بود.

ال جی نیو چاکلت (شکلات)

تاریخچه گوشی های ال جی

در تاریخچه گوشی های ال جی به نام‌های جالبی نیز می‌رسیم. گوشی ال جی نیو شکلات (LG BL40 New Chocolate) یکی از آن‌هاست. ال جی آن موقع پیش‌بینی میکرد تب گوشی‌هایی با نمایشگر وسیع در روزگار فعلی داغ می‌شود. گوشی ال جی نیو چاکلت که در سال ۲۰۰۹ معرفی و عرضه شد، دارای نمایشگر ۴ اینچی با نسبت تصویر دیوانه کننده ۲۱:۹ بود. در کنار این ویژگی، پشتیبانی از قابلیت دالبی موبایل از نیو چاکلت یک گوشی عالی برای تماشای فیلم ساخته بود.

این گوشی نیز از رابط کاربری کلاس-اس و قابلیت مالتی تسکینگ پشتیبانی می‌کرد. به لطف برنامه وایز پایلوت (Wisepilot)، این گوشی ناوبری صوتی نیز داشت، اما افسوس که وایز پایلوت یک برنامه موقتی بود. ناگفته نماند به دلیل ابعاد نمایشگر، برنامه گوگل مپ به خوبی با آن تطبیق داده نمی‌شد.

تاریخچه گوشی های ال جی

LG KG800 Chocolate

نیو چاکلت فرزند ال جی شکلات (LG KG800 Chocolate) بود که در سال ۲۰۰۶ عرضه شده بود. شکلات یک گوشی کشویی و اولین موبایل از سری گوشی‌های «سیاه نشان» ال جی بود. شکلات دارای دکمه‌های جهت‌نما و چند کلید لمسی خازنی دیگر بود که هنگام بسته شدن گوشی خاموش شده و نمایی براق به گوشی می‌دادند.

ال جی کوکی

تاریخچه گوشی های ال جی

ال جی کوکی (LG KP500 Cookie) از دیگر اسامی جالبی است که با بررسی تاریخچه گوشی های ال جی به آن بر می‌خوریم. سال ۲۰۰۹ برای گوشی‌های موبایل قدری پیچیده بود. مهاجرت گسترده‌ای از گوشی‌های دکمه‌ای به گوشی‌های لمسی آغاز شده و عامل اصلی آن نیز ظهور گوشی‌های هوشمند بود. اما یک مشکل وجود داشت، این گوشی‌ها گران قیمت بودند. از این رو ال جی در صدد ساخت یک گوشی لمسی با قیمت مناسب برآمد.

حاصل این کار گوشی ال جی کوکی (به معنی شیرینی) بود. این گوشی یک نمایشگر ۳ اینچی لمسی مقامتی با رزولوشن ۴۰۰×۲۴۰ پیکسل داشت. در این گوشی خبری از قابلیت ارتباطی 3G، وای فای و جی‌پی‌اس نبود. اما اهمیتی نداشت، زیرا قیمت آن بسیار مناسب بود و توانست فروش بسیار بالایی را تجربه کند و به یکی از پرفروش‌ترین گوشی‌ها تبدیل شود. ۲ میلیون دستگاه از این گوشی طی مدت ۵ ماه به فروش رسید که این رقم تا ماه نهم به ۵ میلیون گوشی رسید.

ویندوزی‌ها

تاریخچه گوشی های ال جی

LG E900 Optimus 7

تا فراموش نکردیم این نکته را نیز بیافزاییم که ال جی به سراغ ساخت گوشی‌های ویندوزی نیز رفت که شمارشان بسیار کم بود. خانواده گوشی‌های ویندوزی ال جی متشکل از LG E900 Optimus 7، LG C900 Optimus 7Q ،LG Quantum و LG Jil Sander Mobile است.

