به خطر افتادن کبد با عادات روزانه غذایی
اگر فکر میکنید فقط الکل برای کبد بد است، دوباره فکر کنید. چیزهایی که هر روز مرتبا میخورید هم عوارضی برای کبدتان دارد.
√ مصرف زیاد شکر و ابتلا به بیماریهای کبدی
نمیتوانید بدون شکر زندگی کنید؟ آگاه باشید! که صرف زیاد شکر فرآوری شده، ریسک بیماریهای کبد را بالا میبرد. بنابراین حواستان به مقدار شکری که در چای، قهوه و یا پاپکورن کاراملیتان میریزید باشد.
√ابتلا به بیماری کبد با مصرف زیاد ویتامین آ
همه میدانیم وینامین آ برای بینایی خوب است اما میزان زیاد از این ویتامین میتواند برای کبد مضر باشد. تنها به اندازه دوز مورد نیاز که توسط پزشک تجویز شده مصرف کنید نه سرخود!
√ ابتلا به بیماری کبد چرب با مصرف زیاد نمک
این یک حقیقت معروف است که نمک زیاد منجر به فشارخون میشود. اما چیزی که معروف نیست این است که نمک زیاد به دلیل افزایش تدریجی مایع، موجب بیماری کبد چرب میشود. همین امروز مقدار نمک مصرفیتان را کنترل کنید!
√ خطر ابتلا به بیماریهای کبدی با مصرف داروهای ضد افسردگی
در موارد نادر، داروهای ضدافسردگی، میزان سم را در کبد افزایش میدهند، بنابراین اگر هرگونه علامت بیماری کبد را مشاهده کردید سریعا با پزشکتان مشورت کنید.
√ ابتلا به بیماری کبد با مصرف انواع نوشابه
چه نوشابههای بدون قند و چه نوشابههای رژیمی، پر از شیرینکنندههای مصنوعی و دیاکسیدکربن بالا هستند که منجر به بیماری کبد میشود.
√ مونوسدیم گلوتامید و خطر ابتلا به بیماریهای کبد
با توجه به تمام قیل و قالهایی که برسر نودل به پا شده، احتمالا میدانید که خوردن مونوسدیم گلوتامید میتواند منجر به بیماری کبد غیرچرب الکلی شود. آیا به دنبال پیدا کردن جایگزین برای این نودلها هستید؟
√ خطر ابتلا به بیماریهای کبدی با مصرف غذاهای بسته بندی
آیا هر روز تنقلات و چیپس و … میخورید؟ خیلی مراقب باشید، چون چربیهای ترانس موجود در این مواد غذایی به کبد شما آسیب میرساند.