بیماریهای قلبی را مهار کنید
بیماریهای قلبی نه تنها از طریق داروها و درمانهای پزشکی، بلکه از طریق اصلاح سبک زندگی و به خصوص تغذیه درست، قابل پیشگیری هستند.
بیماریهای قلبی را مهار کنید
یکی از مهمترین موارد ابتدایی که منجر به حملههای قلبی میشود انسداد عروق است. در سال ۱۹۹۰ دکتر ارنیش (پزشک سرشناس آمریکایی)، نتایج تحقیقاتی را منتشر کرد که نشان میدهند تغییر برنامه غذا، فعالیت جسمانی و مدیریت استرس، مهمترین و موثرترین عوامل در درمان گرفتگی عروق و جلوگیری از حمله یا سکتههای قلبی هستند.
در این مطلب میخواهیم چند مورد بسیار مهم از خوراکیهای موجود در تغذیه سالم توصیه شده از طرف دکتر ارنیش را با شما به اشتراک بگذاریم. او در رژیم خود از این موارد به عنوان “ابر خوراکیها با توانایی خارقالعاده روی قلب” نام برده است.
سیر
کاهنده فشار خون، کلسترول و قند خون
نحوه مصرف: برای دریافت تمام فواید، توصیه میشود سیر به شکل خام و تازه مصرف شود.
پیاز
منبع سولفور حیاتی برای ساخت آنتی اکسیدانهای ضروری و کنترل میزان آن در خون
نحوه مصرف: درست مثل سیر، بیشترین تاثیر را در صورت استفاده خام خواهد داشت. همچنین مصرف آب آن به شکل سوپ بیشتر ویتامینها را حفظ میکند.
انار
حاوی آنتی اکسیدانهای قوی، خون ساز، کنترل کننده کلسترول بد، بالا بردن کلسترول خوب، پاک سازی کننده چربی خون
نحوه مصرف: هم آب انار و هم دانههای سفید رنگ آن، سرشار از تمام مواد مفید نام برده هستند، پس توصیه میشود انار را به شکل میوه و کامل مصرف کرد.
ترنج یا برگاموت
(گیاهی از خانواده مرکبات است که میوه آن به اندازه پرتقال و به رنگ زرد لیمویی و خوش و عطر و بو است. مزه میوه ترنج اندکی تلختر از گریپفروت است ولی ترشیآن از لیمو کمتر است. گرچه خاستگاه این گونه روشن نیست ولی این گیاه در مناطق مدیترانهای میروید و در کشورهای ایتالیا و فرانسه به صورت تجاری کشت میشود.)
کاهنده قند خود، کنترل کننده فشار خون و کلسترول، کنترل ضخامت جداره قلب و تسریع پمپاژ خون
نحوه مصرف: به جای لیمو توش و یا نارنج در برنامه تغذیه روزانه میتواند جای گیرد.
چای سبز
در سال ۱۹۹۴ تحقیقاتی بر روی ۴۰۵۳۰ نفر از مردم ژاپن که ما بین سنین ۴۰ تا ۷۹ بودند و سابقهٔ بیماری قلبی نداشتند، صورت گرفت. ۱۱ سال بعد نتایج تحقیقات نشان داد که بانوانی که روزانه ۵ لیوان چای سبز مصرف میکنند، ۳۱% کمتر به عارضههای قلبی مبتلا میشوند. در آقایان ریسک ابتلا به میزان ۲۲% کاهش مییابد.
همچنین میزان استرس را به خوبی کنترل کرده و آنتی اکسیدانهایی بسیار قوی در بدن آزاد میکند.
نحوه مصرف: روزانه یک یا دو فنجان به صورت دم کرده.