ال جی آپتیموس

 

تاریخچه گوشی های ال جی

و اما طی نگاهی گذارا به تاریخچه گوشی های ال جی به نقطه‌ای می‌رسیم که تاریخ فعلی کمپانی ال جی از آن‌جا آغاز شد. ال جی آپتیموس (LG GT540 Optimus) یک گوشی اندرویدی میان رده برای کسانی بود که قصد داشتند اولین گوشی هوشمند خود را خریداری کنند. سیاست ال جی در طراحی و عرضه این گوشی مشابه ال جی کوکی بود؛ یک گوشی با قیمت مناسب که توجه خریداران را جلب کند.

تاریخچه گوشی های ال جیپس از آن ال جی عضوی دیگر به خانواده ال جی اپتیموس اضافه کرد که آپیتموس ۳دی  (LG  P920 Optimus 3D) نام داشت. این گوشی همزمان با اچ‌تی‌سی ایوو ۳دی (HTC EVO 3D) معرفی و عرضه شد. هر دو گوشی دارای دوربین پشتی دوگانه بودند که برای فیلم برداری سه بعدی بود و اولین در نوع خود به شمار می‌رفتند.

تاریخچه گوشی های ال جی

پس از آن نیز نوبت به گوشی ال جی آپتیموس ۲ایکس (LG Optimus 2X) رسید که اولین گوشی دارای پردازنده دو هسته‌ای در جهان بود.

آپتیموس ۲ایکس در آخرین ماه سال ۲۰۱۰ معرفی و در فوریه ۲۰۱۱ وارد بازار شد. ال جی در آن زمان موفق شد موتورولا را شکست دهد. چرا که موترولا نیز مشغول ساخت یک گوشی هوشمند اندرویدی با پردازنده دو هسته‌ای بود و موترولا آتریکس (Motorola ATRIX) نام داشت. آتریکس یک ماه پس از آپتیموس ۲ایکس معرفی و دو ماه پس از آن وارد بازار شد.

ال جی آپتیموس ۲ایکس دارای تراشه تگرا ۲ ساخت انویدیا بود. این گوشی همچنین اولین گوشی‌ای بود که توان فیلم برداری فول اچ‌دی داشت. آپتیموس ۲ایکس با اندروید ۲.۲ فرویو عرضه و تا اندروید ۴.۰ آیس‌کریم ساندویچ آپدیت شد. عملکرد آپتیموس ۲ایکس که به لطف پردازنده دو هسته‌ای آن قابل دستیابی بود، بهترین قابلیت این گوشی محسوب می‌شد. در آن زمان انویدیا وعده بازی‌های سنگین و با کیفیتی برای این گوشی داده بود که البته نتوانست به وعده خود عمل کند.

ال جی آپتیموس جی و ال جی نکسوس ۴

تاریخچه گوشی های ال جی

اگر بخواهیم روراست و البته دقیق‌تر باشیم، آن نقطه‌ای که تاریخ فعلی کمپانی ال جی در زمینه صنعت موبایل‌سازی از آن‌جا شکل گرفت را می‌توان عرضه گوشی ال جی آپتیموس جی (LG Optimus G E975) در سال ۲۰۱۲ دانست. آپتیموس جی اولین گوشی‌ای بود که چیپست اسنپدراگون اس ۴ پرو را به طور گسترده در دسترس کاربران قرار داد. این چیپست اولین چیپست کوالکام بود که پردازنده چهار هسته‌ای داشت.

تاریخچه گوشی های ال جی

LG OPTIMUS 4X HD

البته ال جی پیشتر با عرضه ال جی آپیتموس ۴ایکس اچ‌دی (LG Optimus 4X HD P880) در سال ۲۰۱۲ موفق شد اولین گوشی دنیا با پردازنده ۴ هسته‌ای را نیز روانه بازار کند؛ این گوشی به چیپست انویدیا تگرا ۳ مجهز بود. می‌بینیم که در تاریخچه گوشی های ال جی اولین‌های فراوانی وجود دارد!

