بیش از ۹۰% بیماران سرطانی این عمل را قبلا انجام داده اند!
با توجه به شیوع سرطان همه به دنبال راه هایی هستند که از سرطان در امان بمانند. کارهایی که به ذهن هر فردی می آید مانند سیگار نکشیدن، اجتناب از اشعه های مختلف و غذاهای ناسالم و …
اما امروز می خواهم رازی را به شما بگویم که قرن هاست صنعت پزشکی آن را از مردم پنهان کرده و اصرار بر مفید بودن آن نیز دارد. کاری که خیلی از مردم انجام می دهند و در نهایت منجر به سرطان می شود.
اشتباه نکنید؛ نمی خواهم از MRI و یا پرتو X صحبت کنم. می خواهم در مورد چیزی برای شما بگویم که خیلی ها نمی دانند که یکی از عاملین اصلی سرطان است!
درمان ریشه دندان (The Root Canal)
درمان ریشه دندان یا اندو که به غلط آنرا عصب کشی هم میگویند زمانی صورت میگیرد که عروق خونی و عصب دندان (پالپ)در اثر نفوذ پوسیدگی یا ضربه عفونی و ملتهب شده باشد.
زمانی که باکتری ها از طریق حفره های دندان به سمت ریشه می روند سبب عفونت و التهاب می شوند. دندانپزشک قبل از پر کردن دندان یه سوراخ به سمت ریشه دندان ایجاد کرده و این باکتری ها را از روی ریشه دندان پاکسازی می کند و سپس دندان را پر می کند. پزشکان درباره این عمل به شما چیزی نمی گویند و شما فقط فکر می کنید که دندانتان پر شده است!
اما در اوایل سال ۱۹۰۰ میلادی یک دندانپزشک به نام دکتر وستون متوجه شد که بعد از عمل درمان ریشه، دندان همچنان آلوده می ماند. این شک باعث شد که او بعد از انجام تحقیقات گسترده به این نتیجه برسد که این عفونت به صورت دائمی باقی می ماند و در موارد زیادی مزمن و کشنده و در نهایت منجر به سرطان خواهد شد!
مشکل عمل ریشه دندان چیست؟
بسیاری از دندانپزشکان و بیماران اشتباها فکر می کنند که با این عمل کلیه باکتری ها از بین می برند. اما حقیقت چیز دیگری است.
در دندان تعداد بسیار زیادی لوله های ریز میکروسکوپی وجود دارد که هیچ گاه در معرض ضد عفونی کننده ها و میکروب کش ها قرار نمی گیرند. بنابراین زمانی که پس از عمل ریشه این کانال ها قطع شده و هیچ گونه اکسیژن و خونی در آن ها گردش نمی کند.
سیستم ایمنی بدن و یا آنتی بیوتیک ها نمی توانند به باکتری هایی که در این لوله ها باقی مانده اند (مانند باکتری capnocytophagaochracea) دسترسی پیدا کنند و این باکتری ها به راحتی شروع به نشت مواد سمی در داخل بدن می کنند!
در کتاب سرطان نوشته شده است که دکتر Josef Issels می گوید که طی ۴۰ سال کار با بیش از ۱۶ هزار بیمار سرطانی بیش از ۹۰ درصد این بیماران قبلا درمان ریشه انجام داده بوده اند.
دکتر Robert Jones نیز در طی تحقیقات خود درباره رابطه میان سرطان پستان در زنان و درمان ریشه به این نتیجه رسید که ۹۳ درصد از زنان مبتلا به سرطان پستان قبلا درمان ریشه انجام داده اند. نکته دیگر این تحقیق این است که در اکثر مواقع تومور در سمت همان دندان یا دندان هایی که درمان ریشه شده اند به وجود آمده است!
دکتر جونز به این نتیجه رسید که سموم دندان پروتئینی که باعث توقف گسترش تومور در بدن می شود (RIIP) را از بین می برد. این گفته وی پس از انجام تحقیقات در دانشگاه میشیگان مورد تایید قرار گرفت.
سلول های سرطانی در فرایند معمول مرگ سلول های عادی از بین نمی روند بلکه این پروتئین RIP است که آن ها را نابود می کند.
درمان ریشه فقط موجب سرطان نمی شود بلکه…
دکتر وستون با یک حقیقت تکان دهنده دیگر رو به رو شد. او بیماری را دید که ۶ سال از روماتیسم مفصلی رنج می برد. او از بیمار درخواست کرد که دندانی را که درمان ریشه روی آن انجام شده را استخراج کند و با موافقت بیمار آن دندان را به خرگوش پیوند زد. خرگوش دقیقا مانند بیمار دچار روماتیسم شد و در عرض فقط ۱۰ روز مرد.
از طرفی بیمار بعد از استخراج دندان به مرور بهبود پیدا کرده و می توانست بدون عصا راه برود!
محققان زیادی در حال حاضر بر روی ارتباط میان درمان ریشه دندان و بیماری هایی از جمله MS، بیماری های قلبی و کلیوی و … کار می کنند.