و اما به آپتیموس جی بازگردیم. توان پردازشی این گوشی مناسب استفاده از قابلیت Q Slide بود. قابلیتی که توسط ال جی ارائه شده بود و هنگام چند وظیفگی به جای تقسیم نمایشگر، از پنجره‌ها استفاده شده بود. البته این قابلیت برای همه برنامه‌ها در دسترس نبود، اما یک شروع به شمار می‌رفت. نمایشگر این گوشی دارای نسبت تصویر ۱۶:۱۰ بود و فضای لازم برای دواندن انگشت روی نمایشگر به منظور انجام کارهای مختلف را داشت.

تاریخچه گوشی های ال جی

سخت افزارهای ال جی اپتیموس جی به عنوان پایه طراحی گوشی ال جی نکسوس ۴ (LG Nexus 4 E960) در نظر گرفته شد. این گوشی که با همکاری گوگل طراحی شد، تعریف جدید از عبارت «گوشی پرچمدار» را ارائه داد. نکسوس ۴ با قیمت ۳۰۰ دلار عرضه شد که برای یک گوشی هوشمند مجهز به چیپست اسنپدراگون اس ۴ پرو قیمت کمی بود، پس از آن بهای گوشی به ۲۰۰ دلار نیز کاهش یافت! دیگر گوشی‌های رقیب و هم رده ۲ الی ۳ برابر ال جی نکسوس ۴ قیمت داشتند. نکسوس ۴ یکی از اولین‌ گوشی‌هایی بود که از قابلیت شارژ بی‌سیم با استاندارد Qi پیشتیبانی می‌کرد.

ال جی جی ۲ و ال جی جی فلکس

تاریخچه گوشی های ال جی

نسل بعدی تلفن‌های هوشمندی که در تاریخچه گوشی های ال جی به آن اشاره می‌کنیم،‌ گوشی ال جی جی ۲ بود که در سال ۲۰۱۳ عرضه شد. از این‌جا به بعد ال جی دیگر نام آپتیموس را فاکتور گرفت و خانواده‌ فعلی جی که با آن آشنایی داریم وارد گود شدند. G2 یک گوشی بدون قاب بود که البته این ویژگی در آن زمان محبوبت فعلی را نداشت. محل دکمه‌ها شامل دکمه پاور و تنظیم صدا نیز عجیب بود و در پشت گوشی قرار داشتند.

 

تاریخچه گوشی های ال جی

در همان زمان ال جی یکی از آینده‌ نگرانه‌ترین طرح‌های سال را ارائه داد که ال جی جی فلکس (LG G Flex) نام داشت. جی فلکس به انعطاف پذیری گوشی‌هایی که هر روز شایعاتی درباره‌شان می‌خوانیم نبود، اما می‌توانست خم شود. نمایشگر، باتری، مادربرد و همه اجزا خمیده بودند. قابلیت خودترمیمی نیز از دیگر ویژگی‌های این گوشی بود که خط و خش‌های روی بدنه را ترمیم می‌کرد.

پنل نمایشگر‌های اولیه P-OLED (اولد پلاستیکی که فناوری انحصاری ال جی است) رزولوشن پایینی (در حد اچ‌دی) داشتند و از مشکلات دیگری نیز رنج می‌بردند. ال جی بسیاری از این مشکلات را در ال جی جی فلکس ۲ مرتفع کرد، اما در نهایت گوشی‌های جی فلکس به تاریخ پیوستند و تولیدشان متوقف شد.

ال جی جی ۳

تاریخچه گوشی های ال جی

ال جی G3 نیز یکی از اولین‌‌هاست که در سال ۲۰۱۴ عرضه شد. این گوشی هوشمند اولین نمایشگر با وضوح تصویر ۱۴۴۰ × ۲۵۶۰ پیکلسی (کیواچ‌دی) را داشت؛ رقیب اصلی جی ۳ یعنی سامسونگ گلکسی اس ۵ دارای نمایشگری با رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ (فول ا‌چ‌دی) بود. ال جی برای افزایش عمر باتری و همچنین جلوگیری از گرم شدن گوشی هنگام پخش تصویر با کیفیت کیواچ‌دی کارهای مختلفی نیز انجام داده بود که البته چندان موثر نبودند. امروزه همچنان بسیاری از گوشی‌های بالارده نیز دارای وضوح تصویر فول اچ دی هستند.

فوکوس لیزری نیز یکی دیگر از ارتقاهای جی ۳ بود و نسبت به فوکوس خودکار که در بسیاری از گوشی‌های آن موقع رواج داشت عملکرد بهتری ارائه می‌داد. فروش ۱۰ میلیون گوشی جی ۳ در کمتر از یک سال آن را به یک گوشی موفق تبدیل کرده بود.

ال جی جی ۴ و وی ۱۰

تاریخچه گوشی های ال جی

در بررسی تاریخچه گوشی های ال جی به گوشی هوشمند G4 می‌رسیم،‌ یعنی زمانی که ال جی قصد داشت یک گوشی باکلاس بسازد. پشت این گوشی پرچمدار سال ۲۰۱۵ خمیده بود و امکان خرید نمونه‌هایی با قاب پشتی چرمی وجود داشت که دارای دوخت تزئینی نیز بود. در جی ۴ دکمه‌های پشتی پذیرای حسگر اثرانگشت بودند؛ یک حرکت نوآورانه دیگر توسط ال جی! امروزه شاهد آن هستیم که حسگر اثرانگشت تقریبا همه‌ی گوشی‌های بالارده در قاب پشتی است. در نمایشگر کوانتوم IPS این گوشی (که کیفیت کیواچ‌دی داشت) برخی مشکلات رنگ که جی ۳ داشت را برطرف کرده بودند. یک حرکت هوشمندانه دیگر ال جی این بود که در گوشی خود از چیپست کوالکام اسنپدراگون ۸۰۸ استفاده و از اسنپدراگون ۸۱۰ دوری کرده بود.

تاریخچه گوشی های ال جی

ال جی جی فلکس ۲

در آن موقع چیپست پرچمدار اسنپدراگون ۸۱۰ از مشکل مصرف بیش از حد باتری و داغ شدن رنج می‌برد. البته قبل تپنده ال جی جی فلکس ۲ همان چیپست اسنپدارگون ۸۱۰ بود، اما ال جی یک اشتباه را دوبار تکرار نکرد.

تاریخچه گوشی های ال جی

در همان سال ال جی فبلت وی ۱۰ (LG V10) را به عنوان رقیب فبلت‌های خانواده نوت سامسونگ معرفی کرد. این فبلت استاندارد نظامی MIL-STD-810G را داشت و یک گوشی بسیار جان سخت بود. قاب پشتی گوشی نیز به گونه‌ای بود که در دست می ماند و لیز نمی‌خورد. ویژگی منحصر به فرد این گوشی نمایشگر دوم آن بود که اعلان‌ها را نمایش و همچنین می‌شد میانبرها را نیز در آن قرار داد. دوربین سلفی آن نیز برای اولین بار به شکل نیمه ناچ (از طراحی‌های اولیه ناچ استایل) در کنار نمایشگر دوم قرار داشت. دوربین سلفی وی ۱۰ دوگانه بود و از اولین گوشی‌هایی با دوربین دوگانه بود که عرضه می‌شد. یکی از این دوربین‌ها دارای دامنه دید ۱۲۰ و دیگری ۸۰ درجه بود. گرچه پیشتر گوشی‌هایی با دو دوربین ساخته شده بود که البته آن دوربین دوگانه برای فیلم برداری سه بعدی بود. البته وی ۱۰ در کنار این ویژگی‌های عالی، گاهی اوقات از مشکل بوت رنج می برد که از نکات منفی آن بود.

نکسوس ۵ و نکسوس ۵ ایکس

تاریخچه گوشی های ال جی

ال جی نکسوس ۵

ال جی در همکاری با گوگل دو گوشی دیگر به نام‌های نکسوس ۵ (Nexus 5) و نکسوس ۵ ایکس (Nexus 5X) را نیز به ترتیب در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۵ روانه بازار کرد. نکسوس ۵ ایکس و نکسوس ۶ پی (که توسط هوآوی ساخته شد) همزمان در بازار بودند. نکسوس ۵ همچون نکسوس قبلی ساخت ال جی ارزان نبود، اما از خوش قیمت‌ترین پرچمداران بازار قلمداد می‌شد و طرفداران زیادی داشت.

تاریخچه گوشی های ال جی

ال جی نکسوس ۵ ایکس

اما نکسوس ۵ ایکس با ۱۶ گیگابایت حافظه، ۳۸۰ دلار/۴۸۰ یورو قیمت داشت که برای یک گوشی ۱۶ گیگابایتی زیاد بود؛ از این رو نتوانست مشتریان زیادی را جذب کند.

ال جی جی ۵ و وی ۲۰

تاریخچه گوشی های ال جی

هنگام زیر و رو کردن تاریخچه گوشی های ال جی به نوآوری‌هایی نیز می‌رسیم که موفق نبودند. ال جی G5 به عنوان گوشی پرچمدار سال ۲۰۱۶ ال جی به بازار عرضه شد و دارای ساختاری ماژولار بود. دوربین پشتی این گوشی دوگانه بود و از اولین گوشی‌هایی محسوب می‌شد که دوربین دوگانه آن واقعا کارایی داشت. این امر نشان دهنده این بود که دست ال جی برای نوآوری بسیار باز است. زمانی که ال جی G5 با دوربین دوگانه وارد بازار شد، گوشی‌های هوآوی، سامسونگ و اپل به عنوان سه سازنده برتر گوشی در جهان فاقد چنین قابلیتی بودند. البته اچ‌تی‌سی در سال ۲۰۱۴ گوشی HTC One M8 را با دوربین پشتی دوگانه راهی بازار کرده بود که یکی از لنز وظیفه تشخیص عمق را بر عهده داشت.

اما ساختار ماژولاری جی ۵ چندان موفق نبود و نتوانست کاربران زیادی را جذب کند. ال جی به جای استفاده از فلز، در قاب پشتی از ماده‌ای استفاده کرده بود که هنگام لمس حس پلاستیکی بودن به کاربر می‌داد. اما از سوی دیگر نمایشگر همیشه روشن گوشی نیز از جمله خصیصه‌های خوب و محبوب آن بود و تاثیر ناچیزی بر افزایش مصرف باتری داشت.

تاریخچه گوشی های ال جی

ال جی وی ۲۰

در همان سال ال جی وی ۲۰ به عنوان جایگزین وی ۱۰ و رقیب بمب جیبی سامسونگ، یعنی گلکسی نوت ۷ وارد بازار شد؛ بزرگ‌ترین حسن وی ۲۰ در مقایسه با نوت ۷ این بود که وی ۲۰ آتش نمی‌گرفت!

بدنه این گوشی از فلز سیقلی و براق ساخته شده بود و همچون نسل پیشین استاندارد نظامی MIL-STD-810G را داشت. درب پشتی وی ۲۰ نیز همچون وی ۱۰ جدا می‌شد و عمر باتری آن رضایت کاربران را به همراه داشت. وی ۲۰ اولین گوشی اندرویدی بود که نسخه سیستم‌ عامل آن اندروید ۷ نوقا بود.

ال جی جی ۶ و وی ۳۰

تاریخچه گوشی های ال جی

با ورق زدن تاریخچه گوشی های ال جی به سال ۲۰۱۷ می‌رسیم. ال جی سال گذشته گوشی پرچمدار LG G6 را روانه بازار کرد. این گوشی سرسختی و استاندارد نظامی خانواده وی را به امانت گرفته و دارای استاندارد IP68 بود. نمایشگر گوشی از HDR10 و دالبی ویژن پشتیبانی می‌کرد، اما کمبود چیپست کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵ باعث شد ال جی وادار به استفاده از نمونه ارتقا یافته چیپست پرچمدار سال ۲۰۱۶ کوالکام،‌ یعنی اسنپدارگون ۸۲۱ شود. ال جی در طراحی گوشی جدید خود دور طراحی ماژولار را خط کشیده بود که البته متاسفانه باتری قابل جدا کردن نیز همراه با آن حذف شده بود. ال جی چند ماه بعد مدل جی ۶ پلاس (+G6) را نیز به بازار عرضه کرد که دارای حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت بود.

تاریخچه گوشی های ال جی

ال جی وی ۳۰ نیز در همان سال به عنوان رقیب سامسونگ گلکسی نوت ۸ وارد میدان شد. در وی ۳۰ دیگر خبری از نمایشگر دوم نبود، اما بر خلاف دو نسل پیش، نمایشگر گوشی از نوع IPS به P-OLED ارتقاع یافته بود. با وجود پشتیبانی نمایشگر از HDR10 و دالبی ویژن، اما نقدهایی به نمایشگر آن وارد بود. ال جی برای ساخت وی ۳۰ موفق به دریافت چیپست‌های اسنپدارگون ۸۳۵ شده بود. روزنه دیافراگم f/1.6 دوربین پشتی دوگانه وی ۳۰ نیز در آن زمان تک بود! اندکی بعد مدل وی ۳۰ پلاس (+V30) با حافظه ۱۲۸ گیگیابایتی نیز در دسترس کاربران قرار گرفت.

حالا چی؟

تاریخچه گوشی های ال جی

ال جی جی ۷ تینکیو

در سال ۲۰۱۸ هستیم و به آخرین برگ از تاریخچه گوشی های ال جی می‌رسیم. سالی که در آن گوشی‌ها و فبلت‌های ال جی دارای هوش مصنوعی بوده و نام تجاری تینکیو (ThinQ) که عنوان کننده این قابلیت است را یدک می‌کشند. امسال ال جی یک گوشی پرچمدار به نام جی ۷ تینکیو (LG G7 ThinQ) را به بازار عرضه کرده. جی ۷ تینکیو شبیه نمونه ارتقاع یافته وی ۳۰ است، البته ارتقاهایی همچون استفاده از چیپست کوالکام اسنپدارگون ۸۴۵ و ۶ گیگابایت حافظه رم (وی ۳۰ دارای ۴ گیگابایت حافظه رم بود) به همراه استفاده از حالت ناچ استایل را در گوشی پرچمدار سال ۲۰۱۸ ال جی شاهد هستیم. ناگفته نماند نمونه ۱۲۸ گیگابایتی جی ۷ تینکیو با نام جی ۷ پلاس تینکیو (G7+ ThinQ) شناخته می‌شود.

تاریخچه گوشی های ال جی

ال جی وی ۳۰ اس تینکیو

فبلت‌های ۲۰۱۸ ال جی تا به امروز نیز ال جی وی ۳۵ تینکیو (LG V35 ThinQ) و ال جی وی ۳۰ اس تینکیو (LG V30S ThinQ) هستند. وی ۳۰ اس تینکیو نیز نمونه ارتقا یافته وی ۳۰ است و از چیپست مشابه استفاده می‌کند، اما دارای قابلیت هوش مصنوعی است، حافظه رم آن به ۶ گیگابایت و حافظه داخلی‌اش در مدل وی ۳۰ اس پلاس تینکیو (LG V30S+ ThinQ) نیز به ۲۵۶ گیگابایت افزایش یافته. البته نسخه اندروید اولیه آن نیز ۸ است، درحالی که برای وی ۳۰ اندروید ۷.۱.۲ بود.

تاریخچه گوشی های ال جی

ال جی وی ۳۵ اس تینکیو

ال جی وی ۳۵ تینکیو نیز مشابه نمونه ارتقا یافته وی ۳۰ است. این فبلت نیز دارای قابلیت هوش مصنوعی است و حافظه رم آن به ۶ گیگیابایت رسیده. اما حافظه داخلی آن برای مدل وی ۳۵ تینکیو ۶۴ گیگابایت و برای مدل ال جی وی ۳۵ پلاس تینکیو  (LG V35+ ThinQ) 128 گیگابایت است و خبری از نسخه ۲۵۶ گیگابایتی نیست.

تاریخچه گوشی های ال جی

تصویری گرافیکی و غیر واقعی از ال جی وی ۴۰ تینکیو که بر اساس شایعات طراحی شده

فبلت پرچمدار ال جی که قرار است سامسونگ گلکسی نوت ۹ را به مبارزه دعوت کند، ال جی وی ۴۰ تینکیو نام دارد و ماه میلادی آینده معرفی می‌شود. چیپست این فبلت باید کوالکام اسنپدراگون ۸۴۵ باشد، اما نمی‌توان درباره حافظه رم و حافظه داخلی گوشی حدسی زد. گفته می‌شود این گوشی ۵ دوربین (دوربین اصلی سه‌گانه و دوربین سلفی دوگانه) دارد که در صورت صحت شایعات، اولین در نوع خود خواهد بود و بار دیگر یک نوآوری جدید که در آینده رواج ‌می‌یابد را از ال جی شاهد خواهیم بود.

تاریخچه گوشی های ال جی

همانطور که دیدیم ال جی سابقه‌ای درخشان و طولانی در نوآوری‌های دنیای گوشی به ویژه در زمینه دوربین و همچنین توان پردازشی و نمایشگر دارد. با وجود اینکه ال جی اولین‌های بسیاری داشت، اما این کمپانی مدتی‌ست که فاقد مدیریتی درست برای در صدر بودن است. این قضیه سوال‌های چند میلیون دلاری زیادی را در ذهن ما بدون پاسخ رها می‌کند: این کمپانی چه باید کند از اولین در بازار (منظور از نظر عرضه محصولات نوآورانه است) به پرفروش‌ترین در بازار تبدیل شود؟

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=66745

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • واریته

    چگونه می توان در بزرگسالی برای خود دوست جدید پیدا کرد؟

    ۱۳۹۶-۱۰-۰۷
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    چند راز برای داشتن دندان­هایی روشن­تر و سفید­­تر

    ۱۳۹۷-۰۴-۳۰
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    ۸ روش برای آنکه خلاقیت خود را ارتقاء ببخشید

    ۱۳۹۶-۰۵-۳۱
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    جوان در ایران قربانی است

    ۱۴۰۱-۰۵-۰۵
    توسط مهناز خدادوست
  • واریته

    سقوط ۹۷ درصدی درآمد اچ تی سی از نابودی این شرکت خبر می‌دهد

    ۱۳۹۷-۰۶-۱۸
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    سامسونگ در ایران از نمایشگرهای تعاملی Flip رونمایی کرد

    ۱۳۹۷-۱۰-۳۰
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • از افتتاح حساب تا دریافت تسهیلات، همه چیز در یک اپلیکیشن

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۱
  • سوریه؛ جشن آزادی یا ضیافت ویرانی؟

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۱
  • داخلی‌سازی کامل Knit Mesh واحد تغلیظ کاستیک اروند، باتکیه‌بر دانش فنی ایرانی

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۱
  • مهر تأیید مجمع‌عمومی پتروشیمی آپادانا خلیج‌فارس بر اجرای طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش متانول

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۱
  • بانک سامان، سهامداران خود را به مجمع فراخواند

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۱
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است